Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megamedve

0 bejegyzést írt és 1333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél, külföldön töltött évtized után az elmúlt két év (és elsősorban az a nyomorult Covid) úgy hozta Péternek, hogy hosszabb időt volt kénytelen Magyarországon tölteni. Tapasztalatai csak megerősítették abban, amit eddig is sejtett, de nem mert vagy tudott meglépni...
Orbán szociálisan érzéketlen állama, militaristának akarja mutatni magát, de a látszat ellenére szervezetlen és csak kampányszerű, vagy egyenesen pánikszerű cselekvésre képes.....
Undorító, ha egy értelmes ember azzal próbálja megvédi a velejéig romlott, hatalommal visszaélő "NER-elitet", hogy más sem jobb náluk! Kivételes tíz év van mögöttünk, amikor hatalmas anyagi támogatást kapott Magyarország az EU-tól és ezt a pénzt Orbánék pont úgy osztották szét maguk közt, ahogy az…..
Üzenjük a Békemenet résztvevőinek, hogy... "A szovjet birodalomtól megszabadulva nem kívánunk a fideszes egypártrendszerű, belső gyarmatosító állam kiszolgálói lenni!" "Követeljük az államhatalommal visszaélő fideszes politikusok európai ügyészség általi külső-, és magyarországi belső…..
megamedve 2021.10.22 15:55:32
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Vagy nem.
Mindenesetre ez a pár gondolat, ami most kibuggyant, pontosan jellemez benneteket, nincs szükség hozzafűzni semmit.
A magyar ipar leépülése 1992-től (a KGST összeomlásától) indult el és nem 2004-től, amikortól tagjai lettünk az EU-nak. A belépéstől fogva Magyarország kapta lakosságszám-arányosan a legtöbb támogatást. Olyan volt ez, mint a második világháború utáni Marshall-terv, de még annál is több.…..
Magyar civilek - köztük a K-Monitor - az EU jogállamisági jelentésének elkészítését megelőző konzultáció során közös, nyilvános szakmai anyagot készítettek a magyar jogállamiság helyzetét érintő problémákról. Más témák mellett foglalkoztunk a párt- és kampányfinanszírozás kérdésével is, amely…..
Orbán Viktor beengedte a járványt és tudatosan hagyta addig terjedni, amíg az egészségügy az összeomlás szélére került. Ezért halt meg hetekig koronában közel 200 ember és még ma is szinte minden nap több mint 100. Ezek után tudja pont ő azt sugallni, hogy azért halt meg naponta 100-110 ember, mert…..
Az a fura, hogy erre számítottunk, mégis kicsit meg vagyunk lepődve. Az elmúlt hetekben kijött több közvéleménykutatás is, amelyek azt mutatják, hogy az egyesült ellenzéki lista már leverné a Fideszét. Persze a választás a kábé 30 billegő egyéni körzetben dől el, de ez akkor is komoly változás.…..
Nyílt levél Vera Jourova, az Európai Bizottság alelnöke és Katarina Barley, az Európai Parlament alelnöke részére Tisztelt Alelnök Asszonyok! Miként annak híre bizonyára Önökhöz is elért, a magyar kormány és a befolyása alatt álló médiumok agresszív kampányt kezdtek annak sulykolásával, mintha a…..
MaGYAUR Vanek úrnak volt igaza! 2020.08.03 22:54:55
 A hadseregnek, a robottá változtatott felnőtt embereknek és a „gondolkodás nélküli önfeláldozásnak” a bálványozása őrület. A militarizmus  abszurd dolog, és nem Vanek úr a hülye, hanem a rendszer! „…Az őrmester vészesen mosolygott. Vanek úr szerényen visszamosolygott, és kedélyesen bólogatott.…..
Pedig pont az ellenkezőjét akarták. ..
megamedve 2020.08.02 08:15:05
Orbán az isten ebben a szarfészekben.
Miért is fájna hogy:
- szétlopnak mindent, amihez az állam hozzàfér (de irgalmatlanul, a nokiás doboz az lepkefing volt ehhez képest)
- amihez az állam nem fér(t) hozzá anyagilag, de köze volt hozzá, azt is bekebelezik
- amihez az állam nem fér hozzá, azt az időközben megzsírosodott NER strómanok, àllami befolyás segítségével megszerzik, vagy ha nem megy, ellehetetlenítik. Ez érdekes módon általában kapcsolódik az aktuális EU támogatáshoz, jelenleg turizmus, vagy egyéb a létükre károsan ható cég, lásd szabad sajtó.
- iszonyat gazdag, tehetségtelen, de kellő nyelvcsapásszámmal rendelkező szaremberek irgalmatlan urizálását kell végignézni (helikopterek, magánrepülők, jachtok, birtokok, kurvák, kokó, milliárdos kiállítás, stb.) (Maga a főni is horror árú rezidenciában van már, ahová még eddig senki nem tette a seggét az elmút 150 évben)
- még a szétlopott pénzekből is idióta dolgok épülnek. (Stadion, stb) Ugyanakkor más sportok döglődnek a pénzhiánytól.
- buta, arrogáns, beképzelt, teljesen alkalmatlan pártemberek bármely pozícióba való kinevezése, majd elvárása annak, hogy hanyatt essünk előttük.
- a nép szándékos butítása, torz, elferdített, vagy elhallgatott hírek, paródia szintű közmédia, piaci alapon azonnal halálraítélt, reklámnak álcázott kormánypropagandával kitömött médiák.
- hülye ideológiák oktatása, lassan koldusszintű oktatási intézmények
- amit az àllamnak kell működtetni, azok a területek iszonyat szarul muzsikálnak, egészségügy, oktatás, közigazgatás.
- a rendőrök az elmúlt 10 évben iszonyat bunkók lettek. (Saját tapasztalat is)
- hosszú még a lista, de sajnos kiszartam magamat, és csak ennyi időt vagyok hajlandó szánni erre, de még egy utolsó:
a kövér bajsza undorító!
megamedve 2020.08.02 08:29:57
@havrilla: te tényleg hülye vagy, vagy még küzdesz a 8 elemivel.
Teszek egy próbát:
nincs1agy nem a szavazásra jogosult szavazókról beszélt, hanem a választáson megjelent, a szavazáson részt vett szavazókról.
Tehát amit állított az helyes.
Számszerűen kevesebben szavaztak a fideszre, mint nem a fideszre.
(Nem azt állította, hogy mindenki, aki nem a fideszre szavazott, az csak egy másik pártra)
És itt jön a trükk, ( választási rendszernek, szabalyoknak nevezik) voala: ⅔ lett belőle.
Részemről kijelenthető, hogy undorító mutatvány.
Veled is megtörténhet. ..
megamedve 2020.07.25 19:47:38
@megamedve: Ez a kamugeri élő ember lehet, vagy valami agyrém csak?
Ekkora balfasz nem lélegezhet....
Gráci a szerzőm volt az irodalmi hetilap szerkesztőségében. A múlt század nyolcvanas éveiben együtt is laktunk a Lapkiadó Vállalat érdi vendégházában. A szomszédos szobában múlatta az időt, elég sokat beszélgettünk. A kölcsönös rokonszenvvel magyarázható, hogy Galsai Dánielben, a Magyar Hírlap…..
A független filmesek által készített riport magyarázatot ad a kérdésre, hogy miért sújtotta New York-ot toronymagasan legsúlyosabban a COVID-19 járvány a világon. Az egyik ok a talán magyarnál is borzalmasabb kórházi állapotok: különösen a katasztrofális statisztikákat felmutató Elmhurst kórházban,…..
megamedve 2020.06.14 07:09:53
@tpl: Anyám kórházban van.
Egy olyan sprayből, ami gyorsan lehúzza a kiugrott vérnyomást, egy megyei kórház (egyébként nemrég épült, igaz nem került annyiba mint a szintén nemrég épült stadion) teljes belgyógyászati osztályán 1db. van.
Olyan kevés a nővér, hogy csengetés után (igaz nem mindig) van hogy 40 perccel jön be a nővér.
Lenne még min javítani.
Fészbukos üzenőfaláról utoljára február 10-én tűnődtem, akkor 665 ezren követték. Majd jött az a fránya járvány, amely óhatatlanul az érdeklődés tetejére emelte Orbán Viktort. Jelenleg 1017586 követője van, több mint 50 százaléknyival növelte a számukat. Például a kovászos uborkával, amelyet a…..
megamedve 2020.05.29 05:40:11
@szugera bácsi: az a mondat másról szól.
A szöveg(félre)(nem)értelmezési képesség torzulása, illetve az ehhez kapcsolódó cinikus pofátlanság képességének túlfejlettsége a fidesz vírus által fertőzöttek agyában egyszerű módszerrel kimutatható.

Ez a mondat is jó erre, pl.

Mint igazság (milyen?)ügyi miniszterasszonyunk okfejtegetése nemrég a 2-es személyi számmal kapcsolatos ordenáré bunkóságra, ami nemzetünk főtaplója bajuszszörnye alól előokádatott.
megamedve 2020.05.29 20:42:14
@szugera bácsi:
Visszatértél, mint a terminátor, kiosztani minden fattyat.
Jössz a magyarnaranccsal, mint dedós gyerek a csattogós lepkével...
Maradj inkább a köved alatt, ott senki nem zavarja a homályodat
megamedve 2020.05.30 00:18:40
@szugera bácsi: a kő, ami véd, ami elzár, ami óv

(Ettől még nyugodtan maradhatsz hülye)
Nem lesz gond, ne félj....
A 6 soros szövegben 6 helyesírási és nyelvhelyességi hibát vétett,  miközben éppen Bangónét kritizálta emiatt. ..
megamedve 2020.05.08 09:42:17
Szíjjártó Péter 2020 március 30.: Senkit nem hagyunk magára Judit és férje (65 és 75 évesek) nem ezt tapasztalták, amikor egy hónappal ezelőtt betegek lettek, néhány nap különbséggel torokfájásra, lázra ébredtek, a férjnél hányás és igen magas (38,8 fokos) láz is jelentkezett...
megamedve 2020.04.29 19:32:03
@MAXVAL bircaman közíró:
A te spontán létezésed agyrém.
F1rka Bezzeg régen.... 2020.04.07 23:02:41
Melyik motor a legerősebb a mezőnyben? Ez szinte mindig kérdés, de a válasz nem egyértelmű. A teljesítmény függ az autótól és a gumiktól is. Ráadásul a mindenkori motorgyártók soha sem fogják elmondani a pontos adatokat. Azért lehet következtetni és vannak független szakértők is. Az F1-es motorok…..