Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gilbert

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta mondjuk, hogy az MTV nyugodtan lehúzhatná már a rolót, van rohadt nagy archívuma, kell hozzá egy számítógépes katalógus, abból egy program kiválogatná a napi összeállítást, és egy barna köpenyes bácsi meg fölhozná a raktárból a filmtekercseket, szuszogva befűzné a…..
Gilbert 2007.02.12 13:34:33
Ez egy egész jó cikk Gy. bácsiról és a Korda-jelenségről, most találtam: www.hungaroton.hu/pop/hir.php?hir=49

Andreasue saját magát minősíti a bejegyzésével. Nemigen követem nyomon, hogy a sztárok közül ki vízigót és ki rétoromán származású. Tőleg sumer is lehet, ha lelkesen és száz százalékosan csinálja, amit csinál.

Azt viszont Korda maga nyilatkozta, hogy kisgyerekként nemcsakhogy szemtanúja volt ártatlan emberek Dunába lövésének, hanem ő maga is néhány percnek köszönheti az életét, mert ki akarták végezni. Egy hatéves gyereket.

Hogy ezek után egy ilyen derűs ember maradt, gyilkos indulatoktól mentesen, bosszúvágy nélkül, s ötven éve szórakoztatja a nagyérdeműt, nos, le a kalappal.
Gilbert 2007.02.12 14:55:15
Na, még egy jó cikket találtam Gyuri bácsiról: www.pilpul.net/konnyu.shtml?x=30913

Harsányi Levkóval viszont hagyjatok lógva, beleolvastam ebbe a vagány interjúba, tiszta szocreál a felütése. :)

Ganxta Zoli, a PVC-lázadó is az ő társasága lenne?

Jobb ma egy tisztességes táncdalénekes, mint holnap egy műceleb. Ez a tanulság, Isten éltessen minket!

Amúgy egy tényleg remekül megcsinált retró műsor azért van, a Dob meg Basszus. Pont a Gyuri bácsiról szóló rész például nagyon ütős volt, ahol elvitték a régi helyszínekre, művházba meg lokálba. :)

És kedvelem az RTL Klubon a Huszonegyedik századot is, már amennyit láttam belőle. Csodálkoztam, hogy egy ilyen lájtos bulvártévében megy!
A péntek este jelentkező, új showműsorban minden idők legjobb magyar slágerére szavazhatnak a nézők. A műsort Korda György és az Aszfaltbetyárként idegesítővé vált Harsányi Levente vezeti februártól. A Magyar Televízió kreatív megoldása az archívum felhasználására,…..
Gilbert 2007.01.14 00:26:28
Vén trottyos? Lásd, milyen relatív minden, íme egy németországi pályatársa: www.johannes-heesters.de Na, Ő aztán tényleg idős énekes! :)))
Kordában én pont azt kedvelem, hogy az elmúlt évtizedekben semmit nem változott, ha ripacs, akkor ripacs, ha érzelgős, akkor érzelgős, ha kutyafüle, akkor kutyafüle. Ilyen, amióta fellép, nem találták ki, nem gyártották le műanyagból, lehet gúnyolni, ha attól okosnak érzed magad - vagy akár kedvelni is.
Ja, és azon kevés magyar celeb közé tartozik, aki becsületesen "kereste össze" a pénzét: négymillió eladott lemezzel, meg néhány észak-amerikai fellépéssel..
Bródy 60 éves?! Bakker! Akkor már ő is öregecske ;) , de valahogy nekem a beat a középnemzedék a tánczene és a mai áramlatok között...
Hiába, én is öregszem. :)
Szilveszterkor tényleg csak azok ülnek a tévé előtt, akik már halni készülnek, vagy 30-án annyira berúgtak, hogy mozdulni sem tudnak a gyötrő fejfájástól. Tudják jól ezt a tévéknél is, naná a programigazgatók is a képernyőtől messze piálnak ilyenkor, így az egész…..