Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olvasó080906

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Győztesek, pedig otthon lúzerek" - címmel jelent meg egy enyhén cinikus cikk az Anglia Blikkjének számító Daily Mailben a Britain's Got Talentet megnyerő magyar árnyszínház csapatról. A bulvárlap az ex-hip Hop Boyz-os Szűcs Zoltán győzelmét is vitatja: az elmúlt…..
Tina tizennégy éves, és tud gitározni. Ezt kegyetlenül be is bizonyítja az alábbi videón, amin a Eddie Van Halen Eruption című szólóját játssza. Vajon a Guitar Heróból tanulta meg?* Aki kíváncsi az 1977-es eredetire is, tekerjen lejjebb, utána pedig lehet vitatkozni ki a jobb,…..
Tekerés forgalommal szemben a legzsúfoltabb budapesti főutakon, átgázolás pirosban többsávos kereszteződéseken, ezek az attrakciók rendszeresen előfordulnak a kerékpáros futárok gyorsasági versenyén. A futárok világszerte több mint tíz éve rendezik meg saját maguk számára…..
Írtunk már itt a Lángoló Gitárokon arról, hogy egy mainstream, rágógumipop-előadóhoz képest igen furcsa vendégekkel állt elő új albumán Ke$ha. Olyanok prominens zenészek, zenekarok kerültek a művésznő neve mellé, mint a Flaming Lips, a Black Keys vagy Iggy Pop. A Warrior…..
Ivan & The Parazol - Mama Don't You Recognize Ivan & The Parazol? (Drum & Monkey) Mióta szinte teljesen eltűnt a gitárzene és a rock and roll a mainstream popzenéből, és az a pár megmaradt rockzenekar is egyre kevésbé képes tökös maradni – igen, rád gondolunk kedves…..
olvasó080906 2012.11.06 10:26:16
Szerda este ismét összerezzenhetett a tech-világ gyomra, mert bejelentették a már mindenki által ismert TheirPhone 5-ös verziójának megjelenését, amelyet 199, 299 és 399 dolláros áron lehet majd megvenni (persze külföldön) és 16, 32, ill. 64 gigabájt beépített, és sehogyan sem…..
olvasó080906 2012.09.13 12:10:46
@Tomi from Space: Nem a Midi-s résszel volt bajom, hanem az analóg gitár jellel, audgig zs gold valami a hangkarim, baszakodtam asio4 all-lal (Cubase-ezek), most mar van egy digitech interfeszem, minden ok.
De mindenki Protools - használ Mac- kel körülöttem, célszerű ezért is vallanom, de nagyon nincs is ellenére a dolog, félév IPad használat utan biztos vagyok benne hogy platformot váltok.

Vindóz nyóc valószínűleg pont ilyen jó lesz, ha minden eszközön ott lesz (pc, telefon, tab).
Egy háromszögletű műanyag zacskót kellett a péniszre húzni – így lehetett vizelni a repülés azon szakaszain, amikor nem lehetett levenni a szkafandert. Volt, amikor ez két hétig tartott. Nem véletlen, hogy a hatvanas években csak férfi asztronauták repültek. Erről is beszámol…..
olvasó080906 2012.08.14 13:55:07
@Martian: Ha megtalálnád, hol olvastad, ide tehetnéd a linkjét!
Köszi,
Ki ne hallotta volna az apjától ezt az örök érvényű mondást? Nem biztos, hogy mindenki azonnal megértette, miről is szól ez a tömör életbölcsesség. Nekik mutatnék egy példát, egy egészen plasztikusat.A szerkesztőségi levelezőlista komoly fertő. Gyakran tűnnek fel levelek,…..
Van Halen - A Different Kind of Truth (Universal Music) David Lee Roth utoljára 1984-ben szerepelt közös lemezen Alex és Eddie Van Halennel, és ugyan 1996-ban egy időre megint hajlandó volt szóba állni a testvérpárral, a zenészek továbbra sem bíztak egymásban (a Van Halen Gary…..
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
Dream Theater – A Dramatic Turn Of Events(Roadrunner)Az új Dream Theater-lemez egy új Dream Theater-lemez, se több, se kevesebb. Aki sosem szerette ezt a zenekart, nem most kedveli meg. Aki az évek során elveszítette a lelkesedését irántuk, nem most szeret beléjük újra. Aki…..
 Miért kell mindent tönkretenni, ami jó? Fiatalkorunk, tinédzserkorunk és huszas éveink legszebb, féléves nyarai... Mennyi buli, sör, vodkaredbull, nőzés és nevetés... kétszázforintos koncertek: Bikini, KFT, Toy Dolls, PUF, Deák Bill, Hiperkarma, 30Y - biciklitároló,…..
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..
Nem kell nagyon régre visszatekintenünk, hogy lássuk, a Microsoft továbbra sem képes egy erős vízió mentén megújítani önmagát. Inkább azt a taktikát választják, hogy bebetonozzák magukat a piac egyik-másik szegletébe. Vagyis tartós kibekkelésre játszanak.Emlékezzünk csak,…..
  Feloszlatták a földrajzinév-bizottságot, miután az nem támogatta a kormány elképzelését a ferihegyi repülőtér elnevezéséről. Ráadásul a nagyobbrészt minisztériumi delegáltakból álló bizottság tagjai közül fel is mondtak többeknek, akik a Vidékfejlesztési…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Napi Laci Madonna vs Pantera 2011.01.26 09:00:00
Általában nem szeretem Madonnát. Szerintem mint nő sem szép, de a zenéi sem azok, amiket túl gyakran hallgatni szoktam. Azonban mindenképp becsülendő, sok más énekessel együtt, hogy a koncertjein élőben játsszák el a számokat. A mostani turné gitárosa egy Monte Pittman nevű…..
olvasó080906 2011.01.26 15:30:00
Az új médiatörvény elfogadása miatt aggódók a napokban olvashatták a rendkívül megnyugtató hírt, miszerint L. Simon László, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke az MTI-nek elmondta: a médiatanács csak a fokozatosság és az arányosság elve alapján szabhat ki…..
Frissült a hivatalos Facebook Android app, az új funkciók közül talán a legfontosabb a chat. Nem mindenki szeret csetelni, de akik szoktak azoknak bizonyára fontos újítás hogy akár a telefonjukról is azonnal cseveghetnek a Facebook kontaktjaikkal. Az újítások között van még a push…..
Komolyan mondom, nem tudom mivel vághatná még jobban maga alatt a fát az egyre inkább közutálatnak örvendő Nickelback és nyomorult énekese, Chad Kroeger, akiket pár éve szó szerint ledobáltak egy portugál fesztivál színpadáról. A nyálas slágerzenét álkemény gesztusokkal…..