Regisztráció Blogot indítok
Adatok
\\\'Doni\\\'

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
\\\'Doni\\\' 2011.02.01 15:35:38
@Hobbes: Én benne vok! :)
Vannak a KRESZ-nek olyan homályos, megfoghatatlan részei, ami nincsen számszerűsítve, tulajdonképpen az emberekre bízzák a helyzet felmérését és értékelését, azt is rájuk hagyva, hogy ennek fényében döntsenek például arról, hogy mikor indokolt például a ködfényszórók…..
\\\'Doni\\\' 2011.01.15 12:20:11
@pengusz: Ebben igazad van, de pár lúzer, kik itt írkálgatnak, arról regélnek, mennyire lesz@rják, hogy világít, vagy nem, és mást zavar-e. Nekem ezekkel van gondom és az ilyen felfogással.
\\\'Doni\\\' 2011.01.15 14:21:18
@Joe1: No akkor csak akkor vagy tekintettel másokra, ha kevesen vannak az úton? Érdekes felfogás.
Én nem arra gondolok, ha vki a seggedben megy 5 méterre, mert az szerintem itt mindenkit idegesítene. Én sem szoktam rámenni másokra főleg ködben nem, de 50 méterről is kegyetlen tud lenni sok ködlámpa. Persze fenntartom, hogy néhány autótípusnál ez nem olyan zavaró, és lehet, hogy a tiéd sem az. Én személy szerint ahogy tisztán látom a tükörben a mögöttem jövő fényeit, akkor lekapcs. Szembe csak akkor villantok,mikor tré módon van beállítva, független az időtől De az első ködlámpánál sokan elfelejtik, hogy ha vizes az út, akkor kegyetlenül vissza tudja verni a fényét a másik képébe.
Úgy tűnik, nem mindenkinek egyértelmű, hogy ha bárhol ott kell hagynia az autóját akár egy percre is, akkor azt nem szabad nyitva hagyni, mert van, aki csak erre vár és már ki is pakolják az értékeket a kocsiból. De van, hogy ez sem elég. Feuer levelében azt írja, hogy az sem…..
Az élet útján ott közlekedik a halál is. Ezt egy nagyon okos filmben mondja egy irtó bölcs ember, úgyhogy biztosan igaz lehet. Az mindesetre tény, hogy aki folyton jön-megy, olykor kockázatos szituációkba kerül. Elhárít, megold, megúszik ezekből tízet, húszat, százat, de…..
\\\'Doni\\\' 2010.04.05 16:42:35
@Gixxer78: Belátható, és kellő széles!
De látom te a kamionosok jobbik felébe tartozol. :) Persze azt sem firtatnám, hogy mennyi dinka van a személyeutósok között is. :)
Tehát lényegében maga a sofőr személyisége számít, de sajna néha erre rányomja bélyegét az is, hogy épp milyen és mekkora autóban is ül!
\\\'Doni\\\' 2010.04.05 16:44:22
@romesz: És ez a fizikai törvényszerűség feljogosít arra, hogy sz@rj másokra???
\\\'Doni\\\' 2010.04.05 17:00:53
@romesz: Ha visszaolvasnál láthatnád, hogy én is segítem, amennyiben módomban áll. Miből gondolod, hogy keresztbe akarnék tenni nekik? Majd, mikor letol egy az útról, akkor szeretném itt látni a cikkedet a dologról, hogy igaza volt, mert te voltál a hülye, hogy miért is akartál a sávodban maradni.
A kis piros Honda vezetője örülhet, hogy az amúgy leginkább saját magára veszélyes köcsögösködése után megúszta egy kis bájcsevejjel, egy könnyebben bepöccenő kamionossal pórul járhatott volna. G M levele alant. Kb. 1 hónappal ezelőtt voltam szemtanúja az esetnek,…..
\\\'Doni\\\' 2010.03.09 11:59:42
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Én nem igazán szeretem az általánosítást, mert találkoztam nagyon rendes kamionossal és nagyon idiótával is, mint minden más esetben. /lásd:motoros,gyalogos stb/
De egyes kamionosoknál förtelmesen dühít, hogy miután megelőzöm és beérek egy lakott területre és ott lelassítok kb. 55-re, akkor ott liheg a nyakamban és tolna le az útról. Talán nem kell néki a jogsija, vagy esetleg ezek olyan nagy ászok, hogy nem fog rajtuk a traffi?
A másik problémám, hogy sokan sz@rnak arra,mikor belemennek egy balos kanyarba, hogy épp jönnek szembe. Lecsapják és a másik meg takarodjon le a padkára. Nem csodálom , hogy az ilyenek miatt rögtön általánosítanak, mert sajna nem kevés van az ilyen tahókból.
De, mint mondottam ez nem mindenkire igaz!
\\\'Doni\\\' 2010.03.09 12:26:36
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Hidd el nem az ilyen esetekre gondoltam. Azért mielőtt leanyázok valakit, átveszem a körülményeket is. Bár ez a kanyarlevágás sok buszosnál is probléma. Sőőőt a motorosok sem piskóták, miután tavaly egy marha majd' lefejelte a tükrömet. Tehát látszik , hogy embere válogatja nagy részben és nem autója, bááár az a sok suzukis....:)
Wilkinson levele pont egy perccel azután esett be a postaládámba, miután bekapcsoltam a számítógépemet és bár önmagában különösebb hírértékkel nem bíró, általános jelenségről van szó, mégis érdemesnek tartom kitenni azért, mert pont az általánosságánál fogva olyan…..
\\\'Doni\\\' 2010.02.27 21:31:57
@"autónepper": Kb. egy hónapja rontod itt a levegőt és már arcoskodsz is /mert megteheted/. Kemény vagy, mint a vídia így neten keresztül /mert megteheted/. Minden bizonnyal egy velorexel jársz guberálni /mert megteheted/.
De azt azért megértem, hogy idegesítő, mikor az idióta rányitja az ajtót a bőrhuzatra.:)
Szerintem kussolj a hülye véleményeiddel, és ezt tényleg megtehetnéd!!
\\\'Doni\\\' 2010.02.27 21:50:26
@"autónepper": Ha én azt a nevet használnám, hogy batman, akkor repülni is tudnék? Ha pedig tényleg autónepper vagy, akkor az óravisszaállításról is az a véleményed, hogy ha egyszer "megteheted" miért ne?
Ezt komolyan kérdezem!
autózz! Padlógázzal a járdára 2009.11.27 10:24:00
Az már senkit nem lep meg, ha a sok bunkó a Fő utcában a buszsávon végigrongyol megelőzve a dugóban ácsorgókat, aztán a körforgalom előtt bepofátlankodik, Balázs viszont olyat látott, ami talán nem gyakori: egy Audis nyitott magának egy harmadik sávot, a járdán. Ma (kedden - a…..
\\\'Doni\\\' 2009.11.27 13:11:08
@Mityu: Bizti nem kap keveset.
Még meg is érdemelné, ha rátermett lenne a feladatra. Itt a pszichéjére is gondolok.:)
\\\'Doni\\\' 2009.11.27 13:13:10
@Mityu: Kérdezd drazsét.:)
/nem véletlen a kisbetű. :)/
\\\'Doni\\\' 2009.11.27 13:14:58
@Mityu: Kérdezd Drazsét. Azért nem irigylem a vőfélyeket, meg a pincéreket sem. :)
Lassan ők sem járhatnak a ruhájukban szabadon.
autózz! Ha előzök, ne adj gázt! 2009.11.25 11:56:00
Más megközelítésből, ám szintén autós témákkal foglalkozó bloggerkollégám, boylepke hozott egy rossz döntést és robogóval próbált meg közlekedni. Naná, hogy lett is egy kis incidense egy autóssal. Azt meg mindenki különösen szereti, ha a másik félnél beakad a lemez és…..
 A jelenlegi helyzet meglehetősen fura, hiszen az alapfelállás 180 fokot fordult. A General Motorsnak valószínűleg egy büdös petákja sincs, amiből megmenthetné az Opelt, viszont az erő pozíciójából tárgyalhat tovább, hiszen Amerikában megmentette őket a kormány, itt e…..
[Utoljára frissítve: 21:58][7:57] Ma olyan lesz itt a blogon, ami eddig még nem, folyamatosan fogom frissíteni ezt a posztot, ugyanis autóvadászatra indulok egy rakás másik emberrel. Még épp reggeliznek, hamarosan következik az eligazítás, aztán ha minden igaz, mindenféle autóban és…..
\\\'Doni\\\' 2009.11.06 10:22:24
@SilentSound: Engem inkább a tegnapi bejelentés idegelt fel.Már akkor közölték a rádióban, hogy mi lesz ma.
\\\'Doni\\\' 2009.11.06 10:22:58
Én legutóbb Salgótarjánba menet kaptam agyérgörcsöt még nyár közepén, amikor egy aygos anyuka mindenáron a külső sávban haladók sebességével poroszkált előttem a belsőben. Lett volna helye és lehetősége kihúzódni, de ő nem. Ráadásul nem vagyok az a levillogós, de ott…..
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..
Nagydarab is, taxis is volt, akivel K. G. megismerkedett tavasszal, ez már önmagában is baljós összetétel, meg ugye amúgy is ritka, hogy egy ilyen találkozásnak pozitív vége legyen, ezúttal nem is lett. Nem friss történet,de azóta már történt egy meghallgatás is, ezt és ennek a…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Nem csak olyan nagydarab rövidhajúak vezetnek autót, mint akiről egy nem olyan régi posztunk is szólt. Namnit nem volt ilyen szerencsés, a másik végletet fogta ki, aki a bocsánatkérése ellenére sem hatódott meg és fizikai erővel próbálta bizonyítani az igazát. Csatlakoznék…..
autózz! Dobd vissza kenyérrel 2009.06.14 12:34:00
Nem egyszerű hideg fej kell ahhoz, amit László csinált, miután megrongálta az autóját egy idegbeteg biciklis és a mellkasába is kapott egy ütést. Hogy ezek után pillanatok alatt le tudott higgadni és nem azért ment a kerékpáros után, hogy kilapítsa, hááát, én biztos nem lettem…..
Hasonló szituációt leginkább az egymást nulla sebességkülönbséggel előzni próbáló kamionok szoktak produkálni, Namnit most egymás után két szerencsétlen autóst fogott ki, akik a világ minden kincséért sem mentek volna ki a külső sávba. Aztán persze ő is ideges lett, az…..
Érzésem szerint - bár levélírónk ezt nem említi - Hargita lehetett az "A" jelú autó sofőrje, esetleg utasa, mert bár mindig a hátulról érkező a hibás, álló autónál pedig ha nem is lehet követési távolságról beszélni, akkor sem lehet ő a hibás még olyan esetben…..
Ó, jaj, elnézést az átmeneti pangásért, már ami a napi adagot illeti, mentségemre szolgáljon, hogy a munkával telt hétvége rengeteg feldolgozni való nyersanyaggal látott el. Szerencsére lassan, de biztosan fogy a rakás, alakulnak a posztok. Mégis, a nagy rohanás közepette…..
autózz! Éhes rendőrök tilosban 2009.05.25 11:14:00
Tilosban parkoló rendőrös képből is rengeteget kapunk sajnos továbbra is annak ellenére, hogy amikor ilyen témájú poszt születik, akkor az illetékes rendőrkapitányságok hivatalból eljárást indítanak. Most már ezek közül is inkább kiválogattunk és csokorba szedtünk egy…..
\\\'Doni\\\' 2009.05.25 19:15:37
@Dövan: Igaz,ami igaz nem lógok állandóan itt.:) S persze jobban vonzza a szemet egy rendőrjárgány.
Volt rá példa, hogy épp egy rendőrmobil után "araszolgattam" 100 felett, az meg nézegetett a tükörben. Vártam is, hogy leállít, miután záróvonalon előzött, én meg még követtem ott is. Na akkor hirtelen lassított, és már majdnem. . . de úgy látszik meggondolta. Pedig már épp megfogalmaztam magasröptű gondolataimat, amelyet megosztottam volna őfelségével.:) De ha alámrak, megbüntet, vinném az ügyész elé az ügyet, az tuti.
autózz! Elütöl! Elütöl! 2009.05.10 11:48:00
Nagy szívás olyan helyen lakni, ahol több az autó, mint a parkolóhely. Még nagyobb szívás ilyen helyre este 7-8 után hazaérni, amikor már mindenki más lepakolta a kocsiját elfoglalva minden használható négyzetcentiméter aszfaltot és egykor fűvel borított felületet. Ludmilla ezt…..