Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagdad

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sötét fellegekből megállíthatatlanul zuhog az eső. Egy fekete nagy dzsip leparkol a Parlament melletti étterem előtt a tilosban, vészvillogóval. Kiugrik belőle egy jólfésült, öltönyös ember. Bent már várják, mint egy megváltót. Közvetítő. Munkája: pályázati pénzek kijárója, intézője. Az átlagos…..
bagdad 2016.03.03 09:01:37
Ha már tegnap Rózamami posztja kapcsán jórészt a (bedőlt) devizahitelekről zajlott a beszélgetés, arra gondoltam, ma maradjunk egy kicsit gazdasági területen. Iván küldött egy posztot a migráció gazdasági hatásairól. A magam részéről nem vagyok gazdasági szakember, úgyhogy…..
bagdad 2015.06.02 11:23:43
Joo
Egészen elképesztő történetek érkeznek a Magyarország és én pályázatra (a héten még várom az írásokat). A mai szerzője, Erzsébet több mint három évtized után volt kénytelen feladni tanári hivatását és vágott neki a határátkelésnek. Tavaly október óta él…..
Tegnap érdekes hír jelent meg az indexen: Havazás miatt szakadt félbe a túlélőverseny. Gondoltam szegény civileket meglepte a nagy hó, aztán félúton inkább a forralt bor mellett döntöttek. De nem. A honvédség katonái versenyeztek. Ez azért más. Rásandítottam a honvedelem.hu…..
veterán2008 veteranok 2008.09.06 16:11:00
Mindenkinek aki megjárta a hadak útját.A profinak. a szerencsésnek, a mázlistának.Írjatok mi van veletek itthon?..