Regisztráció Blogot indítok
Adatok
touristique

56 bejegyzést írt és 328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindjárt december, egy hónapon belül elkezdjük felvenni a szokásos évzáró adást, de előbb még jön egy szintén szokásos merengés a játékipar múltjáról, vagy ahogy munkacímén elneveztük ki tudja, már mikor: Checkpoint Retrográd. Tudjátok, ez az, amikor felidézzük, milyen volt a játékpiac helyzete 10,…..
Nerazzurri Ürömök az örömben 2019.11.24 18:01:21
Torinóban 0-3-ra nyerni óriási dolog, akkor is, ha ez a zebraketrec helyett a bikák otthonában történik. A futballra alkalmatlan körülmények miatt azonban a kimondottan sima, meggyőző eredményből sem igazán vonhatunk le messzemenő következtetéseket, ráadásul pár kevésbé vidám dolog is történt,…..
Nerazzurri Megtörtént 2019.11.09 12:20:07
Már egy ideje kísértette az Intert a túlfeszített meccsnaptár miatti összeomlás lehetősége, pontosabban az a veszély, hogy 13 játékos (mert mindössze ennyien jutottak rendszeresen lehetőséghez az elmúlt időszakban) nem fog bírni hetente két meccset, és egy idő után a kizsigerelésnek következményei…..
Nerazzurri Bírni az iramot 2019.10.26 13:27:25
A kíváló hétközi meccs után jöhet a visszatérés a Serie A-ba, ahol a BL-el ellentétben a mérleg eddig parádés, és remélhetőleg Contéék minden erejükkel azon lesznek, hogy a ma esti, Parma elleni hazai meccs után se legyen keserűbb a szánk íze. Én a magam részéről azt kérném, hogy amennyiben a srácok…..
Nerazzurri Nincs vége! 2019.10.24 17:02:39
Valódi mentőövként érkezett ez az enyhén szólva sima győzelem egy igazi európai nagycsapat ellen. Persze igazságtalan lenne nem megjegyezni, hogy a Dortmund kerete minőségéhez képest katasztrofális formát mutatott tegnap a Meazzában, de ugyanennyire kár lenne elvitatni, hogy az Inter pedig a…..
Nerazzurri Partiban a nagyokkal 2019.10.04 08:52:20
Mióta olasz focival fertőzött eszemet tudom, nem emlékszem olyan vereségre szeretett csapatomtól, ami ennyi bizakodással töltött volna el. Ne legyenek kétségeink, az előző évtized fényében a tegnap látott teljesítmény az Intertől óriási dolog. Mutatja, hogy annyi év után újra megvan a tartás, a…..
Nerazzurri Biztonsági üzemmód 2019.09.15 12:30:40
Ez pont az a meccs volt, ami után az edzők, szakértők mindig el kell mondják: Igen, válogatott szünet volt, fáradtak a lábak, sok volt az utazgatás, nem lehetett rendesen készülni a hétvégi fordulóra, stb. És való igaz, a három pontnak örülni kell, hányszor de hányszor botlott már az Inter ilyen…..
Ha június, akkor bizonyítványosztás, így megy ez a Nerazzurri blogon is. Elsőként a hátvédeket vesszük górcső alá, kiegészítve a három kapussal, ami, ha úgy vesszük, kellemes feladat, lévén itt több elégedettségre okot adó teljesítményt is megfigyelhettünk, viszont találkozunk pár olyan…..
Nerazzurri Muszáj ezt így? 2019.05.21 11:41:28
  Mert én értem,hogy beleférhet még ez is. Értem, hogy a keretből 5-6 embert, beleértve az edzőt, aligha érdekel, hogy mi lesz jövőre. Értem, hogy mentálisan mélyen van a csapat a télen kezdődött botrányok sorától. De ezt az elképzeléstől és akarattól megfosztott nagy semmit, amit hetek óta…..
Nerazzurri Közelebb és távolabb 2019.04.23 18:58:04
  A szezon összes pojácáskodását helyre lehetett volna tenni, le lehetett volna zárni egy Roma elleni győzelemmel, ám hogy-hogy nem, ez most (megint) nem jött össze. A dolgok a szokásos mederben zajlanak: az Inter képtelen saját kezébe venni az irányítást, ám az ellenfelek megint tesznek egy…..
Nerazzurri Nem kell megmagyarázni 2019.04.16 12:38:08
De attól még nagyon is lehet kínos akár egy kétgólos győzelem is. Az pedig, hogy mindezt a már-már biztos kiesőként elkönyvelhető Frosinone otthonában sikerült produkálni, még kínosabb. Persze, voltak a meccsnek jó periódusai, sajnos azonban a mutatott játék, az egyéni teljesítmények arra engednek…..
Nerazzurri Fáradt vasárnap este 2019.04.09 13:15:13
Fáradt, és kissé érdektelen is. A kitűzött célokhoz sem közelebb, sem messzebb nem került az Inter tegnap, tulajdonképpen az egyetlen dolog aminek örülhetünk, az az, hogy eltelt egy újabb forduló, a status quo pedig a régi: az ellenfelek tisztes távolságban vannak, láthatóan nekik sem esik jól a…..
Mikor az Inter a BL csoportkör utolsó fordulójában az Európa Liga egyenes kieséses szakaszába zuhant, sejtettük, hogy a másodrangú nemzetközi kupa inkább nyűg lesz, mintsem izgalmakban bővelkedő kihívás. Mondjuk végeredményben koefficiens pontokat gyűjtögetni jól jöhet, és talán-talán el lehet jutni…..
Ugyan a hétvége célja az volt, hogy bizonyítást nyerjen, az Inter nem része ennek a díszes társaságnak, igenis különb mint a többi versenyző, egy újabb fájdalmas produkció sajnos ránk cáfolt. A vereség Cagliariban ciki, de néha igazán megesik, előfordul. Igazi jelentősége abban áll, hogy ezennel…..
Nerazzurri Feladat ELvégezve 2019.02.22 15:23:40
Különösebb lelkesedés nélkül ültem neki a tegnap esti párharcnak, jobb híján némi rágcsával és sörrel generálva a meccshangulatot. Mert hát milyen kimenetelek jöhettek szóba? Szinte biztosra vettem a továbbjutást, komolyabb erőfeszítés nélkül, vélhetően bűnrossz színvonalú 90 percen át, akárcsak…..
Wanda-őrület, kapitányváltás, hiszti után hiszti. Közben a háttérben egy nem túl zajos, idegenbeli EL siker is lezajlik, igaz, gyengécske játékkal. Mi jöhet még ezen a héten? Hát nyilván egy Sampdoria elleni találkozó, amelyek kimenetele ha nem is mindig száz százalékban izgalmas, de szokványosnak…..
Átigazolások terén 2019 januárja mindenképpen csendesebbnek tűnt az előző éveknél. Semmi hír Lavezzikről, Criscitokról, Tourékról, semmi utolsó pillanatban megvétózott eladás, szóval teljes nyugalommal készülhettünk arra, hogy a keret semmit nem változik a szezon második felére. Aztán az utolsó hét…..
Nerazzurri Barátságos kupameccs 2019.01.14 12:59:31
Lehet dögunalmas egy nyolc gólt, valamint valóságos gálajátékot hozó kupanyolcaddöntő? Sajnos lehet, főleg, ha a tizedik perc tájékára eldől. Megnéztük, örültünk a góloknak, a kapottaknak kevésbé, de a valódi tétmeccsek árnyékában amolyan augusztus közepi focizgatás élményét adta a mérkőzés, persze…..
Nerazzurri A bika a szellemállatom 2018.12.27 11:09:29
Mitől is lesz pazza egy csapat? Mondjuk akkor, ha elszerencsétlenkedik két pontot egy könnyű ellenfél otthonában, majd viselkedési problémák miatt elveszíti egyik legértékesebb emberét. Ezek után pedig kifut egy rangadóra a bajnoki ezüst legfőbb várományosa ellen, és az utóbbi hetek egyik…..
Nerazzurri Egy csendes hét után 2018.12.22 12:42:12
Egy hónap után először fordult elő, hogy egy egész hét telhetett el Inter-meccs nélkül. Ezt talán két ajándékbeszerző plázatúra, sütögetés, hólapátolás között mi sem annyira bántuk, és biztosra veszem, hogy a mostanság belét kifocizó csapatunk sem fogadta rosszul a kis pihenőt. A 2018-as év…..
Nerazzurri Egy nemrangadó 2018.12.15 13:54:57
Az őrült sorozatnak vége, kezdődik egyből egy másik, mely nagyrészt könnyebb ellenfeleket jelent, cserébe viszont december végéig még négy meccs vár a fiúkra. Ezt azután két hét szünet, majd egy Benevento elleni kupaderbi követi, de először is itt van nekünk az Udinese, akiket egyszerűen muszáj…..
Persze, mégis mennyivel jobban hangzik ez a cím most, mint tavaly júniusban. Az Inter tavasszal kiharcolta a Bajnokok Ligája részvételt, a csoportkör tanulsága pedig a kiesés ellenére paradox módon szintén az, hogy ennek a csapatnak ott a helye a legrangosabb kupasorozatban. Persze egy utolsó…..
Nerazzurri Farkashajsza 2018.12.02 19:34:15
Nehezebbnél nehezebb megpróbáltatások jönnek egymás után, így négy nappal a londoni látogatást követően ma Rómát kéne bevenni. Némileg nyugtatóan hathat, hogy ha ma egy pont sem a zsákba, a harmadik hely még mindig garantált a forduló végén, sőt jó eséllyel akkor sincs baj, ha a Juventus ellen sem…..
Nerazzurri Keitáról álmodtam... 2018.11.24 15:15:25
Kemény mérkőzés, 0-0 áll az eredményjelzőn. Az Inter agya, Keita Baldé tör be balról, kicselez két védőt, kiváló helyzetbe kerül, már lendül a lába... De csak lövőcsel volt, tol rajta még egyet, és még egyet, és még egyet... Már a kapu másik oldalánál tologat öt védővel a nyakán, végül szemfüles…..
Nerazzurri Hideg novemberi esőben 2018.11.12 12:58:47
Valahogy napok óta nem volt jó előérzetem. Azt persze lehetett tudni, hogy a hétközi meccs 90 perces labdanyomozása után nem ez lesz az Inter idei legélesebb produktuma. Meg persze, az Atalanta eleve szeret szemétkedni (mikor épp nem kapnak egy hetest.) A menetrend sűrű, a kezdő kicsit fura, az eső…..