Regisztráció Blogot indítok
Adatok
useless

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzánk is elért a HTC One X frissített változata, melyet ugyan még tavaly dobtak piacra, de mivel az M7-re még várnunk kell, egyelőre ez a modell a tajvaniak palettájának abszolút csúcsa. Az elődhöz képest viszonylag kevés ponton nyújt újat a One X+,  lapozás után kiderül,…..
useless 2013.02.13 12:56:36
@Plumper: Plusz vám ugye. Meg hát kihez is fordulsz garancia ügyében, ha feldobja esetleg a gép a talpát? Ja, hogy így már nem is éri meg annyira egyeseknek kínai csodákat rendelni? ;) (Ezektől függetlenül persze qrvajó telefonokat csinálnak odaát.)
Rengeteg pletyka, kép jelent már meg  a hivatalos bemutató előtt a Sony két idei csúcskészülékéről. Ma hajnalban azonban hivatalosan is bemutatták az Xperia Z-tés ZL-t. A két készülék egyértelműen a high-end kategória csúcsára tör. Mindkettő kijelzője 5"-os…..
useless 2013.01.10 15:35:01
@ZF2: Miért is? Specifikációk alapján ez egy igencsak erős mobil lesz.
A c|net az amerikai és nemzetközi tech-portálok között az egyik legnagyobb név, és sok mindennel meg lehet vádolni a szerkesztőséget, de azzal nem, hogy szélsőségesen Android-pártiak lennének. Annál érdekesebb, hogy a minden évben kiadott "az év 100 legfontosabb…..
useless 2012.12.18 13:09:30
@Sasyyy: Súlyban tuti. :D
useless 2012.12.18 13:10:29
@Torzonborz Torkosborz: Pedig lehet iPhone-ra iTunes nélkül legálisan zenét másolni. Akár vezeték nélkül is. :)
Ezúttal nézzük meg, hogy a fake és HDMI van is, meg nincs is Nokia N8 után mivel próbálják megetetni az ember fiát Törökországban. Ha esetleg van valami fake cuccotok Nektek is, akkor szívesen várjuk róla a képeket / videókat :).   ..
useless 2012.04.10 23:40:12
@zeddez: Meg azoknak, akik használni veszik, nem villogni. Képzeld el, elég sok mindent meg lehet vele csinálni JB nélkül is. ;)
Az Android felhasználóknak rengeteg remek alkalmazás használatára van lehetőségük, hiszen a Google Play jelenleg több mint 550 ezer appot tartalmaz. Mindenkinek vannak kedvencei, melyek nap mint nap hasznosnak bizonyulnak. Én is találkoztam jó néhánnyal és párat szívesen…..
useless 2012.03.30 15:51:27
@decoati: Ezzel nem tudom mi a bajod. Egy rendesen frissített oprendszernél ezek valószínűleg fent vannak. 2 GB hely sem olyan hatalmas. FX5200 pedig egy 9 éves kártya. Megjelenésekor sem volt felsőkategóriás, azóta pedig rendesen eljárt felette az idő.
Nem kell engedni a sztrájkfenyegetésnek, bért emelni csak az elbocsátottak pénzéből szabad. Ferihegyen sztrájk van. Gaskó azzal fenyegetőzik, hogy a vasútnál is lesz sztrájk. Hogy messziről kezdjük, elfogadom, bár nem lelkesen, hogy a sztrájk, amely amúgy egyfajta…..
useless 2008.12.15 15:48:06
Sziasztok!

Ha nem lett volna még:
www.vdszsz.hu .
Lehet regisztrálni és véleményt kifejteni. Szerintem ha az anyázások száma eléri a 2-300at már talán elgondolkodnak arról, hogyan is kéne normálisan, megszervezve sztrájkolni. Nem csak úgy bele a vakvilágba...a qrvannyukat!
UPDATE1: 18 órától országos vasutas sztrájk! VDSZSZ.HU: Minél hamarabb szeretnénk a sztrájkkal eredményeket elérni, ezért a VDSzSz Szolidaritás december 14-én 18 órától az egész országra kiterjeszti a határozatlan idejű általános vasutas sztrájkot. December 14-én újra…..
useless 2008.12.15 15:40:11
Sziazstok!

Annyi komment érkezett, nem volt erőm végiglesni mindet, de ha nem lett volna még:
www.vdszsz.hu .
Lehet regisztrálni és véleményt kifejteni. Szerintem ha az anyázások száma eléri a 2-300at már talán elgondolkodnak arról, hogyan is kéne normálisan, megszervezve sztrájkolni. Nem csak úgy bele a vakvilágba...a qrvannyukat!
Az Asus az Eee netbookjaival nagyon sokat tett a kategória népszerűsítéséért, a legtöbb gyártó követte példáját és egymás után dobják piacra apró (és olcsó) laptopjaikat. Ahhoz, hogy az Asus megint kitűnjön a piacon, újítani kellett. És úgy tűnik, újított is. Az S101-es…..