Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam_31

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kő - három kieső, defektek tömkelege, száguldás porban és sötétben. Mindez a rali-világbajnokság katalán futamának nyitónapján. A spanyol ralit – a régi versenyek hangulatát idézve – vegyes talajon rendezik, immáron második éve. Az első napi murva után, a…..
Ogier nem kapott defektet, Sordo megvédte a MINI-nek a dobogót Hirvonentől, Frici pedig harmadik lett a kategóriájában. Tegnap ott hagytuk abba, hogy hiába vezettek a franciák, a citroenes Seb-ek között egy emberes belviszály alakult ki, nem volt Fiesta WRC a dobogós helyeken, Sordo…..
Pár napja a FB oldalunkon megosztottam Latvala mutatványát a Panzerplatte-ként emlegetett teszt helyszínről. Most megjött Hirvonen műsora is. Nem találok szavakat. Ez a két srác nem nem a Föld nevű bolygón született, vagy elrabolták az idegenek. Engem kifejezetten a 90-es évek…..
A svájci francia nagyot esett. Az avatott szeműek előre látták, hogy ez a rally nem tarthat soká. Veszettül ment, de nem korrigált bele egyszer sem, pedig nagyon kellett volna. Többször csak a vakszerencse tartotta a pályán. Nézzük meg alaposan, hogy mi történt. Kívülről csak a…..
Adam_31 2011.08.11 17:41:37
@B. Capelluti: A kamerát ki lehet venni az éles autóból és átrakni másikba :D