Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SYNG

31 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerékagy Bor a vázon 2011.07.21 16:24:00
A biciklisták borkedvelő és kézművestermék-rajongó csoportjának közös halmaza örülhet: megjelent a világpiacon egy új termék, a bőr bortartó, ami mindkét csoport számára kedves újítás lehet. A „tartórendszert” Montrealban gyártják olajjal kezelt minőségi…..
Az alábbi kedves történetet Pál a postoló nevű rendszeres kommentelőnk küldte, aki összeakadt egy eszetlen bringással. Szerencsére vér nem folyt sokak bánatára, de azért egy jó anyázás és zsidózás található a párbeszédben. Előrebocsátom, nem szeretem a hangulatkeltő…..
Miután az egész ország jól kihurrogta magát, hogy nahát az RTL Klub mégis Stohlt választotta a Való Világ4 műsorvezetőjének, itt a hír, hogy bizony kemény napok elé néz a színész, ugyanis december 14-én kezdődik a tárgyalása. A Blikk infói szerint a Budakörnyéki…..
Két napja láttam az első plakátot, csak futólag a buszról, ahogy a betűtípusra meg a színvilágra néztem, elkönyveltem magamnak: egy új LMP-s plakát, de meg is jegyeztem, hogy majd elolvasom. Tegnap azonban a buszmegállóban állva rádöbbentem, hogy a zöld színű plakát nem az…..
Egy átlag magyar hetven kiló húst eszik meg évente. De vajon azt tudja, honnan érkezik az az évi ötvenhárom csirke a tányérba? Az elmúlt századokban még nyilván Béla bácsi hátsó udvarából jött a hús, de a világháborúk után megváltozott a rend, a háztáji nevelgetést…..
              Vasárnap végre kisütött a nap és kicsit elmentünk itthonról sétálgatni, ebédelni, kiülni egy kávéra valahová. Remekül sikerült a napunk, igazi vasárnapi dumcsizós, lazulós program lett…..
SyngMaster recommends Just Married 2010.04.03 16:30:00
Sok boldogságot: Csilla & Altay! ..
Szemelvény a "Budapestünk" című hetilap 2008. évi első számából-------------------------------------------------------------------------------------"Hozzuk össze a budapestieket! -  Mert a város a miénk!" címmel zárult le a napokban az a pályázat, amit…..
SyngMaster recommends WTF is UKG? 2009.12.20 12:11:00
Amikor jó pár éve feltettem a fenti kérdést, nem volt aki megválaszolja, tehát kénytelen voltam utána járni és a kezdeti kíváncsiságom rajongássá fejlődött ahogy megismertem a zenei stílust amit úgy neveznek:   vagy más néven 2step ami természetesen a szigetországból…..
Hogyha befogod a szemem, jobb, ha befogom a számMert a vakvilágba nem beszélek, ne haragudj rámHogyha kinyitom a szemem, akkor kinyílik a számAmit látok, arról szólhatok csak, ne haragudj rám (Zorán)Van abban valami félelmetes, hogy a közösségi kommunikáció hazai erejét egy…..
SyngMaster recommends Still trying 2009.12.08 12:08:00
Lazán kapcsolódik az előzőekhez, hogy néha szoktam a "jútyúbra" való feltöltéssel is próbálkozni, de a videókat általában visszautasítják a jogok és duplicated contentre hivatkozva. Sőt már bannolással is megfenyegettek a feltöltött tartalom miatt. (pl ezt sem…..
SyngMaster recommends Teszt 2009.11.23 10:49:00
Már egy ideje foglalkoztat a dolog, hogyan lehetne ide zenéket csempészni. Sajnos direkt a blogra nem lehet komolyabb dolgokat felpakolni, úgyhogy külső forrásból kell dolgozni. Most kipróbálom, hogy a tárhely amit találtam és ez a lejátszó (szintén egy külső oldalról) mennyire…..
Találtam pár izgalmas zenét, amit érdemes lenne megosztani. Nemrég mikor éppen 1ik kedvenc rádiómat hallgattam felfigyeltem egy igen kellemes számra és gyorsan el is spájzoltam a címét,  hogy majd később beszerzzem valahogy. A szokásos csatornákon reménytelennek tűnt a…..
Létezik egy irányzat, aminek az a lényege, hogy kettő vagy több trackből összegyúrnak egyet ami a számok főbb motívumait egyesíti és a végeredmény valami egészen meglepő hangzású remix lesz. Általában populárisabb nótákkal követnek el ilyet, illetve az alkotóelemek merőben…..
Az elmúlt 20 percet azzal töltöttem, hogy a postokat olvasgattam a Magyar Oktatási Intézet Kft(!)-ről. Kétféle véleményt találtam, az egyik a magát átvertnek hitt, nem próbanapozó álláskeresőé; a másik a még mindig ott dolgozóé, aki megszállottan hisz a cégben. Nos, én…..
SYNG 2009.10.15 08:52:02
@gabcigirl: ott a pont
@ktari: miért kopizod be mindíg ugyanazt, attól boldogabb leszel vagy több pénzed lessz!?
Bízom benne, hogy Björk-öt nem kell bemutatni senkinek, hiszen az énekesnő már bőven tett annak érdekében, hogy ő legyen az egyik legismertebb izlandi művész. Mindig is elbűvölt különleges hangja, melyet egyedi zenék és érdekes közreműködések tettek (tesznek) még…..
A 6.c osztály, ahogy Marika néni előre beharangozta, 1992. április 15-én elindul az egri osztálykirándulásra (ÁSÉS-fiúknak ajánlom a mait is). Az iskola előtt már reggel héttől élénken gyülekeznek a gyerekek, párat a szülők is elkísérnek, hogy égessék kicsit kisfiukat a…..
Mi történt a fejekben? - A sajtóközlemény teljes egészében: Magyarországon készült el a világ első, adózásról szóló látványos zenés-táncos produkciója, az ADÓZENE 2009. A BDO Forte könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cég támogatásával elkészült zene és…..
István "vicce" minden felesleges magyarázgatás nélkül megérteti az emberrel, miért magányosak oly gyakran a pizzán növesztett, boroskólával meghajtott számítástechnikai szakemberek. régóta dédelgetett szóviccemet borítom agyatokra: hitech klotyó logfájl?  …..
Munkahelyi (T)error Recesszió van 2009.09.22 06:00:00
Kattintsatok át ide is!DespiTisztelt Szerkesztőség!Az alábbi kérdése(i)mmel, problémáimmal fordulok Önökhöz!Tavaly március 6.-ától dolgozom egy cégnél fizikai munkát.Már tavalyis adódtak olyan problémák, hogy 3 hónapig nem kaptunk a folyamatosműszakunkra rendesen…..
Munkahelyi (T)error Flashmob 2009.09.21 15:24:00
Az alábbi levelet és ötletet ajánlanám a szíves figyelmetekbe!DespiJó Napot Kívánok!Sziasztok!Október 7-én egy országos akciónap lesz.A munkaerő-kölcsönzés és a határozott idejű munkaszerződések elterjedéseinek a veszélyeire akarjuk felhívni a figyelmet flashmob akciókkal.A…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Pista bácsi, kinek státusza ismeretlen a cégnél, raktári anyagmozgatóként kezdte(jómagam is elláttam ezt a…..