Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tz (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar származású Nobel-díjas fizikus, a holográfia feltalálója születésnapjának alkalmából hologram-szerűen jelenik meg ma a Google logója:  Néhány korábbi, magyar vonatkozású Google logó... 2010. 05. 29. Harsányi János, magyar származású Nobel-díjas közgazdász,…..
Tz (törölt) 2010.06.05 15:55:39
Első olvasatra még szimpatikus is lehet az a törekvés, hogy a Facebook 40 országban állapodott meg mobilszolgáltatókkal arról, hogy ingyen biztosítja az alsóbb kategóriás készülékkel rendelkező mobilfelhasználók számára a Facebook elérését.Magyarországon a T-Mobile-lal állt…..
Már egy jó ideje szivárogtatja a RIM szivárognak ki az újabbnál újabb OS5 buildeket mindenféle Berryhez, köztük az én 9000-emhez is, sőt, egy-egy szolgáltató már hivatalos verziókat is kiad, így egyszercsak meguntam a várakozást, hogy majd fél év múlva megjön a magyar T-hez…..
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
Kellett a Twitter-közösségnek ugrálni az iráni választások miatt. Most jött egy magát iráni cyberhadseregnek nevező csoport, és szépen deface-elte a szolgáltatást. A támadást gyorsan visszaverték, úgyhogy mostanra már eltűnt a kép a Twitterről. Ugyanakkor megint megmutatkozott…..
Másfél hónappal ezelőtt jelentette be a Google, hogy a Twitterrel és a Facebookkal kötött megállapodás eredményeként valós időben fogja mutatni a két közösségi szájt releváns találatait a keresője találati listáin. Csakhogy a Bing is pont ugyanezt tervezte. Úgyhogy nem volt…..
Sokszor beszéltük - mi több: képviseltük - ezen a blogon, hogy az az életforma, amit mi élünk, érdekes, élményteli, jó és követendő. Az óvatlan szemlélő számára talán bizarrnak fognak tűnni a következő képsorok, ám valójában egy nagyon is érthető, természetes…..
Már a májusi ízelítőből sejteni lehetett a Google új kommunikációs platformja nem csupán egy újabb platform. Annál sokkal magasabbra tör. Meg akarja változtatni a hozzáállásunkat az online kommunikációhoz. Persze a Google Wave nem abban az értelemben újdonság, hogy sok új…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
Megint elérhetetlen a Google levelezője. A Gmail elérése globális szinten akadozik, mint az a twitteres reakciókból is nyilvánvaló. Ha már Twitter: a mostani Gmail-lehalás is magával rántotta a mikroblog szolgáltatást: a profiloldalakról levettek fícsöröket, úgyhogy…..
Tz (törölt) 2009.09.02 06:56:14
Nos, még zajlik a Golden Blog úgynevezett mainstream kategóriájának versenye. A nevezettek listájába valami megmagyarázhatatlan oknál fogva bekerült a Webisztán is. A nyeremény pedig egy rakat PC-játék. Szokásunkhoz híven most is felajánljuk a nyereményeket nektek. Ha nyerünk, a…..
Nos, rendben elindultak a kisalkalmazások az iWiW-en. Úgyhogy mostantól mindenki láthatja, hogy az elmúlt hónapokban milyen játékszereken dolgoztak a külsős fejlesztők. Kezdésnek kilenc témában összesen 23 kisalkalmazással lehet játszani ma reggeltől. Aztán folyamatosan élesednek…..
Igen, akkor tehát megkezdődött az iWiW átalakulása. Az első felvonásban két dolog változik. Az egyik a dizájnt érinti. Mint korábban már írtunk róla, a ráncfelvarrással a közösségi szájt régi adósságát törleszti: a sokéves, megfáradt dizájn kap most…..
A Citromail ma kiküldött sajtóközleményéből idéznék: A növekedés egyik oka az év végén 2 gigabájtra növelt tárhely, valamint, hogy 2008 nyara óta jelentősen fejlődött a CitroMail levélküldési és - fogadási minősége, így mostanra gyakorlatilag megszűntek azok a…..