Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galacto

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár látszólag itt a felhasználó hibázott, gyakorlatilag mégsem, csak megtakarított magának néhány valószínűleg felesleges kört (mellesleg nebáncsvirág eddig nem tűnt balféknek) :..
Kiszel Tünde még saját show-t nem kapott, mint Benkő Dániel, de a neki kijáró pár percet azért megadják neki rendszeresen a képernyőn, állandó elem ő, mint a bal fölső logó. Az alábbi videón sem az a vicces, hogy a fürdőruhadivatról mesél, végül is tökmindegy, hogy…..
Nos, megvolt a premier, a magyar nézők is közelebbi barátságot köthettek Chuck Bartowskival és kissé zaklatott életével, amibe van egy humorérzék nélkül született kommandós, egy hosszú combú szőkecsaj és egy talicskányi idióta a munkahelyéről. Az egyik legviccesebb sorozat…..
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..
galacto 2009.01.11 14:46:40
Kampányba kezdett az ORTT, a román médiahatóság kölcsönfilmjeivel mutatja be, hogy mivé lesz a gyerek, ha magára hagyjuk a tévé előtt. Az ORTT szerint rúdon pörgő szoftpornós és hentelő sorozatgyilkos. A cél nemes, tényleg nem a képernyőt betakaró karikák, hanem a szülők…..
galacto 2008.12.28 10:36:17
@Beliar: várjá, megpróbálom kitalálni: 14 éves vagy ugye? Na csak mert ők gyűlölik ennyira ha gyereknek nézik őket.
galacto 2008.12.28 10:40:48
@stand.by: azért abban egyetérthetünk, hogy a gyerekek mintakövetők és az meg tényleg neveltetés - na jó, meg gének - kérdése, hogy az ember a helyes úton járjon.