Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZYLO

0 bejegyzést írt és 362 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem olyan régen megjelent a MKKP Nyíregyháza facse oldalán a egy bejegyzés, ami szinte azonnal elterjedt és nem csak bringás körökben.... Persze valahol érthetően, hiszen a bejegyzés így néz ki:  Ránéz az ember és rögtön azt gondolja: "igen, megint egy értelmetlen micro kerékpárút". Nos, aki járt…..
Az emberek többsége nem veszi észre, hogy luxusban él. Hogy milyen jómód, bőség veszi körül.. Nem is számol utána, hogy sokszor, akiről azt gondolja, hogy luxusban él, az lehet, hogy hasonló havi büdzséből gazdálkodik, mint ő maga. Ha ezt észreveszed, tudatosítod  Vegyük csak a legalapvetőbb…..
Én idén is Norvégiába akartam menni, és bár megint nem jött össze, nem adom fel. Így új célpontot kellett találnunk, és mivel nekem hegyek látványa kell, az asszonynak meg a vízé, ismét olyan hely kellett, ahol mindegyik van. Olaszország lett. De melyikkel menjünk oda a három vacak közül? -  Cili,…..
ZYLO 2017.07.13 10:03:28
Sajnos az első próbaúton észre kellett vennem, hogy a fékcsövek cseréje után a légtelenítés nem különösebben sikerült. Nem volt nagy a vész, csak érződött, hogy maradt még a rendszerben annyi légbuborék, amennyi egy jóféle bableves után bármelyikünkben. És mint tudjuk, azt ki kell engedni, különben…..
Nagyobb motorral nem, csak erősebbel gyártották az E30-at. Igen, eta volt. Ahogy Csikós is jelzi, hogy mi végzi ki az öreg autókat, bizony a szabadban állás, a rozsda a legkülönfélébb helyeken, az anyagok elöregedése Egykor volt öreg BMW-m csomagtér padlóját renováltuk éppen, mert olyan lyukacsos…..
Amúgy most csak kettő, de így jobb a cím, a bulvárban is így írnák. Ja, és nem is készít ki, csak nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni, pedig nem olyan bonyolult...
Autóépítés Fúr-e maga szaki? 2016.09.20 19:56:51
Hogy hívják az ázsiai ezermestert? Ja, már leírtam a címben... Na, és engem, hogy hívnak? - Gyere már ide, van egy kis meló! Az... Melo... Melodráma. "Nekem melo, maguknak dráma." Szóval: Van itt már a műhely környékén mindenféle szakember, minden mozzanatra valaki más. Asztalhoz asztalos (mily…..
Autóépítés Hosszú és súlyos 2016.08.31 20:56:17
Hosszú, és súlyos hallgatás után megkezdem a nyár végi tudósításomat. Eseménydús volt az időszak míg nem jelentkeztem, kaptam a pofonokat az élettől rendesen, de nem kell félni, ezeket nem adom tovább, csak a jót. Talán vegyük elsőnek ezt a szénásszekeret. Opel Steyr 1933-ból. Pékfurgon... Na, nem…..
ZYLO 2016.09.01 16:26:43
@Car Mandiner:
Bocsánat, a többi fa és a tűzfal környéke is olyan újnak tűnt.
Ismét eltelt egy hónap anélkül, hogy jelentkeztem volna, így most itt az idő egy beszámolóra. A meccsről már mindent megírtak, így nekem már csak az marad, ami ezen kívül még történt ezen a világon. Mivel a műhelyen kívül máshol nem nagyon voltam, így a beszámolómat kénytelenül, kelletlenül erre a…..
És ez a valaki nem én vagyok. Egyrészt azért, mert bennem nem az a menő, hogy ügyesen újitok fel motort, hanem az, hogy 14 éve szerepelek kisebb-nagyobb kihagyásokkal a tévében tüskésre ragasztott hajjal, és még mindig nem esett le a fejbőröm a koponyacsontomról.  Másrészt viszont azért se én…..
Avagy, ahogy felénk kultúrkörökben mondják: szarlapátolás. Nem gondoltam volna, hogy az eddig is ócska restaurálási alapok tovább silányodnak. - Ma már Volkswagen Karmann Ghia-ból olcsón jót nem lehet venni, de ami vacak, annak is horror lett az ára. - állítja a beszerző, én meg elhiszem, mert az…..
Autóépítés Az évtized vicce 2016.01.11 19:25:02
"Most vicceltek velem?" - kérdezte a Matt Damon által megszemélyesített figura a Mentőexpedíció című filmeben, amikor közölték vele, hogy egy kabriósított felszállóegységgel kell kisuhannia az űrbe. Nos, én is így voltam, amikor szóltak, hogy a sport Fiat szétvágott, hulladékba való kaszniját újra…..
[FIGYELEM! Az alábbi írás irodalmi alkotásként olvasandó, valóságtartalma töredékes, a benne szereplő információk szándékosan el lettek ferdítve! Nem bátorít semmire, legfeljebb csak ironizál.] Magyarországon részben a szabályozás kiskapui miatt van annyi kamu 50-es, meg hát a kiskapus foci nálunk…..
Ebben az egy képben minden benne van... Na, jó,  tudom, hogy több nincs benne, mint ami benne van, de egyet garantálhatok: vért, verítéket, fájdalmat, meg minden francnyavalyát. Először is megemlékeznék a lemezek kialakításáról: Volt egyszer a minta karosszériám, amiről le lett…..
Azt olvastam, hogy minden ötödik gyerek igaznak gondol mindent, amit a neten talál. Vajon milyen az arány a felnőtt lakosok körében ugyanebben a témában? A választ nem tudom, de azt igen, hogy például a Ford Focus dobfékszerelését bemutató lelkes amatőrök - és ami igazán szomorú…..
Na, most ment el a kedvem... Persze értem én, hogy mi történik, csak hát nem erről volt szó.  ..
Breaking news! Vagy ahogy felénk mondják: bré king nyúz! Szóval a legfrissebb hír, hogy a sok kulimunka után akadt egy kis egyedi termelni való. A menedzser bevállalt egy autót, ami ugye nem olyan furcsa, hiszen azokkal foglalkozunk. Aszondta', hogy három hét alatt meglehet csinálni,…..
ZYLO 2015.09.24 12:20:57
Moped blog Schwalbék a Balatonnál 2015.08.27 05:17:00
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Előző posztunkban egy szinte gyári állapotú Simson Schwalbét vettünk közelebbről szemügyre. A következő történetben tovább halmozzuk majd az élvezeteket, hiszen Bence és Marek…..
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
A China Airlines Tajvanból Frankfurtba késett másfél órát, így buktam a budapesti csatlakozást. Az ölembe hullt négy órában viszont jól körül tudtam nézni a frankfurti légikikötőben, ahol mindig van néhány kiállított új autó. És persze ha az embernek ilyen sok az ideje,…..
A dubaji metró egyértelműen király, pedig a föld alá ritkán bukik csak le. A Red Line inkább amolyan magasvasút, amely 53 kilométer hosszan fut, többnyire a Zájed sejk út mellett. Az első szakaszt 2009-ben adták át, a teljes vonal pedig 2011-ben készült el. Egy csoda az egész, a…..
Autóépítés Autókeserkedők 2015.05.03 19:23:07
Népszerű műsorok az autóval kapcsolatos ismeretterjesztő filmek a különböző csatornákon, és én nagyon jól szórakozom rajtuk. Nem csak az vicces bennük, hogy egy alapos takarítást, és új ülések vételét restaurálásnak nevezik, de néha mondanak olyan balgaságot, hogyha a…..
Érdemes megtekinteni a lenti, 1926-ban rögzített kisfilmet, amiben nem csak az első motoros ejtőernyős kísérletet tekinthetjük meg (spoiler: nem adta ki), de egyben a világ első stunt videóját is. A felvételen Fred Osborne próbált rá az azóta sem mindennapi mutatványra. A jelek…..
Meg kell-e mindent menteni vagy szebbé teszik a világot, ha kreatív művészet alapjaiként élnek tovább? Döntsék el önök a szezon utolsó epizódjában!..