Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JediL

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel erősen érintett vagyok a témában, nem minősítem a pár éve tartó magyar macaron trendet. Úgy érzem képes vagyok leválasztani személyes bevonódásomtól, ezért véleményt mégiscsak merek mondani az előttünk álló újabb Macaron Napról, ami március 20-án lesz, ahogy mindenhol a nagyvilágon. Zazzi…..
Kissé elfelejtkeztem erről a már régebben megírt posztról - sajnos most már a recepthez való igazán jó káposzta beszerzése majdhogynem lehetetlen.Szeretem Witzigmann receptjeit, azt is mondhatnám, hogy ő az én Laci bácsim. :) Kinek a pap … Witzigmann az ilyen egyszerű ételekből is kihozza a…..
A reggeli fontos. Ezt mindenki tudja, mégis rengetegen kihagyják, mert rohannak reggelente. Sokan panaszkodnak arra is, hogy semmi ötletük, milyen reggelit lehetne készíteni, ami egészséges, de felidézi a régi időket, amikor még ehettek fehér lisztes és cukros ételeket. Éppen ezért tartottunk egy…..
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..
Szörnyű, hogy itt tartunk és tényleg ijesztő, hogy alig van szakszerű segítség. Szép napot Tisztelt Címzett! Igazából nem volt szándékom írni és csak egy témát kerestem, hogy honnan tudhatóm, hogy az adott orvosnak van- e praxisa. De mivel láttam, hogy lehet írni Önökhöz,…..
Puzsér Róbert Média: a népek ópiuma címmel tartott stand-up estet csütörtökön a Bazaar Klubban. Terítékre került Hajdú Péter, Friderikusz, Tvrtko és Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője is. Kérdés, hogy mennyivel különb náluk a magyar média fenegyerekének kikiáltott kritikus, aki maga is a…..
Úgy gondolom, hogy jobb ha én írok erről először és nem más. Konok Péter a nagyonbaloldal, szerintem igen jótollú fenegyereke lekurvázta Bálint Antóniát.  Bálint Antónia (egyelőre) semmit sem követett el. Képviselőjelölt lesz egy olyan körzetben, ahol mindenki a baloldal…..
Láttad már az Under Amour sportruházati cég legújabb kampányát? Ha nem volt még hozzá szerencséd, akkor ne tétlenkedj, nézd meg azonnal, ugyanis nagy valószínűséggel mindenki a benne szereplő hölgyről fog beszélni hamarosan a világon. Misty Copeland amerikai balerina az "I Will…..
JediL 2014.08.09 00:18:16
Miután elhadartam a történteket, felvázoltam a sérülés komolyságát és azt is elmondtam, hogy van egy fél éves kisfiam, aki szintén megnyugtatásra szorulna, a nő beközölte, hogy idézem „hisztis p***csa” vagyok, majd hívjam őket, ha nem hisztériázok és rám vágta a…..
JediL 2013.12.28 19:09:56
@Turchi: troll riadó!
Nem is olyan rég adták át a felújított Városmajort. A bejárása és megírás ott van a tennivalóim közt, szóval előbb-utóbb olvashattok róla az Urbanistán. Egyelőre csak egy képet kaptam a teniszpálya melletti graffitiról. Vagyis inkább egy graffiti helyéről.  Úgy látszik,…..
Hát akkor beszéljük meg ismét ezt a dolgot, mert az érdeklődés nem szűnik - részünkről sem. Sokadik rész. Elsősorban lépjünk túl a szokásos alaptételeken: Félmillió: vagy igen, vagy nem - akár több is lehet az új állampolgárokkal együtt, mindegy. Kitűnő: na ez már…..
A hulladéktörvény alapján a lomtalanításkor kihelyezett tárgyak a kihelyezés pillanatában a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. tulajdonába kerülnek, így aki ezekből eltulajdonít, az lopást követ el - derült ki a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság…..
fecundus balbus Arembepe 2013.09.02 22:40:23
Kicsit több, mint tíz órás repülés után érkeztem Salvadorba, a gép ajtaján kilépve a korábbról már jól ismert fülledt, párás meleg csapott arcon. Jó érzés volt, különösen azért, mert nem számítottam rá. Lagosban volt a legsúlyosabb a helyzet, ott egyből leszakadt a…..
JediL 2013.09.09 17:09:31
A két recept közül a hummuszt nyilván nem kell nagyon bemutatni, örök klasszikus, de sokféle verzió kering a világban, ideje tisztába tenni a dolgokat. A másik talán kevésbé ismert, a toum (túm) tulajdonképpen egy fokhagymakrém, iszonyú brutális első kóstolásra, de akkor már késő, ha lement az első…..
A hozzászólásokra itt reagálnék annyival, hogy megpróbálom röviden elmesélni a történetem. A helyzet az, hogy 16 évesen, mikor megvolt a megfelelő baráti támogatottságom, életmódot váltottam. Elhagytam minden cukros és fehér lisztes kaját. 35 kg-t fogytam. Úgy bizony.…..
JediL 2013.07.09 22:08:37
@fat.acceptance:
Tehát a lényeget mégsem sikerült kiszűrni...
"az ételfüggőség, az irtotta ki belőled. Kajával drogozol.
FYI: konyv.tuja.hu/newsdesk_info.php?newsdesk_id=2377"
világevő Gasztrofilmek TOP10 2013.02.23 09:04:58
Oscarok jönnek-mennek, de a legjobb evős filmek közé nem egyszerű bekerülni, ez itt a Világevő TOP10: Étel, ital, férfi, nő - Eat, drink, man, woman A tajvani csodálatos film főzős jelenetei összevágva: [Még megy a JÁTÉK, részletek itt! Milyen az álomkonyhád?] Szeress…..
JediL 2013.02.23 15:42:51
világevő Indul a rovarzabálás 2012.01.03 09:45:00
-Pincér, egy légy van a levesemben! Vagy ez egy pirított hangya? -Igen, Uram. Utána hozhatok esetleg egy medium-rare sáska-sztéket lárvapürével? Vagy egy jó rántott tücsök? Már korábban is lehetett furcsa ötletként hallani a témáról, de most, amikor a vezető angol újságok…..
LifeTILT Új Generácíó 3 2012.06.15 15:14:00
Mára már 100-nál is több olyan blogot regisztráltak amit a Lifetilt inspirált, vagy annak hatására jött létre. A politikai közvélemény kutatási adatok 1000-1500 ember megkérdezésével zajlanak, ennek ellenére ijesztő pontossággal jelennek meg ugyanazok az arányszámok 3 millió…..
A gésa formájú "Pupa Kokeshi Doll" babák a belsejükben egy teljes smink-készletet (sok-sok színnel) és egy aprócska tükröt rejtenek. A babák három színben kaphatóak: fehér, bordó és fekete közül lehet választani. Az ára 45£ (kb. 13.000 Ft),…..
Giorgia May Jagger-ről az orosz Vogue áprilisi száma közölt le egy fotósorozatot. Háát.. ööö... azt eddig is tudtuk, hogy nem a legszerencsésebb géneket örökölte... már ami a külcsínt, de legalábbis a száját illeti... de azt leszámítva, valószínűleg valamilyen -…..
Éppen a márciusi Critical Mass napján történt, egy napos kora délutánon. Magam sem értem, miért voltam annyira bolond és figyelmetlen, bár meglehet, éppen az volt a baj, hogy tavasz volt, a fene sem érti, hogy ez a tény ilyen idős korára még bármit is jelentsen az embernek,…..
Örvendjünk tesvéreim az Úrban! Egy év szünet után, idén újra van magyar díjazott a régió legrangosabb reklámfesztiválján. Két évvel ezelőtt a Saatchi & Saatchi kapott ezüstöt Portorozsban a Faded T-shirts című munkájáért, idén pedig a kirowski hozott el szintén egy…..
comment:com Hofi, Hrabal, Emanuelle 2008.10.04 16:31:00
Az időjárás nem tud kiszúrni velünk. Egyrészt hiába a jeges szél, meg az eső, jövő héten úgyis jön a vénasszonyok nyara. Másrészt meg van mit nézni ma este a tévében. Haladjunk időrendben. Ha a nyolcas sávot pásztázzuk, akkor választhatunk a spanyolok, a csehek és a…..
JediL 2008.10.04 19:07:15
Sosem rajongtam érte igazán, de amikor megláttam a Natalie Portmanról Giambattista Valli divatbemutatóján készült képeket, el kellett ismernem: ez a lány tud valamit. Diszkrét, de mégis csodás smink, klasszikusan elegáns ruha egy különleges boleróféleséggel feldobva (vagy…..