Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gulyaszoli (törölt)

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mielőtt felháborodott hogyvolt-olvasók tömegei rohamoznák meg az index székházát és gyújtanák rá a gyanútlan kollégákra az egész hóbelevancot, szólunk, hogy a ma esti Lost (4x02) hogyvolt később, hétfő este 7-8 között kerül ki az oldalra, mert hát elkúrtuk a…..
Az alábbi házidolgozatot az író a Sci-fi és társműfajainak vallási erőterei című kurzusra írta. The Cylons were created by man. They evolved. They rebelled. There are many copies. And they have a plan. A Battlestar Galactica sorozat szinte az első részek vetítése után a nézettségi…..
A kereskedelmi tévék úgynevezett vicces műsorai eddig leginkább a Fábry-Heti hetes-Irigy Hónaljmirigy tengelyen mozogtak, miközben borzalmas próbálkozások buktak meg látványosan, legutóbb a feltámasztott Szeszélyes évszakok. Oké, ezek közül a Fábry vezette Esti Showder olykor…..
Na kérem szépen, itt vagyunk hosszabban, buborékosabban és vidámabban, mint valaha, és pont egy olyan epizóddal indítjuk a revivalt, ami a harmadik évad legfaszább trilógiáját vezeti be, mert igen, ez most egy háromrészes vekengés lesz, majd meg tetszenek látni. Az előző részben…..
Kérem szépen, ha minden igaz, az AXN április egytől a jóárasított drótos tévé alapcsomagjában szerepel majd, így semmi akadálya annak, hogy a Lost történetét szinkronosan követő nézők is bekapcsolódjanak a sorozat negyedik évadába - mégpedig rekordsebességgel, hiszen az AXN…..
comment:com A lány és a mellrák 2008.03.11 13:09:00
Kissé félve ültem le Szalai Anett Mellbevágó című dokumentumfilmje elé, mert egészen pontosan nem is tudtam, hogy mit fogok kapni tőle, de ez még hagyján, én magam sem voltam azzal tisztában, hogy mit is várok el egy olyan dokumentumfilmtől, amiben a rendező a saját, rákkal…..
Az RTL Klub biztosra ment, a Tv2 stábja meg szokás szerint csak imádkozott, hogy jól süljön el a dolog. A két főzős, celebes reality közül az RTL szerkesztett meg mindent matematikai pontossággal, a Tv2 meg csak felskiccelt néhány celebet az 'ahogy esik, úgy puffan' szerkesztési elv…..
Volt ugye népszavazás, volt emiatt kampánycsend, ami a párt-hon-lapoknak is csöndet jelentet. Ezt az MSZP úgy oldotta meg, hogy levette a címlapját. Ámde a Fidesz ügyesebb volt, és kihozta azt a maximumot, amit lehetett egy ilyen helyzetből: kreatívok voltak! A címlapra lépve egy…..
gulyaszoli (törölt) 2008.03.10 11:45:26
hogyvolt Shark 1x05 - Szorításban 2008.01.04 13:48:00
Koleszos partival nyitunk, egymást nyaló-faló részeg ifjak a kertben, aztán megjelenik egy fél cipőjét elvesztett lány, tépett ruhában, tipikus zombijárással. Esküszöm egy pillanatra azt hittem, az Élőhalottak éjszakáját adják Shark helyett, be is izzítottam a felvevőt, de…..
Meredith-nek van tesója. Jó, mondjuk csak féltestvér, de ettől még van, és a mostohaanyjáról azt hittem, hogy a Vissza a jövőben trilógiában Marty McFly muterját adta, hibátlanul, de nem, elnéztem valamit. (Köszönet Paladin73-nak.) Ez a tesó dolog visszatér a részben majd még,…..
Soványka egy kedd ez, csak a focibuzik (BL 20:10 m1, 20:30 Viasat3) és a Szülfel (22:25 TV2) rajongók járnak jól. De azért a maradéknak is szórtak néhány magot, lássuk. Nyolc körül Avar István és napi nyálgépünk, Barry Watson küzd a kegyeinkért. Előbbit a Megtörtént…..
gulyaszoli (törölt) 2007.12.11 17:07:16
gulyaszoli (törölt) 2007.12.11 17:08:52
Az előző részben a tesók raboltak maguknak egy elnöktesót, de az geci módon fejbelőtte magát, ezzel tulajdonképpen őrületbe és biztos halálba kergetve a tetovált embert, mert bizonyíték, huss, nincs. Mellékszál-földön Tíbeg családi fantáziáját éli ki egy bedeszkázott…..
Hálaadáskor vagyunk, ünneplős rész következik sok vérrel, hányással és végtagokkal, amik megválnak a gazdájuktól. Vizsgálattal nyitunk, embermentés, közben kedélyes csevegés a pulykasütés módjairól. Jön a csipogtatás, Abbynek mennie kell helikopterezni. Hálaadáskor ő…..
Tárgyalótermi jelenettel nyitunk, a kiélt arcú James Woods, akarom mondani Sebastian Stark, a Cápa épp a világ legfontosabb tizenkét emberét győzködi arról, milyen ártatlan fehér bárány Gordie Brock, ez a feleséggyalázó, erőszakos ifjúgazdag. Nagyjelenet a köbön, az…..
Ha kedd, akkor dagadtak és dalnokok. Ebből a kettőből persze A társulat az értelmesebb szórakozás. A jó hír, hogy Töreki Andrea bejutott a múltkori adás kiesői közül, kíváncsian várjuk, hogy ebben a részben kik énekelnek, és hogyan szól be nekik Alföldi (m1, 21:10). De ne…..
gulyaszoli (törölt) 2007.11.27 17:34:35
Mint az a képekből észrevehető, megirigyeltem Bruti kolléga képregényesített illusztrációit, tessék jelezni a kommentekben, hogy van-e erre szükség, vagy sem. Kérem szépen, a Lost legutóbbi évadának ez volt az a része, ami beindította azt a 16 epizódos rohanást, ami az első…..
gulyaszoli (törölt) 2007.11.26 22:04:17
comment:com Viasat menni YouTube 2007.11.13 14:54:45
Ma kaptuk a hírt, hogy nem kell könyörögni a Viasatos promókért a jövőben, elég ha klikolunk, és a saját csatárnát nyitó Viasat3 oldalán meglesz mind, gatyából kivillanó piros tangára nyálát csorgató Majkától az aktuális heti szörnyülködéses kisfilm beharangozójáig.…..
Abban semmi különleges nincs, hogy a reggeli műsorokba is begyűjtik csodabogarakat, föltűzik őket gombostűre és közszemlére teszik. Tegnap a Reggeliben VIVA Kristóf volt, abból az apropóból, hogy a kutyáját öltözteti, vele párhuzamosan a Mokkában pedig a legújabb sláger, a…..
gulyaszoli (törölt) 2007.11.09 18:29:29
Soha nem adjuk fel a kutatást! Az amatőr szórakoztatóipar művészei dolgozói minden megnyilvánulását meg kell találnunk, ennek szenteljük mocskos életünket. Pár órája még békesen ringattuk magunkat az orosz barkács-zeneipar dallamaira, hogy ilyesmi nálunk azért…..
Találó a cím, biztos szarul érezte magát Sondra Rhimes a sorozat harmadik évadának stabilan csökkenő színvonala miatt, és így kacsint ki ránk, szintén bűntudatos nézőkre, akikre ott bámul a gyerek a sarokban, és bébiételes száját elhúzza egy kicsit, inkább velem…..
comment:com Disz iz trén sztáp 2007.11.07 18:34:00
Gyönyörű mondatokkal magyarázkodott a bécsi gyorson a magyar kaller, most loptuk le az RTL Klubról, hátha valaki nem látta/hallotta: "Disz iz trén sztrájk. Két óra. Sztáp. Hángör. Sztrájk. Jesz, disziz trén. Megáll." Parádés, nem csoda, hogy a kamerázott külföldiek…..
gulyaszoli (törölt) 2007.11.07 20:12:48
gulyaszoli (törölt) 2007.11.08 15:11:51
Bár sokan dícsérik a Google-t, főként a minimalartos, funkcionális dizájnjai miatt, úgy tűnik, csak ehhez értenek igazán. Sem az Orkut, sem pedig az iGoogle theme-jei nem sikerültek olyan szépre, esztétikusra, hogy az embernek ne támadjon kedve kiröhögni mondjuk az igoogle-os…..
gulyaszoli (törölt) 2007.11.06 20:31:39
Lesz két realitynk, az egyikben dagadt emberek izzadnak, a másikban énekesek izzadnak. Szóval mindkettő az izzadásról szól, mi mégis inkább A Társulatot ajánljuk, mert kultúra, meg közszolgálat, meg ilyenek (m1, 21:45). Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy a Nagy fogyásban ma melyik…..
gulyaszoli (törölt) 2007.11.06 18:56:46
Ha már így belejöttünk, akkor kezdjük ma is délután a tévézést. Persze, megjegyzem, hülyeség, mert ki kell használni a jó időt, de nem akarok senkit lebeszélni. Például a Banános Joe-ról, amelyben csak Bud Spencer szerepel, merthogy Steno kevés olyat rendezett, amiben Terence…..
Nem, nem én írtam, hanem candyperfumegirl, aki innentől kezdve a brigád rezidens House-szakértője és hogyvolt-írója lesz, jó szórakozást hozzá!Remekbeszabott House epizódot kaptunk a héten, melynek – ahogy a cím is mutatja - az apaság a témája minden szinten, a kötelező…..