Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bgp

0 bejegyzést írt és 2944 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új paradigma Közös áldozat 2020.08.30 00:42:51
A legsúlyosabb fertőzést honfitársaink gondolkodásában okozza a járvány. Sokan úgy értelmezik a jelenlegi helyzetet, hogy újra hősökre van szüksége a nemzetnek. Ismét Jurisich,  Zrínyi, Dugovics ideje érkezett el, mindenki, aki igaz ember, most meg kell mutassa, hogy vitézül állja a sarat, bátran…..
bgp 2020.08.31 08:06:13
@Lorrh: te fasz, a virus fertőző. Azért mert téged nem dönt le a lábadról, anyádat és apádat (ha még találkozol velük) ledönti.
bgp 2020.08.31 08:11:36
@Lorrh: Azért jobbak a svédek, mert támadják őket??? Ez meg mi a fészkes fenét jelent. A jóság mérőszáma a kevés halálos áldozat lenne (persze ha neked az a mérce hogy dögöljön meg minél több ember, akkor igazad van, a svédek jók). De akkor sem azért jók mert támadják őket, hanem azért "jók" mert irtják az embertársaikat. Svédországban 10 millió emberrel, és egy sokkal kisebb népsűrűséggel, 5800 halottat produkáltak. Ez 10-szerese a magyarnak. Ha jóságról beszélünk, akkor a magyarok a jók (a svédekhez viszonyítva), de ez az olyan faszok ellenére történik mint amilyen te vagy.
Pár hónappal az amerikai elnökválasztás előtt egyre érdekesebb lesz ismét az amerikai belpolitika, mindaz, ami elválasztja (és összeköti) a két oldalt. Vajon mi lehet a különbség liberális és konzervatív (demokrata és republikánus) között. Steve írása megpróbál vitaindítóként szolgálni...
bgp 2020.07.24 13:14:51
@szélsőséges középenálló: nem tudom szerinted pl a magyar orbán rezsim kinek kedvez, de nem sok "kisembernek".
A Trump féle őrjöngés meg aztán végképp nem tudom kinek jó.
Jeffrey Epstein élete és halála eklatáns példája annak, mennyire gyökeresen rohadt és korrupt a szabadság hazájának kikiáltott Amerikai Egyesült Államok igazságügye. Az a nárcisztikus szociopata, akinek már régóta börtönben lett volna a helye, évtizedeken át szabadon hódolhatott deviáns vágyainak, a…..
Most van az őszödi beszéd évfordulója. 14 év tanulságos baloldali politikatörténete a teknősbékával és hátán a skorpióval, ahogy átkelnek a NER évtizedén.  Miniszterelnökből divatmárka, néhány kanyarral. 2006-2020. Ez az ember tud valamit. A szimpla gyurcsányozásnak épp ezért nincs sportértéke.…..
bgp 2020.05.28 09:53:45
@morph on deer: Igen, erről keveset hallani, pedig az MSZP's "elvtársak" tehetnek az egészről. Rosszul számítottak és azt gondolták kilökik Gyurcsányt az ablakon. Csakhogy ő kirántotta az egész bagázst és még a hullájukon vissza is mászott. Egyáltalán nem sajnálom az MSZP-t, csak azt, magunkat, hogy ránk szabadították a Viktátort.
  Vasvári Vivien - a Feleségek luxuskivitelben c valóságshow szereplője - a minap feljelentette Puzsér Róbertet becsületsértésre hivatkozva. A perpatvar a szőkeség egyik Facebook bejegyzésével vette kezdetét, mely a járvány kezdetén született: "Mindenki lehetőséget kap ebben a csendben önmagába…..
bgp 2020.05.19 08:31:38
@G. Nagy László: A mindenféle szerekben amit a hajadra tesz (bár nem hiszem hogy a borbélyok fogják elhozni az ökokatasztrófát).

Állami védelem nélkül a természet lepusztulna, mert nincs beárazva az értéke. A megoldás az lenne, hogy tudományos módszerekkel meghatároznák mindennek a természetkárosító hatását, és szépen kivetnének rá adót. Azt meg már be lehet építeni a termék árába és akkor mehet a szabad piac.
https://index.hu/belfold/2020/05/04/szilagyi_istvan_felesege_a_boltba_rohant_segitseget_kerni/ Sajnos a családon belüli erőszak (domestic abuse) nemcsak védtelen nőket, és gyermekeket érint, hanem nagyon sokszor időseket is. Itt a közös pont a kiszolgáltattság és az, hogy az állam szakszerű…..
bgp 2020.05.06 08:16:02
@teéjesenmindegy: Látleletre.
Olvasónk, Gamintojas olyan levelet írt nekünk, amin egy pár napig ülnünk kellett, hogy meg tudjuk emészteni. Egy cikket is mellékelt a felvetéshez: A rejtett heréjű kansertések ivari szaga. És akkor jöttek azok a mondatok, hogy: "Megfigyeléseink szerint az ivari szag pszichofizikai élményként…..
bgp 2020.02.25 15:35:26
@VT Man: ezek szerint Angliában nem szabad disznóhúst enni, az azért érdekelne, hogy az angolok mivel veszik el a szagot, mentaszósszal?
A klímaváltozást tagadók kedvenc célpontjai a klímaváltozást leíró modellek és azok viszonylagos pontatlansága. Gyakori érv az, hogy az évtizedekkel ezelőtt elkészített számítógépes modellek nem tudták pontosan megjósolni a klímaváltozás mértékét. Egy mostani, széleskörű felmérés szerint a régi…..
bgp 2020.02.11 08:24:42
@lenörd hofstadter: Kivétel, hogy pont a felhozott példa egy olyan "nem találat" ahol a paraméterek között egy olyan érték is volt, ami a figyelmeztetések miatt csökkent. Tehát, ha nem veszik figyelembe a figyelmeztetést, akkor bevált volna.
Hoppá...
Érdemes megnézni, hogy egy jóslat után mennyiben korrigálják a paramétereket. Egyébként is, nem mindegy, hogy 30 méter vagy 20 méter viz áll New York felett? Mindkét esetben megdöglesz, ha nincs kopoltyúd és rossz helyen élsz.
Szilvi türelmét rendesen próbára tette a MÁV, amikor a szokásos jegyrendelés folyamatában hirtelen felbukkant egy apró hiba. Az agyégető ügyfélkezelésnek köszönhetően még a kiabálós bekezdést is érthető. Mert ahogy az életben, úgy itt is igaz: ha valami egyszerű, akkor miért kell…..
bgp 2019.11.13 08:20:06
@Péter 2: És az kb most fog begyűrűzni a magyar irodákba
Az általunk termelt hulladék mennyisége és a műanyagszennyezés valóban ijesztő. A Föld állapota tragikus. A klímaváltozás nem FOG MAJD elkezdődni, hanem már tart, ez már az. A környezeti katasztrófákba belepusztulunk. A fajok kihalása borzalmas. És az ezek ellensúlyozására tett lépések, a mozgalmak,…..
bgp 2019.08.09 15:36:45
@erkölcsi hulla: Ezért kezdik a fejlődők visszavinni a fejlettekhez a szemetet, amit eddig vidáman átvettek?
Van egy egészen különleges város, ahol sikeresen nemet mondtak a multiknak, és a nagy közértláncok helyett inkább a helyi termelők szerveztek maguknak szupermarketet. És ráadásul milyen jót!..
bgp 2019.07.30 10:09:25
@Medgar: Nálunk a Lidl jobb zöldséget / gyümölcsöt ad mint a piac. De gőzöm sincs a piacra honnan jön a termék. A tízemeletes kertjében meg nem termelődik elég paradicsom. (Bár van egy kevés saját, annak a magja is valahonnan a Lidl-ből vett paradicsomból származik).
bgp 2019.07.30 10:16:52
@kolomparlole1114: Hát, a dákok meg az illírek ott éltek és tuti nem tűntek el. A szíriusz meg egyrészt messze van, másrészt meg tuti nincs ott élet.
Levente a kánikula közepén szerette volna magával vinni az ebéd mellett megmaradt ásványvizét, ám azt nem vihette ki a Vakvarjúból. Nem tűnik nagy dolognak, de ha már kifizette, ha már szomjas, mi ebben a probléma? Az üveget még a betétdíj kifizetése után sem vihette birtokon kívül. Na de vajon…..
bgp 2019.07.11 11:52:47
@Jenny Wilson: Szerintem meg annyi eszük lehetett volna, hogy lássák, a fickó nem fog játszótérre menni.

@Karipapa01: az étterem csak próbálja menteni a menthetetlent, mivel a Homáron már nagy a nyilvánosság. Korrekt az lett volna, ha elküldenék a buzgómócsing pincért továbbképzésre, és erről rögtön értesítették volna az egyébként jól fizető, normális vendéget.
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
bgp 2019.07.03 12:08:59
@n3spr3ss0: alatta
A 24.hu figyelemre méltó cikke csekély visszhangot keltett. Az Orbán-rendszer gyakorlatát fürkésző szerkesztőségek szemelgettek Irházi János aradi újságíró beszámolójából. Arról, hogy a magyar miniszterelnök felcsúti osztálytársa bevásárolt a határ másik oldalán. 2,7 milliárd forintért vett 1290…..
bgp 2019.06.13 09:47:30
@Kivlov: az orbánfóbia egészséges.
  Az Európai parlamenti választások eredményének ismeretében persze már teljesen mindegy, hogy 344.512 vagy 344.513 szavazatot kapott a párt. Megvan 2 képviselői hely. Gratulálok nekik! Mégis fontosnak gondolom leírni, hogy lett a szám vége 512.  Szeretnék és igyekszem tudatos szavazó lenni, aki…..
Sőt, Webert is támogatná. ..
bgp 2019.06.01 00:43:06
@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: ez baromság. Orbánnak nincs megállapodott ideológiája. Ahonnan pénz jön arra fordul.
@Tényelek: a phd-t vagy a Nobel díjat, 1977 és 1990 között egy hajóúton Bordeaux felé.
A magyar autokrata repült oda-vissza egy napot egy szűk félórás találkozóért, és szerzett egy újabb ellenséget, de a propagandája által generált látszat-valóságban ezt is komoly eredményként lehet eladni. ..
bgp 2019.05.15 12:50:09
@rallus: itt most a mi pocakos politikusunkról és b. nejéről volt szó.
A 13 éves Nadia Sparkes szabadidejében háromezer liter szemetet szedett össze, hogy így tegyen a környezetért. A Facebookon indított kampányához több ezren csatlakoztak...
A fakenews rosszabb, mint a tűz. ..
bgp 2019.04.16 23:25:21
@vitéz Beverneky: pedig van egy kőbányája ami szépen hoz a konyhára az állami megrendelésekből.
Nem kell politikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiderüljön: kinek az érdeke az LMP külön indulása bármely választáson. Tavaly a Fidesz kétharmadát köszönhettük az állítólagos zöldeknek, most pedig Tarlós újrázásában érdekeltek...
bgp 2019.04.09 10:32:25
@rallus: magyar gazdaságon értve: orbán strómanjai plusz a nagyvállalatok amikben a maradék lakosság dolgozik kínai viszonyok között?
Bréking! Elindult Kálmán Olga blogja, amely aztán az elindulás után nem sokkal meg is állt – a szolgálati közleményben Kálmán Olga nem zárja ki a hekkertámadás lehetőségét, és csókoltatja a hekkereket...
bgp 2019.04.08 15:36:20
@MAXVAL bircaman közíró: túlkombinálod, nyilván olgafóbia miatt. Ez a másik oldala a hülyeségnek. A hekkerek meg az egyik.
Elképzelhető, hogy az ellenzék kényszeríti ki a Fideszből, hogy hagyjon fel a migráció veszélyeit sulykoló permanensnek tűnő kampányával. Van ugyanis egy olyan aspektusa is a migránsozásnak, amely nem vet túl jó fényt a kormánypártra. Ha ugyanis komolyan veszünk olyan propaganda célokkal meghozott…..
bgp 2019.03.29 14:42:52
@Hungryhorse: a venezuelai menekültekre pontosan rá lehet húzni a migráncstörvényt. Ha tévednék, mutasd meg a törvény melyik pontja védi a tevékenységet.