Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrAC

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztességes kiállításról, különösen, ha autós-motoros témájú rendezvényről van szó, nem hiányozhatnak a formás csajok. Nem állítom, hogy nem tudnék meglenni nélkülük, sőt, van, hogy kimondottan zavarnak a műélvezetben. Még gimnazista koromban szerzett egyik cimborám…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem volt mindig a német motorkerékpár-gyártás királya a BMW - kellett rájönnöm az Audi-múzeumban. NSU, Zündapp, Sachs: ezek a márkanevek azért még beugranak a magamfajta japánmotor-buzinak is, de a DKW-ről valahogy mindig a Wartburg-hangú púpos pömpörgők jutnak eszembe. Pedig a…..
Gondolom, a Bosozokunevű irányzatot senkinek sem kell bemutatni. Meghökkentő kipufogók, ordas szélesítések és leginkább méteres spoilerek jellemzik. Ám ennek is ki kellett alakulnia valahogy.  A Bosozoku egy japán szubkultúra, mely az 1950-es évekig vezethető vissza, amikor is a…..
Gyűlölet szempontjából egész erősen indult az év blogunkon, hiszen mindössze január 22.-ig kellett várnunk és már meg is jelentek az első fecskék. Árpáddal a szokott helyen fotóztunk Újpesten, mikor egy bősz, egyenruhás matróna támadott le minket lényegében egy sínre szerelt…..
Belsőség Real rods never shine 2009.05.27 11:50:00
Janó Dániában járt, onnan küldte a fotókat erről az épített vasról. Biztonsági övnek nyoma sem volt (rendszám viszont volt rajta?!), ja és a nem létező fejtámla helyén pedig az a merevítő... Juj, ebben ne érjen baleset. A kendővel letakart kormány alatt, meg milyen hatalmas…..
Belsőség Szerda esti sikoly 2009.01.21 18:19:00
Tavaly júniusban nyúltak egy nagyon picit hozzá a 997-eshez, éppen csak finomítottak a formán, a lemezek alatt viszont annál többet dolgoztak a Porsche mérnökei. Közvetlen befecskendezést kaptak az átalakított bokszermotorok és végre megérkezett a duplakuplungos PDK-váltó is.…..
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
Belsőség Szülinapi Suzuki lopás 2008.09.05 16:40:00
Zoli csupán hét percet késett. A parkolóház kamerája szerint éppen az orruk előtt lopták el a Swiftjét. Szülinapi bulira mentek a 11. kerületi Trófea étterembe, a kocsit a ház pincegarázsában, a fizető parkolóban hagyták. A kapuban egy Post-it cédulkát kaptak, rajta az…..