Regisztráció Blogot indítok
Adatok
driftbalu

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarom eldönteni a kérdést, hatótávnövelős villanyautó vagy konnektoros hibrid-e az Ampera. Nem fogom felboncolni a GS hajtásláncát sem. Az egyenlőtlen párharchoz még csak értelmes indokot sem kell keresni, egyszerűen kíváncsiak voltunk, mennyit esznek a valóságban. Itt állt…..
Belsőség Simsonális 2009 2009.07.14 12:24:00
 ..
driftbalu 2009.07.14 12:49:30
A szokatlan formájú Nokia 5730 XpressMusic mobil prototípusát kaparintotta meg az orosz Mobile-Review, és rengeteg fotót készített róla. A mobilban a számgombok mögött teljes qwerty gombkészlet lapul, amit oldalra lehet kihúzni. A képek alapján elég vaskos az 5730, de így legalább…..
Autófília Unaloműző kétperces 2009.01.18 13:00:00
Ajánlanám boyracerek figyelmébe akiknek jellemzően ilyen a mentalitása: úúú gecaa, lenyomtam a legújabb esnyócast az asztrával.Természetesen máshol is láthattunk már ezt a poént...
Belsőség Jó az öreg a háznál? 2009.01.18 01:04:00
Olyan, mint az agyonhasznált, valaha makulátlan munkáskabát, ami azért lóg még az előszoba fogasán, mert megszoktuk, hogy ott van. Lassan rothadó sárvédőívei a kilógó vatelinbélés, barnuló küszöbjei olajfoltok a szegésen, de nem dobjuk ki, hiszen bármikor felvehetõ, és…..
driftbalu 2009.01.18 13:55:59
@Agr3ssor:
"Olyan Fordos... Gondolom hátul itt is dodfék figyel... Hihetetlen, hogy a Focusig csak az RS2000, meg a V6-os Mondeo érdmelte meg a hátsó tárcsaféket..."
A Scorpiokon a kezdetektől fogva széria volt ahátsó tárcsafék de még az ABS is tehát nem tudom miről beszélsz. A cosworthokon pedig ne is beszéljünk rola milyen durva fékek voltak hátul is hütött nagyon komoly fék és erősített futómű. A Ford is tudott jót gyártani de én az európai vonalukat inkább nevezném gagyinak mint jónak. Az tény hogy az összes korabeli ford irtózatosan kényelmes volt, ellenben az opel és a többi másik fapadjával. De a Fordok is szépen lassan romlásnak indultak a Focustól kezdődöen. Levették a palettáról az 1db igazán kényelmes autójukat a scorpiot jo lehet hogy nem nyerte el mindenkinek az tetszését, Sőt!! De megtarthatták volna ez előnyeit egy emészthetőbb formában. Most pedig mindenki veri a nyálát az uj Mondeora pedig az kezd ismét visszatérni erre a vonalra. Tudom én egy elvakult fordos vagyok, de a legjobban azt sajnálom h levette a ford a modellpalettájárol az összes hátsókerekes modellt. Nembaj majd spórolunk a mustangra.. jo lesz nekem az a ford is :)
driftbalu 2009.01.18 16:06:10
@Agr3ssor:

Te azt mondtad h csak a V6 mondeon és az RS2000en volt én csak megcáfoltam, de ha problémád van és mindenáron kötözködni akarsz akkor persze bármibe bele tudsz te is kötni, csak olvasd vissza a saját hozzászolásodat:

"Hihetetlen, hogy a Focusig !!CSAK!! az RS2000, meg a V6-os Mondeo érdmelte meg a hátsó tárcsaféket..."

Ja bocsi nem tudom a sierrákon is dobfék volt hátul? :) na ugye NAGY FORDOS!!! :)
Belsőség Heti merítés 2009.01.18 10:45:00
Hűséges ítélkezőnk 2005. november: Ma vettük át, de hónapokon át nézegettük, teszteket olvastunk, próbálgattuk - még egy Lacetti kombit is béreltünk 3 napra, megtudni, mi az igazság a GM 1.6-os motorról és a váltóról. Jól nézünk ki! Soxor kinéznek a bugyimból,mikor…..
A Peugeot Múzeumban, Sochaux-ban megtekinthető a feltűnően díszes Type 4 Vis-a-vis nevű autó, amelyből mindössze egyetlen darab készült 1892-ben, a tuniszi bej megrendelésére. Milyen motor volt benne? A következő paraméterek érdekelnek: hengerek száma, elrendezése,…..
  Ha azt mondják, szálljunk buszra, mert úgy csökkentjük a szálló por mennyiségét, nézzünk körül a buszon. Ha negyvennél kevesebben tartózkodnak rajta, nekünk pedig benzines autónk van, máris megdőlt az elmélet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Punkok a múltból 2009.01.11 01:38:00
Dőljenek hátra, lazítsanak, és menjünk egy kicsit vissza az időben. Mondjuk 74 évet, egészen 1935-ig. A spektrokronométert éppen feltalálták, Mary Pickfordot feleségül vette a korabeli Sean Connery, Douglas Fairbanks, Angliában bevezetik a 30 mérföld/órás sebességhatárt lakott…..
...és akkor az alkotó sebes tenyerére támaszkodva, fájós derekához kapva kihúzta magát, izzadságtól gyöngyöző homlokán utoljára végigsimított csatakos törölközőjével, majd büszkén végignézett a játékos ívek és formák találkozásán. Szinte vakította a sátáni…..
driftbalu 2009.01.07 19:44:09
@BeeTm:
Na ez meleg :) de legalább poénos! :)
driftbalu 2009.01.07 23:14:32
@BeeTm:
"Dehogy vagyok meleg,tisztességes konzervatív hetero vagyok! :) "

Nem arra értettem hanem hogy jopofa a kocsid :) bocsi ha nem volt egyértelmü a szleng :)
A gazdasági válság ellenére jó évet zárt a BMW M GmbH, hiszen 2008 novemberéig bezárólag 22 340 autót adott el, ami az egy évvel korábbi eredményhez képest (14 092) több, mint 58 százalékos NÖVEKEDÉS.Az új E90 M3-nak köszönhető a siker javarésze, hiszen viszik,…..
driftbalu 2009.01.05 20:44:24
@series_one:

Ugyan ezt mondtam én is:) de azért jo az elektromos füthető memóriás ülés én pl pont erre használom mikor kicsit agresszivebben megyek az a 2es gombra van programozva és már kitapasztaltam hogy jó, a kényelmes az 1es gomb a 3as meg a kocsiban ülős beszélgetős. jó az hidd el örülnél ha lenne a kocsidban
driftbalu 2009.01.05 20:54:08
@series_one:

Az biztos én amikor kipakoltam a 2 első és a hátsó elektromos(!) ülést akkor éreztem csak hogy számit az a -100kg is... De a 400+ Le már elbirja azt az elektromos ülést :) azért annyira erős hogy ezeket kompenzálják vele.. ennyi erővel mi értelme az S8 asnak vagy az S600asnak? kényelmes és gyors? (ez már nem neked szolt Series one)
Régóta tudtuk, a mi Angélánknak csak az a férfi, aki repül. Nem érdekli a sok drifter, nem törődik az offroaderekkel, és a motorosokra is, nagy ívben. Tommal tudtuk, ha most, 2008 végén nem leszünk képesek a levegőbe emelkedni, egy újabb évet fecséreltünk el bizonyítás…..
driftbalu 2009.01.01 14:11:28
@Rocko-:

Elvileg Erőcsúsztatás magyarul a drift. De hát mindenki csak driftnek hivja, a debrecen driftes mercire volt egyszer felmatricázva hogy erőcsúsztatás azota sehol nem láttam ezt a megnevezést!

BUÉK srácok!
Autonanizálásom közben kaptam egy linket barátomtól. Találgatunk, spekulálunk, naná, hogy rákattintottam. És lőn...Tudjuk mindannyian, hogy jogosítványt minimális felfogóképességgel és némi tanulással nem gond szerezni. Aki pedig ezen csekély felfogóképesség birtokában ül…..
Van-e Kínában karácsony? Állítanak-e fenyőfát? Éneklik-e, hogy ó Tannenbaum? És öreg kung fu-mester szakálla van-e a Mikulásnak, vagy náluk is Jézuska jön, és csak mandarinillat marad utána? És tényleg: ismerik-e arrafelé a Minit? A kínai télapós szokásokról keveset…..
Belsőség Örökzöld spotting 2008.12.18 16:08:00
Szerkesztőségünkben ez a játék két szezonnal ezelőtt kezdődött, amikor Winkler még a Tehén nélkül tengette autós mindennapjait, és szükségből piros MX-5-ös Mazdáját fogta be karácsonyi kellékszállítónak. Az ötlet nagy sikert aratott, tavaly már versenyeztek a Miatások…..
  Somi barátom fotóriporter és autóval fertőzött. Ha lát valami érdekeset, azonnal küldi a képeket, mint ahogy azt most is tette. Történt ugyanis, hogy a december 2.-án érkezett az Osztrák Központi Bankból egy eurószállítmány a Szlovák Nemzeti Bank számára. Ez volt az…..
Belsőség Vicc, vagy katalógus? 2008.11.18 15:18:00
Ha valaki novemberben vesz új motort, elég sokáig tart a szezon. Hiába szedtem össze múlt héten egy arcüreggyulladást, nem azt a tanulságot vontam le, hogy 2008-ra harangoztak a motorozásnak, hanem vettem egy szintetikus bankrabló-kámzsát a bukó alá, melyet hívnak balaklavának…..