Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ceglédi Zoltán

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem egészen értem, miért tartja fontosnak a Heti Válasz, hogy időről-időre arról írjon cikkeket, hogy hogyan és miért kellene a homoszexualitást gyógyítani (hiszen az LMBT+ emberek nem betegek), de mivel sokadjára példálóznak szerintük sikeres amerikai példákkal, érdemes…..
A tegnap második legnagyobb vesztesei a magyar közvélemény-kutató cégek. Úgy is mondhatnánk, hogy pártpreferencia terén évek óta sikerül tökéletes baromságokat tippelgetniük. A 2002-es, viszonylag váratlan Fidesz-vereség óta gyakorlatilag minden olyan vasárnap fekete vasárnap…..
Ceglédi Zoltán 2009.06.08 08:58:32
 Bár a szervezők és a csatlakozó szervezetek képviselői közül nem túl sok akad, akivel szívesen mutatkozunk együtt, mégis ott leszünk ma délután az előrehozott választásokért rendezett tüntetésen.  Nem, nem szoptuk be ezt a „civil összefogás” szöveget:…..
Ceglédi Zoltán 2009.04.06 14:33:33
@heima: frappáns riposzt, tele érvekkel, tényekkel. Öröm ilyen színvonalas, felkészült partnerrel vitázni. Látszik, hogy művelt, intelligens ember vagy, minden sorod, minden megnyilatkozásod tökéletesen jellemez.

Ceglédi Zoltán 2009.04.06 14:54:34
@heima: nem is kell, bőven elég, hogy ilyen gyorsan és magas színvonalon azonosítod és nevén nevezed a judeoszennyet. Nincs a minőségnek ennél magasabb fokmérője, részemről le is zárom a vitát - öröm olyan fórumra lelni, ahol ilyen határozottan megadják a mocskos zsidóknak azt, amit érdemelnek.

Kitartás!
Ceglédi Zoltán 2009.04.06 15:02:51
@heima: nem tizeniksz éves, hanem pár perces - nem arról beszélek, hogy ki mit mondott a kilencvenes években, hanem arról, amit te, itt, pár perce.
De mondom, meddő a vita, és a heveny zsidózásod és a trágárságaid miatt egyébként sem szeretném azt folytatni.
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
Ceglédi Zoltán 2009.03.10 08:47:20
Hát, ha szerinted az általad linkelt bejegyzésben én azon puffogok, hogy miért nem az SZDSZ-nek jutott eszébe ez a "felkiáltójeles, okos lépés", mely egyszerre a "Valóság nevű nagybácsi" bevonása és egy pompázatos "médiahack", hát, akkor olvasd el újra azt a bejegyzést.

Ha végeztél vele, akkor esetleg válaszolj is az ott feltett kérdésekre (válasz alatt nyilván nem a "nem ez a fontos" "leszarom" "de az SZDSZ meg akkor is dögöljön meg, mert utálni akarom"-féle szlalomozást értem, azt akár helyetted is beírom).

Fura egyébként, hogy ahogy öregszel (bocs), neked is egyre nagyobb igényed van arra, hogy átverjenek. Komolyan. Pár éve elképzelhetetlen lett volna, hogy ilyen langyos iszapba belefekvőset írjál egy ilyen kínos ügyről - annak örvendezni, hogy most kicsit innovatívabban néznek hülyének, mint eddig?! Annak, hogy jár kis kecsöp a szaros szendvicshez?
Pár éve te rúgtad volna le a legjobban ezért Ibolyáékat - most meg itt ünnepled őket, hogy oké, tudod te is, hogy kamu az egész, de mégis, milyen kedves dolog tőlük, hogy izzadni méltóztatnak, miközben átvernek. Hogy mikor Ibolya leült reggel a PC tanácsadóival, akkor tíz percnél tovább gondolkodtak azon a mellékes kérdésen, hogy ki legyen a miniszterelnök. Oké, pár dolgot nem találtak még ki, de akkor is, ügyesebben hazudnak, mint a többiek, milyen jó ez! Bár még többen hazudnának ilyen ügyesen, sokkal jobb lenne ez az ország!

Bocs, talán én vagyok túl idealista, de én az ilyet nem szoktam megköszönni. Nyilván, ha neked már csak erre van igényed, ha neked már ez is elég, hát legyél vele boldog. De már ne is haragudj, ez olyan, mint a falumban volt a szomszéd Juliska néni, aki 70 éves korában kezdte el mondogatni, hogy erre a kis időre már nem vesz új kardigánt, jó lesz neki már a régi is - és élt 92 évig.

 Jó régen volt már, amikor utoljára kiosztottuk az Arany Szömörcsög-díjat. Ennek oka természetesen nem az volt, hogy kevesen pályáztak az elismerésre, hanem éppen ellenkezőleg: az elmúlt hónapokban – a nagyszerű Mráz Ágoston Sámuel kivételével – gyakorlatilag…..
Ceglédi Zoltán 2008.11.26 12:52:43
És még tudja fokozni! Iván László ma:

"a keddi döntés értelmében a 62 év alatti nyugdíjasok 274 ezres tábora egyáltalán nem kap 13. havi nyugdíjat, ez 22-23 milliárd forint bevételt jelent az államnak."

Vagyis a nyugdíjkorhatár ALATTI nyugdíjasokat kéne sajnálni, hogy bár hamarabb nyugdíjba mentek, mint hogy betöltötték volna a megfelelő életkort, de 62 éves korukig nem fognak kapni 13. havi nyugdíjat! Szomorú. Vajon mennyit kell várniuk addig? Mert nehezen fogom sajnálni a 45 éves korkedvezményes nyuggert, hogy még 22 éve van a 13. haviig.

"A változtatás annak a 830 ezer embernek, akinek maximalizálták a juttatását, átlagosan 43 ezer forint veszteséget jelent, míg az érintett 124 ezer rokkantnyugdíjastól összesen 2,7 milliárd forintot, átlagosan 22 ezer forintot vesznek el"

Itt is elegánsan kikerüli, hogy kikről beszélünk: ha csak az átlagot vesszük, azaz a 43ezer forintnyi "kiesést", akkor az azt jelenti, hogy eddig 13. havi nyugdíj címén 80+43= 123ezer forint nettót kaptak. A diplomás minimálbér nettója olyan 91ezer forint körül van. Tényleg van a Fidesz szerint annyi pénzünk, hogy 830ezer embernek év végén adjunk fejenként 123ezer forintot ajándékba?
Most össze se szorzom, mint jelent ez egyébként. Főleg, hogy szerintem 80ezret se tudunk adni.

A rokkantnyugdíjasokról meg annyit, hogy amíg komplett vidéki focicsapatok működnek rokkantosítva, és amíg rokikártyával parkol minden SUV-os kopasz, sőt egyáltalán, amíg egy tízmilliós országban 124ezer (!) rokkantnyugdíjas van, addig én óvatosabb lennék. 124ezer rokkantnyugdíjas, gondoljatok bele, gyerekeket és "egyszerű" nyugdíjasokat levonva, a munkaképes lakosságnak ez mekkora része?!

Iván László gáz.

Minekutána valószínűleg több tízezer kommancs nyugdíjasról van szó, ez a nyugdíjreform az államkasszának is jót tenne.Az én szerény javaslatom az, hogy ne adjuk ennyire olcsón a gazdasági fellendülést. Minden fillér számít, most amikor bajban van a haza! Mennyit kereshet Kun…..
w Villalakók 2008.09.16 07:20:00
Hálás és nem túl megerőltető elfoglaltsága a magyar középosztálynak, hogy a kereskedelmi tévék műsorain sápítozik. Tudom, mert évekig ezt tettem. Hogy az egy annyira tré. Hogy annál primitívebb nyilvános produkciót eladdig az ország nem szenvedett. Hogy milyen gagyi a Barátok…..
w Míg a halál el nem választ 2008.09.12 06:00:00
A kormánybuktatás karnyújtásnyira került. Régi, kéjes álmok válhatnak valóra. Az SZDSZ például ismét szert tehet a Mérleg Nyelve megtisztelő címre. Ott a gomb, nyomjad, Gábor. Meri vagy nem meri? Tudja-e, mivel játszik? Sürgős válaszra vár az a kérdés, amiről már legalább…..