Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sznezsa

14 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Téged is kiragad a szorongatás torkából; tágasság lép helyébe, szűkösség nélkül” (Jób 36,16) Néha Isten a fájdalmat használja arra, hogy megvédjen és megóvjon. Az egyik területen jelentkező fájdalom megakadályozhatja, hogy egy másik területen sokkal nagyobb fájdalom keletkezzen, és ez megóv…..
„Csapda könnyelműen kimondani, hogy megfogadom, s csak a fogadalom után gondolkodni.” (Péld 20,25)  Néha úgy tűnik, hogy az élet rohamos gyorsasággal halad előre, és nehéz lelassítani. Egy kezelhetőbb szintre tudod lassítani az életed, ha megtanulsz megállni és imádkozni, mielőtt döntést…..
„Poharam színültig van. Jóságod és szereteted követ engem életem minden napján.” (Zsolt 23,5-6 NIV fordítás) Csordulásig tele van az életed? Ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, akkor talán igen, csordultig tele van – de nem a jóval.  Sok ember túlzsúfolja az időbeosztását, túlköltekezik,…..
„Ha sötét völgyben járok is, nem félek a bajtól, hisz te velem vagy.” (Zsolt, 23,4) Lehet, hogy most nem a halál árnyékának völgyében vagy, azonban meglehet, hogy egy másfajta völgyön haladsz keresztül. A völgyek nehéz helyek az utazásod során, ahol könnyű kételkedni vagy figyelmen kívül hagyni…..
„Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higgyetek Istenben, és higgyetek énbennem.” (Jn 14,1) Tudod, hogy milyen örökös aggodalomban élni, ugye? Feszültnek érzed magad, úgy érzed, hogy a gyomrod görcsben van, és az egész tested feszült. De nem kell így élned! Bármi, amit megtanultunk, elfelejthető!…..
    „amit tőlem számos tanú jelenlétében hallottál, azt közöld megbízható emberekkel, akik alkalmasak rá, hogy másokat tanítsanak.” (2Tim, 2,2) Még a szupersztároknak is szükségük van coachokra.. A világ legjobb énekeseinek beszédtechnika trénerei, az olimpiai élsportolóknak, edzői vannak.…..
„Mert széles és sokat ígérő kapu tárult fel előttem, de sok az ellenfelem is.”  (1Kor 16,9) A jellem egyik legnagyobb próbája az, ahogyan kezeled az ellenállást. Valójában az ellenállás része Isten életedre vonatkozó akaratának; felkészít az előttünk álló lehetőségekre. A Biblia azt mondja:…..
  „A szeretetben nincs félelem. A tökéletes szeretet kizárja a félelmet.” (1Jn, 4,18) Isten a radikális szabadság Istene. Valójában a Biblia ezt mondja: „A szabadságot Krisztus szerezte meg nekünk.” (Gal 5,1) Mit ad neked Isten szabadsága? Az elmúlt néhány napban megtanultuk, hogy tiszta…..
„Ábel a hittől vezettetve mutatott be értékesebb áldozatot, mint Kain, és kapott bizonyosságot igaz voltáról, mert az Isten maga tett áldozati ajándékairól tanúságot.” (Zsid 11,4) Érdekes, hogy a Zsidóknak írt levél 11. fejezetében, „A hit példaképeiben” az első személy, akit megemlítenek, az…..
„Ám bizalom tölt el bennünket, így jobban szeretnénk megválni a testtől és hazaérkezni az Úrhoz.” (2Kor, 5,8) Néhány nappal ezelőtt négy örök igazságról beszéltünk, amelyeket szeretném, hogy megértenél, hogy tisztán lásd, miért kell a mennyországot választanod. Azonban van még egy örök igazság,…..
  „Mária így szólt: Lelkem magasztalja az Urat, és szívem ujjong megváltó Istenemben” (Lk, 1,46-47) Ha tervezésről van szó, sok keresztény ateistaként viselkedik. Tudják, hogy Jézus megmentette őket, de nem igazán bíznak benne. Azt hiszik, hogy az életüket akaratuk szerint tervezhetik.…..
„Amint te a világba küldtél, úgy küldöm én is őket a világba.” (Jn 17, 18 The Message fordítás) Ha Jézus Krisztus követője vagy, Isten küldetést adott neked ebben a világban. Nemcsak azért vagy itt, hogy foglald a helyet, de még csak azért sem, hogy saját személyes céljaidra törekedj. Magától…..
„És ugyanaz az Isten, aki gondoskodik rólam, dicsőséges gazdagságából ellát majd benneteket Jézus Krisztus által mindennel, amire szükségetek van.” (Ef 4,19 NLT fordítás) Lehetsz hős az egyik nap, míg másnap egy senki; egy nap milliomos, de a következő napon földönfutó. Nem számít, hogy mennyit…..
„Jól van, te hűséges, derék szolga – mondta neki ura. – Minthogy a kevésben hű voltál, sokat bízok rád: menj be urad örömébe!” (Mt 25,21 NIV fordítás) A pénz a hűséged döntő próbatétele. Isten jobban használja, mint bármi mást az életedben, hogy próbára tegye a hitedet. Miért? Mert ez az, amivel…..
Flash Játékok La Luna Hotel 2008.09.05 13:29:10
Nagyon rég játszottam már ilyen jó kis játékkal.Van benne point and click, és logika is...Felkelsz az ágyadban, de ez nem a Te ágyad, valami nem stimmel. Nem emlékszel semmire, pedig nem is volt parti, kulcsod sincs, semmi... Ki kell jutnod valahogy.http://www.gamershood.com/flashgames/487..