Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medv1234

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog Kulcsok lehallgatása 2013.12.18 17:43:02
A nap agyolvasztó kutatása: a GnuPG által használt RSA kulcsok megszerezhetők, ha a támadó meghallgatja (szó szerint: mikrofonnal) egy meghatározott kriptoszövegeket éppen fejtő gép hangját. A számítógépek feszültségszabályzójának elektronikus alkatrészei rezegnek, ami nem…..
Jogszerűtlenül tagadja-e meg egy szolgáltató ügyintézője, hogy a hivatalos beszélgetést rögzítse az ügyfél, miközben a szolgáltató is ezt teszi? Első olvasatra abszurdnak tűnik a tilalom.Tisztelt Zugügyvéd,A következő rövid incidens történt: "Telenor…..
Medv1234 2011.03.18 04:28:46
Én ezt a kört már a T-Commal kapcsolatban az Adatvédelmi biztossal lefutottam.

ABI-5412-32010K rögzítés.doc
office.decoflex.hu/Zdb

Állásfoglalás a telefonos ügyfélszolgálatokról.doc
office.decoflex.hu/aeb

A kulcsmondat az, hogy az ügyfélszolgálatos ember a jogi személy képviseletében jár el, mely jogi személynek nincsenek személyiségi jogai.

Természetesen a T-Birodalom mint minden érdekeivel ellenkező törvényt, szabályt ezt sem tartja be arra hivatkozva, hogy az ügyfélszolgálatos nem csak képviselőként hanem magánszemélyként is beszélget veled.

Ez "természetesen" nem igaz mert egy bemondott néven kívül semmilyen (talán nem is az igazi neve) személyes dologról sem beszélget az ügyféllel (tilos is neki), így az ég világon semmilyen védendő személyes információ sem hangzik el az Ö részükről. A saját személyes adataid felett viszont szabadon rendelkezhetsz azaz ha akarod rögzíted.
Év elején már nyerhettetek nálunk egy MacBookot, most azonban egy még forróbb nyereményjátékot hirdetünk a Trendmagazinnal közösen, hiszen a fődíj ezúttal egy olyan termék, amit hivatalosan még nem is lehet Magyarországon kapni. Egy 16 gigabájtos iPadről van szó, ami egyébként…..