Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lesaux

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsonykor végre mindenki megpihen kicsit, a nagy ajándékbontás, majd az első bejgli- és szaloncukorzabáló kör után van idő olvasgatni, henyélni. Meg böngészni, például olcsó repjegyeket keresve. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján érdemes a rokonokat hamar lepattintani, mert ilyenkor sok…..
lesaux 2016.12.25 15:15:48
@Elek Heck: tök ingyen belepecsételnek az útleveledbe, aztán mehetsz.
Már a Ryanair is bevezeti, hogy minden járatára kétféle jegyet árul, a mezei mellett egy drágábbat, mely extra szolgáltatásokat tartalmaz. A tök felesleges apróságok összecsomagolása nem újdonság, de a részleteket megvizsgálva ma is az látszik, hogy mint költséghatékony utas,…..
lesaux 2014.09.04 00:45:32
@AirFrance KLM: a legacynál biztos, hogy van ingyenes feladott poggyász? Gondolok itt elsősorban a rólad elnevezett AirFrance-ra és KLM-re.

"- (Majndem) minden jegy modosithato,"
Huhú, de nem szeretnék abba beleszaladni, hogy legacyn módosítani kelljen. Bár ezzel az erővel mondjuk a fapad is módosítható.
Jó napot, jó szurkolást kívánok minden kedves leitervadásznak, örömteli napra virradtunk, ez az első posztom a blogon. Mindjárt egy klasszikussal kezdenék. S@ti bevallása szerint megtalálta a tűt a szénakazalban, ennek ellenére nem Ken Follettel foglalkozik a…..
lesaux 2012.08.08 18:44:45
@Mr. Pither: épp a minap olvastam a blog küldetésével együtt. :)
Nem erre akartam egyébként kihegyezni a dolgot, csak érdekelt volna, hogy a könyvben már így szerepel-e, ha már annyira dicsértük a fordítást, de ezek szerint a válasz az, hogy nem tudjuk. Köszi.
Apu kevésbé, de azért fejben összerakja a kiságyat. Várnak a nőgyógyászra, mert nyaral.  Kép innen Sziasztok! Ha már terhes hét, én is mesélek valamit. Évekkel ezelőtt pont azért szakított velem az ex, mert nem lett gyerekünk. Huszonéves szereplők. Egy év nagy szerelem,…..
Ausztria zöld szívében, Stájeroszágban a Hochschwab-hegy lábánál található Grüner See vagyis a Zöld-tó. A tó ősztől kora tavaszig mindössze 1-2 méter mély, környéke pedig igazi alpesi kirándulóhely.   Nyáron azonban a búvárok egyik kedvenc merülő helyévé válik.…..
Subba Canga 2011.05.13 12:20:58
Alig unatkozhattak. ..
lesaux 2011.05.13 13:18:40
 ...avagy mit tanulhatunk az Aeroviva csődjéből, mit tehetünk, ha futni kellene a pénzünk után? A legjobb családban is előfordulhat egy kósza csőd, a rosszarcúbb helyek nettó átveréseiről már nem is beszélve. Lássuk csak milyen előnyöket nyújt a kis lapos műanyaglapka a…..
lesaux 2010.12.31 02:44:53
Mivel házasságkötésem révén én is egy iszlám család teljes jogú tagja vagyok (igaz nem lettem hivő) anyósom kitalálta: ne is álmodjak arról,hogy nem töltöm velük a Nagy ünnepet. Így hónapokkal az ünnep előtt megvettük nekem a repülőjegyeket Marokkóba.Legalábbis ezt…..
Nagyon úgy tűnik, mintha Zwack Zrt. fizetett ügynöke lennék, pedig csak arról van szó, hogy ők csinálnak baromi jó városos reklámokat. A múltkor az Unicum kedvéért kapták szét Budapestet, most a Vilmossal rombolnak várost. Bár a fene se tudja, hogy szabad-e egy ilyen szép…..
Zoli ismét egy tartalmas és izgalmas sorozattal jelentkezett. Ezúttal egy október végi máltai kiruccanás élményeit osztja meg velünk. Jöjjön az első rész.  A nyaralás egy hirtelen vásárolt 1280-as Treviso jegyből indult, amelyet szerettem volna megtölteni tartalommal…..
addict Láthatatlan óriásposzter 2010.11.07 11:10:00
Félig művészeti alkotás, félig társadalmi célú üzenet az az installáció, amelyet többek között kormányzati támogatásból hoztak léte az amerikai-kanadai határnál, Vancouver közelében. A kanadi kormány azért adott pénzt ennek a látványos és figyelemfelkeltő eszköznek…..
lesaux 2010.11.07 18:06:06
Lóri küldte az alábbi beszámolót, köszi.Az eredeti cél Szardínia volt, de valahogy nem találtunk megfelelő helyen megfelelő szállást. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve megnéztem a booking.com-on, hogy milyen lehetőségek vannak a Kanári –szigeteken.Amit láttam, az…..
Tözsutazónk, Zoli már régóta tervezett egy kis skandináv kiruccanást, és most hála a Wizzair –nek egy hétvégi utat le tudott foglalni pénteki indulással és vasárnapi hazaérkezéssel  Malmöbe 9500 forintért.Az indulásom kicsit rosszul kezdődött, mert még az előző…..
Dr. Varga István fideszes képviselő egyértelműen előlépett az alábbi képen látható pink rózsaszín öltönyével a parlament divatdiktátorává. Igaz a nyakkendője is rövidebbre sikerült, mint ahogy azt szokás kötni… Varga egyébként a mentelmi bizottság tagja, nem biztos…..
Zoli kimerírő mallorcai beszámolójának sajnos utolsó része következik. A szép képek mellett természetesen rengeteg turista információt osztott meg velünk.     A következő nap elmentünk Sollerbe, ebbe a gyönyörű hegyi kisvárosba. Ide a Plaça d'Espanya-ról…..
A nagy melegben minden a feje tetejére állt, Szekértábor például pozitív kicsengésű ellenőrös sztorit küldött, bliccelő kismamával és világfi BKV-alkalmazottal, "ilyen is megesik" alrovatunk legnagyobb örömére. Íme: Egy – nem is olyan nagyon – boldog…..
Jelen pillantban azt hiszem ez a legdrágább budapesti lakóingatlan a netes piacon: egy két házból álló épületegyüttes a Budai várban. Természetesen erre is az Engel & Völkers oldalán bukkantam. Bár a leírás igen szűkszavú és a képek is főleg belső terek látványterveit…..
lesaux 2010.07.14 10:07:49
Ezúttal egy szakcikket publikálunk, mely a Pénzcentrum kitűnő összefoglalója a témáról.     Hol lehet a legolcsóbban eurót váltani? Mennyi pénzt vigyünk magunkkal? Gyakran hangzanak el ezek a kérdések a családi nyaralás tervezésekor. A komolynak tűnő problémák…..
Pötyi vezetésével ismét útnak indult a női csapat. Legutóbb tízen jártak be négy országot, most nyolcan vágtak neki Olaszországnak.   2010.június 14-17. között megint útra keltünk, most nyolc nő. A csapatban voltak kicserélődések, így az életkorok kicsit változtak.…..
A Bors olyan, mintha még mindig ollóval és ragasztóval photoshopolnának, de általában szórakoztatóak az esetlenül körbevágott alakokkal díszített illusztrációk. Ha akarom béna, ha akarom stílusos. Tegnap viszont mintha kicsit túlklikkelték volna magukat.Mert a Wiwről lementett,…..
lesaux 2010.03.17 14:22:31
@paledi:
És a korrektor, vazze?
A Homár egészen közelről ismeri a szimpla önkormányzati esküvők menetét, hiszen egyszer aktív résztvevője volt egy Imoláékhoz hasonló eseménynek, ahol szintén az anyakönyvvezető irodájában történt az aláírás, minden plusz költség és elegancia nélkül (a hivatalos hölgy…..
lesaux 2010.02.16 20:17:05
@avatartalan: "Küldöm soxeretettel mindenkinek az Üllői Uti Fuck:Esküvő című számát."
Az szólt a mi esküvőnkön az aláírás után. A CD-t mi vittük.
Amikor már végképp azt hittük, hogy a színes comic sansszal írt, és térhatásúnak gondolt, hullámzó effekttel megbolondított címsorral bíró szörnyszülöttek végképp a társasházak faliújságjaira és külvárosi turkálók kirakataiba lettek száműzve, íme egy gyomros…..
Az előző részben már szemügyre vettünk néhány pénzintézeti trükköt, amikkel a lakáshitelért folyamodó ügyfeleket kopasztják meg. Ha netán deviza alapú hitelről van szó, akkor újabb lenyúlásokra vetemednek a hitelnyújtók.Devizaárfolyam meghatározása. Bár deviza alapú…..
lesaux 2009.12.20 18:45:41
@drsunyilo: Akkor én igénylem, vezesd le, légy szíves.
Bergamo és tartományát jogosan tartjuk a művészeti-, a természeti- és a kultúrális kincsek ékszerdobozának. Bergamoban és a környéken lakó emberek elénk tárják a fontos történelmi és művészeti események rendkívüli szépségű emlékműveit és művészeti tárgyait. Bergamo…..
lesaux 2009.01.05 11:39:16
@ancsi_milan: mondtam Einsteinnek is, hogy minden relatív. Két főnek oda-vissza már 40 euró, és ha a Wizzair hozza a formáját, összehoz egy 40-50 perces késést, akkor el se érjük a madridi gépet. Egyébként amíg a Wizz vissza nem igazolja a foglalásunkat (jelenleg tartásban), addig nem is merem megvenni a ryanaires jegyeket.
lesaux 2009.01.06 01:31:24
@ancsi_milan: látod, már csak 5 euró. :) Meg is vettem.