Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illumination

0 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Szent Gellért tér és a Szabadság híd mellett haladsz el, akkor vess egy pillantást GG legújabb festményére! ..
Sokba kerülnek a gazdaságnak, szinglik maradnak, és még nézni se jó őket – mondta el Orbán Viktor. A kormányfő tegnapi, Bóbita Plasztikai Sebészeti Központban tartott beszédében kifejtette: szeretné, ha 2014-re a csúnya emberek száma 8 százalékkal csökkenne. Ennek csak…..
Illumination 2011.06.26 21:30:34
Idén is a Vodafone lesz a Sziget Fesztivál főszponzora. A tavalyi újítások, úgy mint sms-es kávéautomata, percalapú jegy stb., megtartása mellett idén elsősorban a mobilnetezésre helyezik majd a hangsúlyt, így a Sziget területén 21 mbit/sec sebességre képes „mobilinternetes…..
Többször is foglalkoztunk már a blogon Verók István egykori terézvárosi polgármester tevékenységével, ezért nem mehetek el szó nélkül a legutóbbi fészbukos megnyilvánulása mellett.A Tűzraktér nemrég (február 26-án 21:53-kor) kitette a Facebook-falára, hogy a VI. kerületi…..
Illumination 2011.02.27 11:43:52
@Pong: Mindenhol nácikat vizionálsz? Állj le a szerekkel azt javaslom. :)
Illumination 2011.02.27 11:52:59
@Pong: Hmm, az valóban nem szerencsés.
Újabb budapesti szórakozóhely ellen indít hadjáratot egy belvárosi önkormányzat. De most nem a szocialisták, hanem a Fidesz. A West-Balkán tragédiát meglovagolva akarják bezáratni a Tűzrakteret. Itt viszont nem csak egy kocsmáról, hanem egy összművészeti centrumról is szó van.…..
Pécs, útlevél nélkül Amikor csütörtökön este Budapestről Pécsre autóztam, nem lehettem bizonyos abban, hogy útlevél nélkül, vagy legalábbis pécsiségem hitelt érdemlő bizonyítása nélkül beléphetek majd Pécs területére.Nem vicc ez, aznap az Index rendesen "leszólta" az Európa Kulturális Fővárosa…..
Illumination 2011.02.27 10:52:15
  Bőven érte kritika okkal vagy épp ok nélkül a kormányt, a közvéleménykutatások eredményein azonban mindez nem sokat változtatott az elmúlt hónapokban, tulajdonképpen tavasz óta nem történt drámai változás az erőviszonyokban. Éppen ezért erős a késztetés, hogy…..
A legfrissebb közvélemény-kutatások szépsége: ha ma valaki alapítana ezzel a névvel egy pártot, 2014-ben ő lenne a miniszterelnök. Jó, ez így persze csúsztatás, de ettől még rögvalóság: az nt/nv oszlop erősebb a Fidesznél.A helyzet röhejesebb, mint bármi, amit valaha is…..
Ezeket a képeket elnézve a válasz határozott igen. Az Antrepo csomagolástervező cég ötletes projektje legalábbis azt bizonyítja, hogy a kevesebb valóban több tud lenni. A cég tervezői próbaképpen megfogtak egy sereg ismert és jól bejáratott csomagolású terméket, majd a játék…..
Istene ugyan nincs, viszont egy élhető világ képét kínálja a híveknek, ezért az egyházfő szerint az alakulóban lévő vallási közösség "kis hiányossága ellenére" sikerre van ítélve. A Babilon Nyulai Kerékpáros Egyház idén már miséken, saját nyilvános…..
Illumination 2011.01.09 00:59:27
@keroform: mindez legfelsőbb lény nélkül nulla. Tovább izgatottan várom, mik lesznek a szent iratok, mik a hittételek a teremtéssel kapcsolatban, valamint olyan kérdésekre adott válaszaikat, hogy: mi az élet célja, mi van a halál után, kik vagyunk, stb, stb. :D Értem én hogy már Hubbard is megmondta hogy az egyház jó üzlet, de ennél azért valami kreatívabb kell. :)
Illumination 2011.01.09 01:19:02
@keroform: A buddhizmus pont nem jó példa, mert egyrészt sokan nem is vallásnak, csupán világnézetnek definiálják, valamint ha nagyon akarom, van felsőbb értelem, csak személytelen a formája, ezért nem hívják Istennek.

A többit nem kommentálom, magáért beszél. :)
Kocsmablog Alaptábor kávézó 2010.03.03 09:47:00
Helyszín: 1077 Bp., Wesselényi u. 21. Látogatás: 2010. február 10. 18:30-21:20 Bezárt, megszűnt!  > Alaptábor? Milyen szép áthallás. Végre beférkőzi magát a költőiség a budapesti kocsmavilágba. Adatlap Elérhetőség: +36 20 343 8200 Web:…..
Illumination 2010.10.08 21:00:56
@apuska: Deee, a kék korlátos lépcső immáron piros korlátos. :)
Karen M. O'Leary építészeti tervező Észak Karolina legnagyobb városában, Charlotteban él és dolgozik. Rendkívüli módon szereti a térképeket, így nem csoda, hogy aprólékos művészete is ezt jeleníti meg, Karen ugyanis papírból vágja ki (néha festi) kedvenc városainak utcáit,…..
Pont, mint a filmekben, pont olyan természetellenesen szaggathatja le rólad a fehérneműt a pasid, ezeknek a Dement mágneses bugyiknak és melltartóknak a segítségével! Ahol masnit látsz, az bizony mágnest rejt. Vajon mennyire egészséges ennyi mágnest magadon hordani és vajon…..
Illumination 2010.10.05 16:11:44
@Myta: az aztán higiénikus. Ruhát se hordj, úgy szellőzik igazán.
Katy Perry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.01. Katy Perry közönsége ötszámjegyű összegért vett jegyet az idei ősz egyik legnagyobb reklámkampányára. A dologgal talán maguk sem voltak tisztában, sőt az Arénát elárasztó gyerekeknek ez vajmi keveset számított.…..
Illumination 2010.10.02 13:10:07
Ez a brutális videó jött szemben velem az interneten, naná, hogy ezt mindenkinek látnia kell! Igen, ez tényleg nagyüzemi rongálás (mielőtt kommentben felhívná bárki erre a figyelmünket), de graffiti is a javából! Belegondoltam, hogy milyen félelmetes lehet a vonatban ülő emberek…..
Leleplezzük és átadjuk az Ismeretlen Nokiás Doboz szobrát.Beszédet mond és bevezetést tart a korrupció művészettörténetébe Fuchs Péter, hivatásos szoboravató.Időpont: augusztus 25. délelőtt 11 óraHelyszín: BP, Szabadság tér, a mélygarázs lejárata és az új szökőkút…..
Tényleg nem szeretnék úgy tenni, mintha ennek a hírnek lenne bármilyen mélysége, kontextusa, mintha érdemes lenne bármilyen következtetést levonnunk belőle, egyszerűen örülök neki, hogy gyorsuló világunkban megállunk néha egy pillanatra, és van időnk az igazán fontos dolgokkal…..
Subba Álommeló: Durex teszter 2010.07.03 08:30:00
Szerintünk vírusmarketing, de annak elég jó! Érdmes megnézni a linket, elég jó dumák vannak benne a latex élményen kívül is. ..
Illumination 2010.07.03 15:23:17
 A Flickr-en aki feltölt egy fotót megjelölheti, hogy pontosan hol lőtte a képet - szép szóval geotegelheti azt. Egy Eric Fisher nevű fószernek eszébe jutott, hogy városonként megnézi, hogy a helyiek (akiknek a a szülőhelye vagy a lakhelye az adott település) merre…..
Illumination 2010.06.25 15:21:59
@goumba: Tudod Budapesten lakóházak is vannak, nem csak hidak meg hegyek.
Először csak rossz viccnek tűnt, főleg, hogy a Gizmodón jelent meg, márpedig a lap mostanában nincs valami jóban az Apple-lel, de mostanra biztosnak tűnik: az új mobil eldobja a jelet, ha két ponton is megérintjük a keretét. Mivel beszélgetés közben erre igen nagy esély van,…..
             Mint tudjuk, a feloszlatott, “a Jobbikhoz erősen kötődő” Magyar Gárdának volt tagjai százával állnakpolgárőrnek:A Magyar Gárdának van ötlete arra, hogy a feloszlatás ellenére tovább…..