Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zar116

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottó: "Ufót lát a jeti, milyen mázlija van neki! / Én még sosem láttam, / Átver minket a kormány!" Takáts Tamás Dirty Blues Band A zöldhatósággal folytatott csetepatém eddig is magán viselt markáns operetti jegyeket, de most már tényleg kezd teljesen börleszkbe hajlani. Mai…..
Az ötvenes évek pin-up lányainak stílusában fotózza modelljeit Jaroslav Wieczorkiewicz. A fotóművész nem használ semmilyen varázslatot, egyszerűen csak tejjel locsolja le modelljeit, így készültek ezek a fantasztikus képek is. Azon persze rögtön az elején el lehet gondolkodni…..
zar116 2013.10.20 10:50:46
autózz! Egy baleset tapasztalatai 2013.01.09 08:08:00
Volt már néhány kisebb karambolom, amikben nem én voltam a hibás. Ezekben az esetekben a kitöltött baleseti bejelentővel a szervizbe beballagva, kárfelmérés után egy-két héten belül kijavított autót kaptam vissza, úgy hogy nem kellett semmit sem fizetnem a szerviznek, hiteleznem a…..
Múlt héten már szerepelt itt egy poszt, ahol a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhely kitáblázását és ezzel ellentétes felfestését sikerült megvitatni. Babu hasonlóan járt, csakhogy ő felfestést sem látott, csak értelmezte a táblát, aszerint hagyott egy helyet és…..
Egy csapat autómániás, név szerint Armin Ciesielski, Peter Brakel és Walter Willer úgy döntöttek, hogy elkészítik kedvenc sportkocsijukat, saját ízlésük szerint. Az 50-es évek leggyorsabb autóját, egy Mercedes 300 SLR-t építettek fel a nulláról, és hogy teljes legyen a…..
zar116 2011.09.30 10:32:42
@TrueY: Ha elindítod a benne levő motort, akkor kimehet közútra... :-)
  Van államtitkár, aki 466 ezer kilométeres A6-ossal jár. Az állami vezetők közül még a statikusabb szerzetek is simán mennek évi 60 ezer kilométert. Hamarosan mint Skodákat amortizálnak. Mai publikációnk blogposztja...
Meglepett a levél amit Gyula küldött nekünk. Még nem hallottam soha olyanról, hogy valakit feltereltek autópályára, majd be akarták rajta hajtani a büntetést, s még megtetézték egy fenyegetőzéssel is. Pedig Ő most hasonló cipőben jár. Segítségeteket kéri, hátha Ti tudtok egy…..
zar116 2011.03.22 13:46:27
@alprazolam:
Rosszul tudod: Ferihegy mellett robbantottak autót 1991-ben, konvoj ellen.
Aki azt hitte, egyedi esetről volt szó, tévedett. Úgy látszik bevett gyakorlat a T-Mobile-nál, hogy gyárilag hibás iPhone 4-et (a legdrágább kapható telefont) nem hajlandóak 72 órán belül cserélni. S.Á. kalandja egy újabb érdekes mérföldkő az Apple túlárazott, ám…..
zar116 2011.03.17 18:57:22
@Kandras: "Rosszindulatú dög" vagy.
Mivel tegnap kezdődött el annak az autósnak a pere, akit annak idején Békés-megyében szereltek le a helyi rendőrök, amiért nem tudták bemérni a sebességét, a sajtó és mindenféle médium tele volt a témával. A blog kemény magjának régi tagja, SzaGértő az ügyben a védelem…..
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
zar116 2011.02.16 11:27:40
Üdv és BUÉK :)   Annyi rosszat olvastam már a blogon, gondoltam megosztom az én történetemet, ami kivételesen jól végződött. Történt egyszer, réges-régen hogy felvettek textiles beszerzőnek egy áruházlánchoz. Álmaim melója volt, textilekkel foglalkoztam, segítettem…..
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..
Tegnap sikeresen átköltöztettük a blogszerkesztőségként is funkcionáló irodámat, amiért külön köszönet illeti Krisz kollégámon kívül Tanácstalant és Don Blasiust, akik az off topicban önként ajánlották fel a segítségüket a bútorcipelésben.Úgyhogy itt az ideje Nem tudom…..
zar116 2011.01.07 22:23:51
Többen jeleztétek a blogon, és a világ minden részéről özönlöttek a twittek, hogy az iPhone elfelejtette őket felébreszteni 2011. január elsején, újév napján. A telefon elfogadja az ébresztési beállítást, de sztoikusan csendben marad az ébresztés pillanatában, semmi jelét…..
Kis karácsonyi kényszerű szünet után az ünnep másnapján este azért kaptok egy poszot, amit SzaGértő küldött be, szerintem biztos nem fotosopp. Róla azt kell tudni, hogy amellett, hogy a blog olvasótáborának egyik alapköve, megvolt a karácsonyi a jócselekedete is, mert befogadta…..
1931, május 24, Monza, Olaszország Már tíz hosszú órája tart a verseny. A futam, melyre mindössze 14 autó nevezett, és melyek közül mindössze kilenc vívja még mai ésszel tán fel sem fogható harcát a poros aszfalton. A hirtelen erőre kapó, késő tavaszi nap elől ernyők alá…..
zar116 2010.12.23 21:31:15
Lelki szempontból mindenképp jobb nyugdíjasnak lenni Magyarországon, mint dolgozónak. Politikusok és kormányok jönnek-mennek, de a rájuk irányuló kitüntett figyelem állandó. Hiába, az arányok ugye...Szíjjártó Péter tegnapi sajtótájékoztatóján mutatta be a - rövid időn…..
Fideszfigyelő Az MTI hazudik 2010.12.12 17:23:00
Az MTI szerint mindössze mintegy ezren vettek részt a nyugdíj-lenyúlás elleni demonstráción. Én 3 tucat kiflit veszek Selmeczi Gabriellának, ha a következő képen csak ezren vannak. S mivel kicsit oldalról volt fényképezve több százan lemaradtak róla, mert a tömeg az Andrássy út…..
Sárdobáló Mese a kifliről 2010.12.06 12:00:00
Azt mondta a szenátorasszony (Schmitt Pál nevű kedves olvasónknak: Szenátorasszony, a forraszték kedvéért), hogy a magánnyugdíjrendszerből az államiba való visszalépés során nem kell adózni, kivéve "ha valaki a reálhozamát, tehát nyereségét egy összegben kiveszi a…..
Tisztelt Praxis Blog ! Két hét elteltével most jutottam oda hogy leírjam, mi történt november 2-án hajnalban.Lányom 33 évesen első babáját várta, akkor a 34 hétben. 6 hete szigorúan feküdt már, mert már a 12 hetes terhességi UH-on hátul mélyen, majd a későbbi UH-okon elöl…..
 Különösen a falvakban jellemző, hogy egyesek sportot űznek a támogatásokkal való visszaélésekből, papíron elválnak csak azért, hogy magasabb családi pótlékot kapjanak. Ez a gyakorlat különösen igazságtalan azokkal szemben, akik elveszítenek egy szerető férjet, egy…..
Pontosabban kiből lesz a csodabogár. Akik figyelmesen olvassák a Totalcart, illetve a kapcsolódó blogokat, találkoztak már Bervas olvasónkkal. Tudjátok, ő az, aki saját kezével tökéletesítette a Pannóniáját, hogy később egy saját tervezésű ötesebességes váltóval koronázza…..