Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GreenEyes

460 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta ismerem George Michael-t, kedvelem - az embert, a zenészt, a művészt. Örülök, hogy 2007-ben elmentem a koncertjére, de sajnálom, hogy 2011 szeptemberében kihagytam. 2011 novemberében aggódva figyeltem a róla szóló híreket, miszerint tüdőgyulladással intenzív osztályra került, s később sem…..
Tudj örülni a kis sikereknek! Ne azt nézd, milyen messze vagy még, hanem azt is, ahová már elértél!(Müller Péter)Hatalmas gratula és millió-millió ölelés Mindannyiótoknak! :) ..
½ 2 tájban átsétáltunk a Kulturális Központba, ahol a 37. Musical Plusz műsorát néztük meg. A fellépő művészek névsora ezúttal is, mint mindig, impozáns volt: Fejes Szandra, Polyák Lilla, Szabó Réka, Bot Gábor, Pirgel Dávid, Serbán Attila, Tóth Attila. A konferanszié…..
A koncertről talán, egy hónappal ezelőtt értesültem Andreától, aki ismerve sűrű színházi programjainkat (igaz, ezek száma az utóbbi hónapokban igencsak csökkent), azonnal beírattatta velem a naptárba június 8. estére eme eseményt. :) Külön érdekesség, hogy a helyszín a HIT…..
Türelmetlenül és kíváncsian vártam Adam legújabb albumát (Trespassing), ami háromévi munka után, 2012. május 15-én végre napvilágot látott. :) Az első meghallgatás után némi csalódottság töltött el... :( No, de inkább menjünk szépen sorjában… A bevezető…..
Cili egy héttel meghosszabbította németországi kint tartózkodását, így nélküle voltam kénytelen elmenni a délutáni Bolondok napi Musical Pluszra. Ahogyan ez idáig egyetlen Pluszt is kár lett volna kihagyni, úgy most sem volt kérdéses, hogy ott a helyem ezen a "rendhagyó" Pluszon…..
Emlékmorzsák ExperiDance - Revans 2012.03.09 19:00:00
A ma este látott előadás megnézése be volt tervezve a kulturális programjaink sorába, csak éppen nem úgy, ahogyan az végül is alakult. Történt ugyanis, hogy jegyet vettünk az ExperiDance : A király nevében című előadására, március 3-án délután 3 órára. Már a RaM Colosseum…..
Az utolsó előtti pillanatban érkeztünk meg a Patakyba, s bár, a kezdésre bőven odaértünk, a helyünk elfoglalásához jó néhány embert fel kellett állítanunk a sorban. :( Amennyire én láttam, egyetlen hely sem maradt gazdátlanul... így hát, nem sokkal 14 óra után kezdetét…..
Amikor december 6-án olvastam a Fb-on, hogy január 21-én Bot Gabi játssza Raoult Az Operaház Fantomjában, nem volt kérdés, hogy aznapra jegyet vegyek a délutáni vagy az esti előadásra. Bár, a teljes szereposztás ekkor még nem volt ismert, a választás végül az esti előadásra esett, s a már jól bevált…..
Az otthonról történő kissé korai elindulásnak köszönhetően elsők között érkeztünk meg a Magyar Színházba. Kb. negyedórát várakoztunk az előtérben, amikor is beengedtek minket a ruhatárakhoz, majd egy újabb félórát, amikor is a nézőtérre beülhettünk. Elfoglalva…..
  December egyik vasárnap estéjén az egyik TV-csatorna műsorra tűzte az Üvöltő szelek című film 2009-es feldolgozását. Miután Emily Brontë romantikus regénye világhírű, valamint kedvelem a romantikus filmeket, no meg, Bella kedvenc könyve a Twilight-ban, gondoltam,…..
Az újév első napján – amúgy a hagyományokkal ellentétben ;) – azoknak szeretnék köszönetet mondani, akik az elmúlt évben a maguk módján kedvesek, segítőkészek, udvariasak és legfőképpen emberségesek voltak hozzám: - az áramszolgáltató illetékeseinek, akik a vezeték…..
Emlékmorzsák X-Faktor USA 2011 2011.12.22 20:00:00
Az amerikai X-Faktort nem követtem nyomon olyan lelkiismeretesen, mint a hazait, de azért igyekeztem valamelyest figyelemmel kísérni, illetve informálódni a verseny hivatalos honlapjáról is.Akik az első adásban elnyerték a tetszésemet, azok közül LeRoy Bell, a 30 felettiek kategóriájából (60 éves a…..
  A legnagyobb izgalmak közepette vártuk, hogy végre kezdetét vegye az X-Faktor végső döntője. Már csak két versenyző maradt – Muri Enikő és Kocsis Tibor –, de csak egyikük lehetett a verseny (fő)győztese. Mindkettejük történetére igaz, éppen ezért érdekes is, hogy így alakult, ugyanakkor talán,…..
  Hála, az X-Faktor szerkesztőinek, ún. X-Faktor Napot rendeztek déli egy órától az esti döntőig. Ez idő alatt végigvették a verseny alakulását – a válogatóktól kezdve, a vicces és elképesztő produkciókon át, a tizenkét döntős kiválasztásáig és sorsuk e napig történő alakulásáig. Sajnos, nem volt…..
  Hajaj, vészesen közeledünk a verseny végéhez – egy-két óra, s megtudjuk, kié lesz a 2011-es X-Faktor bronz fokozata, holnap este pedig az ezüst és az arany fokozat tulajdonosára derül fény. Mindkét napon kizárólag a nézői, azaz az sms-szavazatok döntenek, a mentorok csupán…..
  A nagy karácsonyi vásárlás némileg veszélyeztette az esti X-Faktor nyomon követését, de szerencsére, ezúttal sem maradtunk le semmi fontosról! :)A mai verseny témája a kedvenc dalok volt, amelyből kettővel is készülniük kellett a versenyzőknek – egy dal, amelyik a…..
A mai szoros program miatt kicsit aggódtam, hogy időben érkezünk-e a Patakyba (nekem már csak Pataky marad :)), de még a kabátunkat is kényelmesen be tudtuk tenni a ruhatárba, amikor megszólalt a csengő, és elfoglalhattuk helyünket a 6. sor közepén. Rövid idő alatt megtelt a…..
Az X-Faktor soron következő adásának versenytémája amerikai és magyar csillagok dalai volt. Az énekeseknek egy amerikai és egy magyar dallal kellett készülniük, azaz két produkcióval kellett meggyőzni a mentorokat és a közönséget a továbbjuttatásukról.Miután a Rocktenors múlt…..
Emlékmorzsák AIDA (musical) 2011.12.01 19:00:00
Jó ideje terveztük megnézni Elton John & Tim Rice AIDA című musicaljét, de amikor Oláh Ibolya énekelt belőle egy dalt a szeptemberi Musical Pluszon, végérvényesen elhatároztuk, hogy amint műsorra tűzik valahol, megnézzük… ja, és Ibolyával… már amennyire lehetséges! Nem…..
A ma esti X-Faktor rendhagyó volt a tekintetben, hogy az egyéni versenydalok mellett duettekkel is készülniük kellett a versenyzőknek. A témakör ezúttal a természet ereje volt, amelynek jegyében választották a dalokat.Tarány Tamás kisfilmjéből kiderült, hogy kicsit nehezen tanulja…..
A ma esti X-Faktor a „zúzzunk az éjszakában” jegyében zajlott, amelynek keretében pörgős party slágereket adtak elő a versenyzők.Kocsis Tibor nyitotta a sort, és kellőképpen megalapozta a hangulatot Adam Lambert bulizós dalával. Meglepett a választása, mert nem gondoltam, hogy…..