Regisztráció Blogot indítok
Adatok
\\\'netaláljrám\\\'

87 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elment, 9 hónapja.Most? Ül és vár. Valaki másra.Sötétben burjánzik, fényfoltok szúrjákTávolba mered, ott is feketén látÁlmokat kerget, meg tudja tenniMegmutatja majd, elengedi ki félt,Megleli...
note to self Magányos angyal 2012.03.24 23:04:30
Sötétben úszva terül el felettem,Lesúlyt, s nem zúdul tova mellőlem.Magány, vágy, hiány és félelem,Hol van, ki (ki)űzi belőlem?..
Vége. Másfél év, és már sosem tudja meg, hogy miatta mentem oda. Hiányzik, szeretem. Az utóbbi időben megértem, hogy nem tudott mit kezdeni velem, az én hibám. De ha annyit jelentettem, miért nem lehet megpróbálni helyrehozni velem? Nem tudom. Válaszokat nem kapok, ezt a…..
A jelen alapján a múlt izgalmasabb, mint a jövő.Ebbe én is beletartozom?Amikor valaki maga alatt van, jövök én. Aztán helyre jönnek a dolgok és mehetek. Ez most is így lesz?Senki sem tud állandóan szeretni.Elfelejtettem.  ..
"Mondja magácska, miért oly keserű jaj, mint a csokoládé?"..
note to self Alom-halom 2010.10.03 20:16:19
Majdnem összevesztünk egy több mint öt évvel ezelőtt történt dolgon. Most. A társaság remek volt, öt főből is könnyedén kialakulhat két klikk. Nevettem.Előző napi boros mámoros ivás... tökéletes. Barátok.Veled akarok lenni. Hiányzol, beszéljünk. Nagy ölelés. <3..
note to self Van, ami van 2010.09.14 21:09:23
Neki most nincs munkája. Egy csomó minden romba dől körülötte, és én nem tudok segíteni. Nem tudom helyette megoldani, bármennyire is szeretném. Depresszióssá teszi, elkedvteleníti és nem tudom felvidítani. Úgy, igazán.Nem tudom, nem tudom, nem tudom... Szörnyen szarnak érzem…..
note to self Botond 2010.09.03 22:01:20
Ha te nem vagy, semmi nincs...
note to self Boldizsár 2010.08.26 21:55:46
Aztán eltelt lassan 5 hónap és még csak teljen a sokszorosa... Légyszi.Szeretnék egy agyletapogatót. Tapiznám magam józanul, meg részegen. Komolyan nem vagyok normális. Sajnos.Örülök, hogy nem kaptam lehetőséget megtenni! Most én lennék a legnagyobb barom.Sze... rintem.Ami régen…..
note to self Maci 2010.06.09 00:45:16
Ha minden másnap csalódás, reggelente jöjj halál kegyelete. Ha minden másnap boldogság, újra és újra várom a napot.Eljött, hozzám jött el! Csakis. Jó volt, hiányzik, félek, hogy belé szeretek. Már így is erős az érzelmi kötődés, nincs messze a teljes elmélyülés. Miért…..
note to self Ha 2010.05.16 12:31:50
Ki használ, ha használ, én eltűnök ha kihasználsz. ..
note to self Vihar 2010.04.05 21:16:30
Aaaa.Elmentünk koncertre, elmentem hozzá. Hiányzol. És most mi lesz?..
note to self Ez itt. 2010.03.25 22:05:51
Rosszat álmodtam. Régi Ő pont írt. És megnyugtatott. Lehet, hogy ez másnak nem is sikerült volna. Köszönöm. "...itt vagyok." Mécses törő mondat volt. A legjobb.Mézesmadzag hiányzol. Mi lesz...? Valóra váltod az álmom vagy hagysz meghalni?..
note to self Ted Bundy 2010.02.27 17:00:40
Itt többé már semmi sem szentAz ébredők élete elcseszett lett  Pont itt volt az ideje megint elszúrni valamit. Szúrod? Szúrom.Most mi is történt? Jött az a csók, aztán jöhetett volna más is, ha nem mondok nemet. De azt mondtam és jól tettem. Aztán távolodni akartál,…..
Most ez nem túl jó. Sőt egyáltalán nem.Korábban volt úgy 5-10 bejegyzésem arról, amit a legfontosabbnak tartottam. Aztán telt-múlt az idő, jött egy pszichológia óra és kétségbe estem. Na nem azért, én tudom, hogy mit szeretnék. Elgondolkodtam az órán hallottakról, hogy vajon…..
Mindent a maga módján.Itt állok a tócsában, amit te pisiltél alám.Ha kérhetnél valamit az emberiségtől, az mi lenne? Tüntessük el a feleslegeset, senkinek ne legyen szeme, úgyse lát senki. Vagy?Nagyon meleg, ami katarzis hatást vált ki, aztán mindentől elvonatkoztat, elszigetel.…..
note to self Lezárt. 2009.10.31 20:59:57
Valóban azt hiszed, hogy az emberek rossz helyzetük miatt nem is értik, hogy másnak lehet jó? Még véletlenül sem áll fenn az eshetősége, hogy te nem fogod fel milyen szar körülmények között élni? Mert aki sosem élt meg ilyesmit, könnyen hangoztatja szerencséjét. Szánni való.…..
note to self csak 2009.10.23 20:38:45
Néha kicsit sok, néha még ez is kevés, elvégre mégsincs itt egyetlen kéz. ..
Szerintem a szerelem szerencse. Szerintem az életünk szerencse. Minden egy lapon, néha jön az új osztás, máskor meg elfogy a pakli. Szerintem a pázsiton a boldogság. Szerintem aki hozzád való, sosem lesz a tiéd, pont azért mert úgy kell lennie. Nem lesz úgy. Keress olyat aki nem kell,…..
note to self Elköltöztem... 2009.09.09 14:50:12
... és annyi minden történt egy hét leforgása alatt, hogy ha akarnám se tudnám leírni. Mekkora szerencse, hogy nincs is tervbe. Ott messze eddig minden tökéletes volt. Tényleg. Az emberek, a hely, a pozitív energia, a bulik, abszolút minden. Talán túl jó. Aztán visszajövök ide,…..
note to self Elmúlt a rég 2009.08.13 23:07:35
Ha az álom valóra válik. És ha nem.Nem vettek fel oda, ahova szerettem volna, mint az már hónapokkal előre látható volt. Jelentkeztem azonban máshová, ami a költözést biztosítja. Ez a tény valóban üdítő, sőt még érdekel is a szak, a problémák tehát helyben…..
note to self Néma sikoly 2009.05.03 16:40:37
Betegen itthon, felkészületlenül a 15 óra múlva kezdődő érettségire. Sebaj. Talán. Vagynem. Sőt.Azzal a 2 mondattal, abban a 4 percben talán sikerült tudatnom, amit szerettem volna. Nincs harag. Csak ennyi.Ismerjük mi még egymást? Akarlak ismerni?A szerenád valami félelmetesen jól…..
Elhanyagoltam a blogot. Ami nem baj, mert nagyon úgy volt kitöltve az életem, hogy még erre sem volt időm, meg a jó dolgoknál nem érzem úgy, hogy ezt most le kéne írnom. Csak néha. Főleg, hogy most sincs különösebb rossz.Közeleg a ballagás, az ünnepi sürgés-forgást nagyon nem…..
note to self hülye 2009.03.15 18:55:14
"Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart."Mondd, hiányzol te hülye.Mutasd, hogy megutálj ennél több kell.Színtiszta boldogság. Had maradjak még ezen az úton. Kanyarok nélkül, árokba borulás nélkül. Pont így...
Eszembe ötlött valami, de nem írhatom le, magam miatt.Ez elkeserített. Vagyis, megkaptam a választ. Visszamenőleg úgy 10-20 bejegyzést törölhetnék, de nem teszem. Nem személyes ráhatás volt, semmi kimondott negatív utalás, csak a látvány, a szem és az érzés amit beindított.…..