Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amazonos

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blablablabla nemtudommiatakarsz, az én BMW-m kettőötvenet nyom és már hétszázezer van benne generál nélkül .......... a sok suzukis hülyegyerek .......... dögöljön meg minden biciglis .......... nem t'om miért kell lenézni az Astrát .......... minden BMW-s buzi…..
Amazonos 2009.04.16 10:09:07
@irontomi:
Szörnyű, hová süllyed a Tc és a hozzá kapcsolódó oldalak olvasói színvonala...
Amazonos 2009.04.16 10:44:54
@McK:
Ismét egy szép, kulturált, magyar ember.
Gratulálok.
Amazonos 2009.04.16 11:26:18
@Aldo Moro:
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Milyen igaz:-)
Révbe jutottam, vagy mi. Nincs autóvásárlási igényem, illetve több autóm van a kelleténél. Ez már szinte maga a Zen: nem kell semmi. Na jó, egy igazi buddhista ugyanezt akkor is ki tudja jelenteni, ha nincs is semmije, nekem meg van egy Tehenem, egy Mazdám, egy VMaxom, és jövőre lesz…..
Belsőség Kulturált ijesztgetés 2008.09.11 14:32:00
A BBC legendás közlekedésbiztonsági riogató kisfilmjeit sokan ismerjük. Ezúttal lengyel feliratozással és a Metallica aláfestésével találtunk rá. Aki még nem látta, nézze meg: fontos lépés az ésszel közlekedés felé vezető úton. Oké, nem olyan sokkoló, mint ez: de nem…..
Amikor a reggeli első telefonáló egy rendőrhadnagy, az általában nem a legjobb jel. A Saab 900 Klubot kereste, és egy telephely-felszámoláson talált Saab 99-esről beszélt. Először azt hittem, hogy információt szeretne az autóról.  Aztán kiderült, csupán egy rendes…..
  Nem kell félni, olvasóink a következő hetekben se maradnak fogyasztáscsökkentő és teljesítménynövelő csodaszer nélkül. A mai nappal megkezdtem az olajleválasztó bödön tesztelését; ötezer forintos befektetés a tisztább bolygóért. Munkaköri kötelességünk, hogy…..
Belsőség Dőzs? 2008.09.05 14:09:00
Érdekes levelet kaptam Fazekas Mártontól. Megosztom, hátha ma is okosodom valamit. Tanulni nem szégyen. Nem tanulni az. Szervusz! Hallottál már a MagneGas-ról? Mert én az elmúlt hétig nem. Akkor viszont olvastam róla egy rövidke cikket a Quattroruote-ban, a legnagyobb…..
Belsőség A régi gárda nitróval 2008.09.04 16:20:00
Az új VMax tesztjében fontos dologként emlegettem, hogy az új blokknak is bírnia kell a feszegetést, mert a VMax hagyományosan a legdurvább tuningok áldozata. Az tény, hogy az első villa alapos erősítésre szorul, meg kell kapnia a fém fékcsöveket, valami rendes féket, aztán, ha…..