Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panucci

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
A Tv2 folyosóin már azt mesélik, hogy szombatról péntekre tette a csatorna a Megatáncot. Persze a csak a jövő héttől, hogy azért még egyszer utoljára, úgy igazán meg tudja alázni a tehetségkutatót a Szombat esti láz. A taktika egyszerű: a Megatánc leginkább a városi nőket…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
Csáp Géza Unják, mint én 2006.08.15 11:23:00
Negyedórája játszik a Placebo a Nagyszínpadon, és minden nagyon lapos. Rossz a hangosítás, gyenge és minden egybemosódik, halkan visszhangzik a női hangon énekelt poprock. Ez a zene amúgy sem annak szól, aki 91-ben Front 242-t hallgatott, hanem aki a Coldplaynél kicsit darkosabbat…..
Csáp Géza Hatórai trip-rock 2006.08.15 16:53:00
"Nézz bele a Gatheringbe, de nem kell végig; elég ha annyit írsz róluk, hogy helyes lány és szépen énekel" - kaptam az ukázt tegnap. Az első tíz percet le is késtem, ahogy kell, aztán amikor odaértem, pont egy lassú, szomorkás dalra, (a Gathering összes dala lassú és…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
Csáp Géza Kicsinek látszol innen 2006.05.31 10:32:00
Nick Hornby írói munkásságát a kezdetek óta követem. A 90-es évek közepén jelent meg a Focilázra fordított Fever Pitch magyarul, és mindig öröm, ha az olvasó olyan szerzőbe botlik, aki hozzá hasonlóan halálosan bele van habarodva valamibe. (Akkoriban lelkesen foglalkoztam…..
Verebes Nap-keltebeli szereplései már negyedannyira sem idegesítőek, mint mondjuk egy évvel ezelőtt, amikor előszeretettel töltötte ki azzal a műsoridőt, hogy ugyanazt a kérdést ötvenszer feltette beszélgetőtársának, hátha az az ötvenedikre végre észbekap és azt válaszolja,…..