Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
jozo 2006.11.05 18:40:11
sziasztok ujra!

mennyi minden történik már megint...

a számokrol: értek a matekhez, egy kicsit...

ott nem évi államháztartási hiányról írtam (az szokott 3-4-5 lenni, most talán 9% lesz), hanem az eddig felgyült össz adósság GDPhez mért arányáról... (ami most vastagon 60% felett lesz, bár az olaszok 110%hoz képest még sehol se vagyunk)

amit Hornék privatizációja (igen, jobboldali ösztökélésre, nem Mszp-sre) és Orbánék befejezett privatizációja rakott rendbe, csökkentett...
(ált. ha megvédem Orbánék e erényét, azonnal Bokrossal jönnek, azért írtam hogy felejtsük el Lalát...)
no: átgondolatlan koncepciók?
van az bőven a baloldalon is, kéttucat pancser és még sok luzer iszonyatos ... az egész. hogy miért?
egy példa: az un. szolidaritási adó, vagy mi (+4% Szja és a cégeknek is ennyit kell fizetni, akár nyereségesek, akár nem), no ez a társasági különadó a HVG szerint behoz 150 MRD Ftot, amit máris elbuktunk az AUDI 160 MRD Ftos köv. évre tervezett beruházásának elmaradásával (ezt a multheti HVG-ben találjátok, de összesen 3,2MRD euro értékben terveztek beruházni, csak épp több évre előre)
nem folytatom, de a vörösszemüveg és a sarlóskalapácsos sapka tul sok mindent fed el nálatok...
kopaszmercis: Feri magukrol beszélt, főleg, amikor szégyellte, hogy másfél-kétévig csak a napot (és a pénzünket) lopták

vagy az okozott kárt ki fizeti meg?
mi, akik adót fizetünk (én legalábbis itthon, sajnos fizetek)
Nagy emberek jönnek-mennek a Szigeten, körbenéznek, általában elcsodálkoznak a különleges bioszférán, etetik a vicsorgó punkokat, fotózkodnak a mélyen dekolált gót lányokkal, és tizenéves rappereket simogatnak. Az utolsó nap Tarlós István, Óbuda polgármestere, a Fidesz…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
Simó szerint a webkettőn három bevételtermelési lehetőség van: targetált hirdetések (pl. a Google Adsense) tranzakciós bevételek, prémium szolgáltatások bevételmegosztás Ezekből csak az első biztos, legalábbis az iWiW esetében, mondja...