Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsúzska

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello! (:Akármilyen hihetetlen, itt vagyok a 4. résszel..(: Esetleges hibákért elnézést kérek, nem tudok most figyelmesen átolvasni semmit..^^ [Kicsit túlpörögtem..:] ]Am a linkek.. Tudom, hogy nem működnek, de eze a héten még orvosolni fogom a problémát, és talán még a modulokat…..
Tokio Hotel&Me. Újra itt.. (= 2009.02.17 16:22:00
..Sziasztok!(=Hmm..ha jól emléxem márciusra ígértem részt..hát vehetitek úgy,h március van.^^ Hál'istennek előbb bekötötték a netet.. (=Amúgy ezen a héten szeretném a 3. és a 4. részt felrakni, de attólfügg..mert influenzás vagyok..és elvileg most is feküdnöm kéne.. : ]De…..
Helloka!  Hát azt hiszem ez lenne az én blogom. Frissítve lesz úgy ahogy tudom, rögtön frissítem sőt ki is írom a frisseket, amint tudom. Lesz pár link, de még eléggé csak készülőben van ez az oldal. Azért remélem a végeredmény tetszeni fog mindenkinek! Köszi h benéztél…..
Éjszaka nem tudtam aludni, és ezért felkeltem és néztem tévét a nappaliban. Gondolkodtam Billen, gondolkodtam Tomon, nem tudom hogy mit csináljak. „Billhez inkább érzelmi szálak fűznek, Tomhoz pedig testileg vonzódok. Nem akarom egyiket sem eldobni, de muszáj lesz, nem lehetek…..
Zsúzska 2009.01.12 17:55:59
Barát az aki tudja honnan jöttem, ki vagyok és mit akarok.Barát az aki elfogad olyannak amilyen vagyok.Barát az aki mindig támogat,s az életemben árnyékommá válhat.Barát az aki tudja, hogy rossz vagyok, de szemében jó kislány maradok. Barát az aki meghallga, megért és válaszolha…..
Nehezen nyitod ki reggel fáradt szemeidet. Egész este nem aludtál. Nem tudtál aludni, a gondok és a depresszió miatt ami jelenleg lejátszódik benned. Hogy történhetett ez veled? Egy hónapja még csillogtál a boldogságtól, de pár napja megváltozott minden! Akit szerettél eltűnt,…..
Hi there! :DHúú..tudomtudom..story..habár ahogy látom,csak RéQ<3 olvassa.. Szval.. max írok majd magamnak.×D De ha valaki olvassa,abba legalább annyi lehetne benne,h ír egy kommentet,h "Tee, Ez jó SZ:AR" vagy akármit... Mert ez így rossz. nemjó így storytírni.. :S…..
Hey!Hát...sokak örömére[vagy bánatára!?] újra ittvagyok, de NEM bloggal..egy teljesen más storyval,ami novellának indult.. de..=DJa és.. szolgálati közlemény: FC Bayern München - Energie Cottbus 4:1Ribery. Demichelis. Klose. Toni. The Heroes..;) ( L )Tehát nyert a BAYERN, és én…..