Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tommeeca

143 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Sajnos a krónikus szerzőhiány miatt, no meg egyéb elfoglaltságaim okán a blog újabb nyári szünetre ítéltett. A következő post 2010. augusztus 18.-án várható, ha mindenki úgy akarja, meg az égiek is.Ez a post egyben FELHÍVÁS: szerzőtárs/akat keresek, ha valaki érez…..
Sziasztok! Azt hiszem ehhez nem kell semmilyen kommentár, az alapműveltség része, a világörökség része stb. A klip pedig, hát mindenképpen megmosolyogtató. Prosectura - Hurrá Nyaralunk! A számról: Az 1999-es aranyos kis című  F.A.S.Z.A. albumon jelent meg. Az zenekarról: Az…..
Sziasztok! Két igazán, khhmm tehetséges lányon legeltethetitek ma a szemeteket. Fresh - Utolsó Tangó A számról: A 2002-es Ringass most el! című albumon jelent meg, a klip 2003-as és igen, Horvátországban készült. Az előadókról: Szinte hihetetlen, de a lánycsapat 1997 óta…..
Sziasztok! Ma az állati kannibálok terülnek terítékre, ugyanis nekik is van nyári slágerük, igaz a nagy büdös Pesthez kötődik hupsz, ez kicsúszott. Animal Cannibals - Budapest Nyáron A számról: Az eleddig legutolsó Cannibál albumon jelent meg, a 2008-as Nyolcan a színpadon. Az…..
Sziasztok! Valószínűleg az én diszkós zene iránti, igen kevésbé fogékonyságom a magyarázat, hogy nem tudok semmit az előadókról, no de hogy a gugli se tud segíteni az már keményebb dió. Szóval rövid és tömör post lesz: Peat Jr. & Fernando feat Csilla - Itt a nyár ..
Sziasztok! Egy vidám hangulatú kis dal, a nem túl távoli múltból, hogy egy kicsit naprakészek is lehessünk. Cozombolis - Végre itt a nyár A számról: Az előadó második Fülig ér a száj című 2008-as lemezén jelent meg. Az előadóról: Szintén szerepelt már a blogon,…..
Sziasztok! Kicsit szomorkásabb ugyan a dal hangulata, de az életérzés ami benne van pótolhatatlan darabbá teszi. KFT - Balatoni nyár A számról: Az együttes harmadik 1986-os Siker, pénz, nők, csillogás albumán jelent meg. Az együttesről: Hiába szólt erről az album, az együttes a…..
Sziasztok! Rövid történetű egynyárislágeres banda ami mély nyomott hagyott a magyar 90-es években. 4F Club - Balatoni láz A számról: A leges-legismertebb számuk, az 1996-os Fórefkláb című albumukon jelent meg. Az előadókról: A nevük a csúnya-csúnya angol kifejezésből…..
Sziasztok! Visszatértünk, rettegjetek. Nyári zene sorozatunk első eleme. Mivel mással induljon egy party, mint ezzel. UFO - Napolaj ..
Sziasztok!A Blog egyetlen állva maradt szerzőjének, egyéb elfoglaltságai miatt, no meg, hogy a nyaralása alatt is kapjatok friss postokat, nyári szünetet hirdet: augusztus 1-7. között.Kellemes Nyarat!..
Sziasztok! Csak sor került erre is, az IHM is felkerül a blogra, mint hazánk legismertebb és legvicesebb feldolgozás zenekara. IHM - Tiszta vizet... A számról: Az eredetije Goran Bregović - Bubamara, ami a híres-hírhedt Macskajaj (Black cat, white cat) film zenéje. Az előadókról: Az…..
Sziasztok! Ezek szerint csak tud valamit, ugyanis arról énekel, hogy a szíve úgy ver, mint egy ilyen dob. Emilíana Torrini - Jungle drum A számról: Az énekesnő ugyanilyen című single lemezén jelent meg, valamint a 2009-es Me and Armini című albumon is. Az előadóról: Az izlandi…..
Sziasztok! Vajon mi rejlik? A Limp Bizkit ma elmeséli nekünk, igencsak líraira sikerült újrafeldolgozásukban. Limp Bizkit - Behind Blue Eyes A számról: The Who feldolgozás, melyet a zenekar a Results May Vary nevet viselő 2003-as albumon jelentett meg.  A zenekarról: 1994-ben…..
Sziasztok! Nem más, mint a legendás Ozzy Osbourne nyilatkozta ezt egyszer, nincs is rajta túl sok minden csodálkozni való. Ozzy Osbourne - No More Tears A számról: Az 1991-ben visszavonuló lemezként meghírdetett album címadó dala. Az előadóról: Ozzy Osbourne művésznevét…..
Napi merítés Rammschwein 2010.07.27 07:51:00
Sziasztok! A cím megtévesztő. Ők egy igazi kis magyar Rammstein cover zenekar Szegedről, menjetek ez ő koncertjeikre is ha tehetitek. Itten most az igaziról lesz szó. Ha már a tegnapi post-ban annyit emlegettem őket. Rammstein - Ich Will A számról: A 2001-es ugyanilyen című harmadik…..
Napi merítés Méghogy alternatív 2010.07.26 07:53:00
Sziasztok! A hazai alter zene, legalábbis a mainstream vonala messze elmarad a híres-hírhedt Laibach zenekar újításai mögött. De azért nem lebecsülendő. Laibach - Across the Universe A számról: Az azonos című single lemezen jelent meg 1988-ban. A zenekarról: Azt hiszem itt most…..
Sziasztok! Egy éles váltással kellemes kis punk zenét hallunk, mindenki törölje szemét száját és szedje össze az állát. Hátsó Szándék - Avantgard lányok A számról: Egyik legismertebb számuk az első 1999-es Nincs üzenet albumon jelent. A zenekarról: 1997-2004, rövid…..
Sziasztok! A múltkori késői kezdés miatt, most egy korai ébresztő. Republic - Jó reggelt kívánok! A számról: A 2007-es Fényes utakon című albumon jelent meg, méghozzá a 9. számként.  A zenekarról: Ismétlőink itt a blogon, hosszú és tanulságos történetükről itt lehet…..
Napi merítés Hadd szóljon 2010.07.22 07:52:00
Sziasztok! A speed/power metál dübörgése kísérjen Titeket utatokon. DemonLord -  Elements A számról: Az első, 1999-es, Adventures In Hell Part I. albumon jelent meg.  A zenekarról: Az egyik legjobb magyar power/speedmetal együttes, mégis alig ismertek még itthon is, pedig…..
Sziasztok! Rögtön belecsapunk a lecsóba, így reggel fél 1-kor. Wisdom - Wisdom A számról: Az első és a sikeres zenekarhoz méltatlanul eleddig egyetlen nagylemezen jelent meg a Word of Wisdom-on, 2006-ban. A zenekarról: 2001-ben alakult zenekar első nekifutásból kislemezt (2004),…..
Sziasztok! És amivel nem kezdünk mondatot ennek megtestesítője maga a frontember Lemmy Klimster. Hölgyeim és Uraim a mai menü a Motörhead, Jó Étvágyat: Motörhead - Rock Out A számról: Az idősödő zenekar elég friss száma, a 2008-as Motörizer című albumon jelent meg. A…..
Sziasztok! Ha esetleg vmi NCIS-en túlpörgött olvasónak feltűnt volna, a szerzők ezen a héten az Efott fesztiválon alkoholizáltak zenei tanulmányokat folytattak. Ezért jelentek meg csupa olyan postok amelyek a fesztiválon fellépő bandák zenéit tartalmazták. Remélem senki nem…..
Napi merítés Az ë-története 2010.07.18 05:16:00
Sziasztok! Nincs túl hosszú története, egyszerűen sehogy se bírtam összehozni semmilyen billentyűkombinációból. De ez nem akadályozhat meg minket a Belga zenekar bemutatásában. Belga - Szerelmes vagyok A számról: a sok felkapott számuk közül az egyik, a Belga 3 című dupla…..
Napi merítés Az igényes metál 2010.07.17 06:50:00
Sziasztok! Bizony, bizony ilyen is van, méghozzá a magyar és európai zenei piacon. A Subscribe. Subscribe - Highfly A számról: az első lemezen jelent meg 2004-ben, melynek címe Sanity Has Left The Building. A zenekarról: A kezdeti év után 2000-ben lendült be a karrierjük. 2004-ben már…..
Mert S-es. Sziasztok! Nem akarjuk elvenni a napi borzasztó vicc blog kenyerét, nálunk csak a kékruhás bácsi egy névrokonáról lesz szó a Supernemről.  Supernem - K-k-kétszer A számról: az egyik legismertebb számuk, természetesen a Surfpunkon és a Rendősztorin kívül. Ez a…..