Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csetmenszky Csöpi (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár sok évvel ezelőtt eszement ötlettől vezetve úgy érezte, hogy Zágráb megtekintéséhez nincs jobb alkalom, mint egy Croatia-MTK Bajnokok Ligája-selejtező megnézése. Az elképzelt, meccs előtti városnézés/kávéházi lötyögés helyett egy rendőrmotoros-osztag azonnal a…..
Csetmenszky Csöpi (törölt) 2008.07.15 15:42:03
Az RTL Klub sportközvetítéseit szidni már lassan olyan, mint belerúgni a földön fetrengő Thürmer Gyulába, és közben az hajtogatni röhögve, hogy csak fél százalék baszd meg, csak fél százalék! De azért azt még sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy tegnap a Forma-1 montreali…..
Bőszen írnak az olvasók, hogy ők aztán nem akarják az RTL Klub vb-kommentárjait, és inkább külföldi adókon néznék a meccseket, ahol még a gyep zöldje is teltebb valahogy, és mintha a nap is szebb tónusokban ragyogna. De persze a kábeltelevíziók jól beintenek, és a meccsek…..
comment:com Az igazi Pákó 2006.05.26 08:21:00
Mindannyian emlékszünk Fekete Pákó fényes szereplésére a Fábry-show-ban, amikor a nagy fekete farkáról beszélt, valamint arról, hogy minden nőt megdug. És volt a sztárboxos sztori is, amikor Pákó annyira belelovallta magát a bokszoló-szerepbe, hogy össze-vissza üzengetett…..