Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huba szaki (törölt)

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Én, mint designer és kreatív vezető mindig figyelemmel kísérem a piacon jelenlévő cégek arculatváltását, vagy enteriőr design változásait. Az egyik mobilszolgáltató a közelmúltban enteriőr dizájnt váltott az üzleteiben. Nagyon tetszik az új belső tér,…..
Huba szaki (törölt) 2012.10.22 10:14:59
@Nekrofil Sírásó Phd.: Lófaszt, nyanya. Ez itt kádár országa, még mindig. Állást kapunk egy cégnél, majd nyafogunk, hogy állni kell. Kérem, ha nem tetszik, hogy állni kell munkaidőben, tessék másik állást (állást :D) keresni.
Több ezer képet készítettem olyan utcákról, ahol a házak megmaradtak, de a villamossín eltűnt, most lehetőségem volt az ellenkezőjére is... A német főváros mellett a mai napig működik három, a berlinitől független villamosüzem, mely egy-egy S-Bahn állomástól indulva a…..
Huba szaki (törölt) 2012.09.09 06:47:37
A frissen elkészült fotósorozat - melynek közlési jogát elsőként kapta meg a Gyerekszoba - érdekes kérdést feszeget, amivel mindannyian szembesültünk már, akiknek gyereke van. Elég ha csak ott vagyunk mi is egy térben a gyerekkel? Milyen társas magányban él az a gyermek, akivel az…..
Huba szaki (törölt) 2012.08.28 03:20:02
A szlovéniai Karszt vidéke érintetlen és egyedülálló természeti és kulturális csoda.A Karszt-fennsík (szlovénül: Slovenski Kras) mészkőből épül föl, számos (több mint 8000) barlang, dolina, polje és búvópatak káprázatos látványa fogadja az idelátogatókat.  A…..
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Bringáznál a buszsávon, netán behajtanál szemben az egyirányúba? Lerohadtál, és vontatjátok a kocsit az autópályán? Ne tedd, tilos, ahogy sok más dolog is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
76 éve tervezik az Eiffel-iroda jegyezte Nyugati pályaudvar megszüntetését. Akaratukon kívül az idővel csődbe ment francia cég és a MÁV mindig erősebb volt. Vágó József 1936-os terve a Nyugati pályaudvar teljes átalakítására (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
Huba szaki (törölt) 2012.02.12 20:24:28
@TH: Wazze, ezeket csak a pestiek ismerik.
Huba szaki (törölt) 2012.02.12 20:29:09
@Iza Béla: egy olyan pályaudvarra gondoltam, ahol minden vonatról minden vonatra át lehet szállni. Akinek a végcélja a belváros, az szálljon le Aquincumnál és menjen be HÉVvel.
Huba szaki (törölt) 2012.02.13 02:49:51
@z: "Tényleg? És hogy bírná a HÉV azt az utasforgalmat? Pár tízezer elővárosi közlekedő minden reggel, több vonalról, mi az neki?"

Az Esztergomi vonalon most is leszáll az utasok háromnegyede Aquincumnál vagy Újpest-Városkapunál.
A hétvégén kongresszust tart az LMP. A szinte egyetlen országosan ismert politikus épp lemondott a frakcióvezetésről, több képviselő visszaadta vagy visszaadni készül a mandátumát - van mit tisztáznia a pártnak belül, de kifelé is. Az utóbbi kihívás a nagyobb jelentőségű:…..
Huba szaki (törölt) 2012.01.26 20:47:31
Még csak 1 éve dolgozom a Rafi behajtási részén, de úgy érzem ennyi elég is volt belőle, legfőképpen az itteni vezetőségből. Jó lenne ha a következőket megjelentetnétek az oldalon, hogy mindenki tisztában legyen vele, kik is dolgoznak a banknál vezetői pozícióban . Először…..
Százezer ember nagyon sok ám. (A kétmillió ennél alig kevesebb.) Százezer embert kivinni az utcára - ehhez vagy nagyon erős szervezettség kell, vagy olyan tömeges, elemi erejű felháborodás, amelynél az elkötelezettség határozott aktivitásara sarkall még akkor is, ha szombat…..
Huba szaki (törölt) 2012.01.21 22:21:05
@dr kíváncsivagyok: "Ez is úgy mehetett ,...mint a termékbemutatók....ingyen utazás, ingyen ebéd, - csak valami szart meg kell venned méregdrágán !

Ezeket megvették kilóra ...."

Valószinűleg a Dinnyepártodnál ez a szokás, ezért gondolkodsz igy.

(Beszart a hosszú i billentyűm.)
Huba szaki (törölt) 2012.01.21 22:36:36
@dr kíváncsivagyok: Tényleg ő a példaképe? Nagyot nőtt a szememben. Én sem vagyok túlzottan hive ennek a liberós demokráciának.
Két fotó. Az egyik ma készült, a másik kb. 60 éve. via via..
Huba szaki (törölt) 2012.01.21 22:30:33
@Dr Karl Friedrich Drais der Freiherr v. Sauerbronn: Kérdezd meg mindenkitől, egyesével.
„Volt egy nagy veszekedésünk, és ő felvázolta, mi mindenről kell majd lemondanunk, ha jön a gyerek” – Levélírónkban lassan kialudt a gyerek iránti vágy, amit a férje képtelen volt elfogadni. Sajnos válással végződött az ügy, de végül szerencsésen sikerül…..
Varánusz Fuss, Viktor, fuss! 2012.01.03 05:15:48
"Életem legkínosabb másnapja: fölébredek és nem találom a köztársaságomat."Ez a transzparens felirat fejezte ki legfrappánsabban azt, amit tegnap az Andrássyn fagyoskodva éreztünk. Mennyien voltunk? Fogalmam sincs, és őszintén szólva a pontos szám nem is…..
Huba szaki (törölt) 2012.01.03 22:38:54
@Amidazophen: "Ám azok az emberek ott Brüsszelben meg Washingtonban egyáltalán nem szarnak be tőle, a felesleges és megbizhatatlan kis magyar szájhőstől, úgy el fogják söpörni a porondról, hogy még levegőt venni sem lesz ideje."

Ebben reménykedsz? Nem lenne demokratikusabb kiállni "a nép" elé egy jó programmal és megnyerni a következő választásokat? Ja, hogy úgy macerás?
Huba szaki (törölt) 2012.01.03 22:40:38
@a szív fészkei: Azt hittem, ott van a pártközpontotok, de lehet, hogy tévedtem. Annak a párszáz embernek elég egy garázs is.
Huba szaki (törölt) 2012.01.03 22:41:53
@Táskás Tóni: Úgy, mint Esztergomban az elempével?
Reágáló Mintaváros 2011.11.25 17:31:00
p { margin-bottom: 0.21cm; }Esztergomban csütörtökön megszűnt a közvilágítás. A közétkeztetés két napig még működik, de hétfőtől annak is vége. A közösségi közlekedés is megszűnt már hetek óta.   Aki nem értené, mit jelent egy államcsőd, az menjen el a városba,…..
Huba szaki (törölt) 2011.12.25 21:17:44
@pcmci: Unalmas, mi? A te szöveged is az, a könyökömön jön ki.
Huba szaki (törölt) 2011.12.25 21:42:09
@pcmci: Mi van picimaci, sok volt a karácsonyi bólé?
Huba szaki (törölt) 2011.12.26 06:16:36
@pcmci:

"a baj az, hogy ezek a geci minősítők többnyire meg tudják indokolni objektíven értékelhető és alátámasztható szempontok alapján a döntésüket"

Főleg a 2008-as válságot és a válság előtti napokban a Lehmann Brothers hitelképességét sikerült viszonylag pontosan megjósolniuk.
Egyszer csak kigyúlt a fény, hiszen karácsony van, az agyamban az index cikkét olvasva. Orbán arról nyilatkozott, hogy szánalmas lenne azt gondolni, hogy egy EU-s kis csetepaté után majd föntről jövő ukász hatására egyszer csak majd "menny-bő-la-zan-gyal" leváltódik a magyar…..
Huba szaki (törölt) 2011.12.26 06:12:50
@MikeBoy:

"Amikor a fejét követelik januárban a pénzért cserébe, akkor mi lesz a vigyorával???"

Azt nem tudom, de ti nagy demokraták valószínűleg élőláncos, fáklyás, stb tüntetéseket fogtok szervezni, mert nehogymá' egy külföldi bankár felülbírálja a magyar nép törvényesen kifejezett akaratát a miniszterelnök sezmélyét illetően.
Freskós pécsi műemlék lakás az 1870-es évekből (im)Kéterkélyes penthouse a 60-as évekből, a Kecskeméti utcában (tipp: Anette Laboux)Gyönyörű faburkolat és bútor a Pannónia utcábanÚristen, milyen lehet a kilátás, hogy kiretusálták? (tipp: Tündi)Furcsán galériázott lakás…..
Huba szaki (törölt) 2011.09.02 16:48:07
@Juzer: Mert lehet, hogy az nem is ablak, hanem ajtó.
Nívó Zöldségek a faluról 2011.08.23 08:09:00
Bogáncs írta, hogy csináljunk már egy vitahetet a falvakról, mert érdekes téma. Éééén? - kérdeztem vissza. Több éve külföldön élek, haza csak látogatóba megyek, milyen alapon osszam itt az észt a magyar falvakról? De aztán előjöttek az emlékek, mivel falun nevelkedtem,…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
Huba szaki (törölt) 2011.07.22 19:57:50
Az alábbi kedves történetet Pál a postoló nevű rendszeres kommentelőnk küldte, aki összeakadt egy eszetlen bringással. Szerencsére vér nem folyt sokak bánatára, de azért egy jó anyázás és zsidózás található a párbeszédben. Előrebocsátom, nem szeretem a hangulatkeltő…..
Kéretik nagyon figyelni mostan! A nemzeti országgyűlés nemzeti kétharmada ezekben az órákban, napokban vési ércbe – mit ércbe? gyémántba! – a nemzeti Alkotmányt. Ezt a szöveget érdemes megtanulni, mert nagyon valószínű, hogy amíg világ a…..
Huba szaki (törölt) 2011.04.12 05:43:57
@Mister Gumpy: Elmondanád, mi is a problémád az új alkotmánnyal? A tényleges folyamatot, légyszi, ahogy nap mint nap visszaveti a termelékenységedet...
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Huba szaki (törölt) 2011.02.02 13:49:01
Huba szaki (törölt) 2011.02.02 13:51:03
  A médiatörvényről szóló legerősebb kontentet vitán felül az MTV reggeli műsora és Betlen János szolgáltatja mostanában; Stumpf András is jelezte a Heti Válaszban nemrég, hogy BJ elég csúnyán porig alázta Fölkel Róbertet, az első Kossuth téri tünti szervezőjét, hogy…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...