Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomcs!**

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár 5 éve visszatérő vendégünk a Playersroom, és eddig mindössze egyetlen naiv ügyfélről tudunk, akinek visszaadták a hibás cipője árát, ahelyett hogy a végtelenségig javították volna. Mai versenyzőnk a szokásos halmazba került, karácsony óta hordják kábé kéthetente a…..
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
A Homár az utóbbi évtizedekben nem vásárolt Pepszit tudatosan, de szerencsére Darwin Dij ingerküszöbét azért megütötte, hogy Magyarországra érkezett a népszerű cukrosvíz 2008-as logóváltása. A Coca-Colát követve igyekeztek lemenni teljesen minimálba, ami nem lenne baj, de…..
tomcs!** 2010.01.11 15:45:17
Barnabás egy új notebookért fizetett, de használtat kapott. És ezek után még neki kellett hosszasan szívóznia az Electro Worldben, hogy cseréljék le egy olyanra amit még nem használtak a kollégák. A sztori tavaly december 19-én kezdődött. Hosszas megfontolások, keresgélés,…..
Na hálistennek, más sem hiányzott nekünk mára, mint ez a hír: Barack Obama elnök rendes évi évértékelő beszédét egyelőre úgy tűnik, hogy február 2-án fogja megtartani, aznap, amikor a 2010-es év (enyhe túlzással) egyik legjobban várt tévés eseményére is sor kerül, azaz a…..
Mindig öröm, ha egy hazai készítésű játékot mutathatunk be a KMK-n. A Car Parkot Mediakurva, az egyik fejlesztő ajánlotta a kommentek között, hogy mondjunk/mondjatok róla véleményt, építő jellegű kritikát. Maga a játék nem hoz semmi extrát a parkolós játékok…..
A csütörtöki szünnap után 11 mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A két nem játszó csapat a Spengler Kupa-résztvevő Dinamo Minszk és a Vityaz volt. Az Atlant négy góllal vezetett Asztanában, Glasst Kuznyecov váltotta a kapuban, kiegyenlített a Barisz. A Szeversztal Tyihonov…..
tomcs!** 2009.12.26 12:10:34
Azt hittem, az X-Faktor megvásárlásának bejelentését követően a TV2 székházát feketébe burkolják, és mindenki csak leszegett fejjel járkálhat majd a folyosókon, azt mormolva, hogy szemétgeciertéel, de hálistennek nem így történt, mert csak van még kurázsi a Róna utcában.…..
hErpEsz sajátos karácsonyi jóságban részesült, miután a bankja kártyamásolásra hivatkozva letiltotta kártyáját. Elképzelhető, hogy tényleg sehol nem vásárolt vele és már a bankfiókok automatáit hekkelik a gonosztevők?A mai napon szembesültem azzal, hogy nem tudok fizetni a…..
Kis híján tragédia történt a svéd másodosztályú bajnokság Örebro–Bofors mérkőzésén. Az örebrói Niklas Lihagen minden előzmény nélkül összeesett a jégen az első harmadban. A játékosnak megállt a szíve, életét Wolmer Edqvist játékvezető mentette meg, aki azonnal…..
tomcs!** 2009.12.17 22:19:23
:)
Samu, kedves sörkedvelő olvasónk ez úton figyelmezteti minden további sörkedvelő olvasónkat, hogy a maglódi Auchan érthetetlen árképzéssel az eddig 209 Ft-ért árult Bürger sör literjét 645 Ft-ra emelte, de csak a kétliteres kiszerelésben. Vigyázzunk, nehogy ráfázzunk! Én…..
tomcs!** 2009.09.22 11:01:29
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
Itt van ez a Mazda nevű hirosimai autógyár. Most, hogy a hitel- (és a hozzá kapcsolódó gazdasági) válság lassacskán túljut a bimbózási stádiumion, és színpompás virágba borul, nos a Mazda most éppen ficánkol örömében. Vegyünk néhány adatot, amelyek röppályáját látva…..
tomcs!** 2009.01.06 18:55:31
Bigyóblog Élőben a MacWorldről 2009.01.06 18:07:00
Nézzük, mit jelentenek be az utolsó MacWorldről. Ma a Macekről lesz szó és három újdonságot mutatnak be. De előtte még néhány számmal próbálják bámulatba ejteni a közönséget: tavaly 9,7 millió Macet adtak el, vagyis kétszer olyan gyorsan nőttek, mint a piac többi…..
tomcs!** 2009.01.06 18:37:53
Ha reggel felébredve lila vagy narancs napot tartanánk, és ehhez kiválasztjuk a megfelelő ruhát és iPod-tokot, örülnénk annak, ha a dokkoló is hasonló színekben pompázna. Nos, az iHome pont erre képes. Hatvan dollárért.Via OhGizmo!..
tomcs!** 2008.12.09 14:31:00
Átlagosan 62 százalékkal csökkenhet július 1-től a külföldön elküldött szöveges üzenetek ára. Az International Herald Tribune úgy tudja, hogy az Euópai Unió miniszterei elfogadják azt a javaslatot, amelyet Vivane Reding dolgozott ki az sms árának csökkentésére. Az üzenetek 11…..
tomcs!** 2008.11.26 22:27:04
A pendrive nem érdemel kommentet. Annyit azért hozzátennék, hogy ilyenkor, karácsony előtt nagyon megszaporodnak az ultragiccses mikulásos, hóemberes, karácsonyfás kütyük. Közületek vett már valaki hasonlót?Via Popgadget..
tomcs!** 2008.11.13 22:16:43
comment:com Szarban van a Szökés? 2008.11.13 10:20:00
A Hollywood Reporter szerint mindenképpen, hiszen azt jelentették ma reggel, hogy a FOX utasította a sorozat készítőit két újabb forgatókönyv megírására a most futó, eredetileg 22 részesre tervezett negyedik évadhoz. A helyzet annyira nem egyértelmű persze, mert ugyan a…..
tomcs!** 2008.11.13 11:39:41
A valóságshow-nak álcázott, valójában precíz forgatókönyv alapján készített Senorita Szöszit és a celebeket szégyenrangsorba állító 10!-et is kimenekítette a kedd esti halálsávból a Tv2. A Vészhelyzettel és a Grace Klinikával ugyanis nem bírtak.A két műsor egyelőre még…..
Nem mi vettük észre, Winnie számolt utána a Junkien, hogy valami nem stimmel az RTL Klub tegnap bemutatott "Celeb vagyok, ments ki innen!" című showja körül. Az RTL Klub 10 túlélni akaró celebről beszél, mi viszont csak 9-t számoltunk. Akkor hogyaszongya: Győző, Soma,…..