Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buckafej

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angus T. Jones, a Két pasi meg egy kicsi című sitcom egyik címszereplője (ő a kicsi) egy első látásra ártalmatlannak tűnő hetedik napi adventista gyülekezethez (bármi is legyen az) csatlakozva vesztette el a maradék eszét is, de a TMZ nevű mocsokhírekre szakosodott portál szépen…..
Debreczeni József a végére járt az igazságnak – kiderítette, mi is történt 2006 őszén a budapesti utcákon. S ha már kiderítette, nem tartotta meg magának, könyvet írt belőle. A bemutatón pedig újra összejöttek a régi demokraták, elmerengeni a magyar demokráciának, a…..
buckafej 2012.11.29 07:41:53
@1bitang:
És hol olvastad?
A Népszavában?
Aki nem vak, látta a rendőri túlkapásokat, ráadásul éppen azokat verték a leginkább, akik semmiről sem tehettek.
Szeptember-október hónapban a vandáloknak hagyták felgyújtani a TV-t, majd napokkal később és október 23-án gimis kiscsajokat, utcán sétálókat vertek össze.
Te egy kretén Gyurcsány-fan vagy, gyógyíthatatlan, mint Debreceni.
Egy fideszes politikus sem állt a tüntetők élére, éppen ezt kérte rajtuk számon a szélsőjobb.
Tartottak a nemzeti ünnepen egy rendezvényt, népszavazási kezdeményezést tettek (amit 1,5 évig blokkolt a hatalom), és senkit nem szólítottak fel erőszakra.
Erre a szoci kormányok sem találtak bizonyítékot 4 év alatt sem.
Szóval hülyeségeket írsz.
buckafej 2012.11.29 07:46:39
@Kettes:
"Az szinte egészen biztos, hogy a Fidesz-elnökség tudatosan tervezte és szervezte meg az eseményeket úgy, hogy a lehető legvéresebb gebasz legyen belőle."
Ha biztos, akkor bizonyítani is tudod?
Vagy csak nyomod a hülye komcsi vakert?
Érdekes 4 szoci év alatt sem bizonyítottak semmi ilyesmit.
Te tudsz valamit, amit más nem?
Vagy akkor miért írsz ilyen baromságokat.
A konnektorba vizelésről pedig annyit, hogy az ilyen kis cinikus pöcsök valószínűleg otthon a fotelban ücsörögnének, ha történne valami, vagy az ágy alatt bújnának el.
Szóval szerencsétlen Fideszgyűlölő, liberálfasiszta puhapöcs vagy, szerencsére a magyar társadalom legnagyobbb része már leszarja, hogy miket hánysz ide.
  Az állampolgársági törvény gyors és határozott módosítása a 2010-es választásokat követően nem egyszerűen a szomszédos országokban élő magyarság irányában fennálló történelmi adósságot rendezett, hanem fontos jelzésként is szolgált az új kormány nemzetpolitikai…..
  Kommentár nélkül. Vitázzunk róla. Szabadon...
buckafej 2012.03.21 21:32:27
Édes Istenem a sok okoskodó, fölényes, beképzelt, öntelt baliberális kávéházi Konrád! (aki a kávéházi konrádban antiszemitizmust lát az olvasson utána és ne irkáljon hülyeségeket)
Ja, jártak 20 éve Borsodban, egyébként pedig tengeribetegek lesznek, ha kimozdultak a Belvárosból, és "lemennek" vidékre és úgy néznek a cigányokra, mint a misszionárius hölgyek a bantu négerekre.
Éljetek Borsodban, utazzatok ott vonaton, buszon, járassátok a gyermekeiteket olyan suliba, ahol mondjuk az osztály fele cigány, nézzetek körül amikor osztják a segélyt (és vele egy időben szedik az uzsorát), beszélgessetek védőnőkkel, családsegítő szolgálat dolgozóival, orvosokkal, tanárokkal, látogassatok el mondjuk a Miskolc melletti Fiatalkorúak börtönébe, nézzétek meg, hogy hány százalékuknak van szakmája, hányan dolgoznak, milyen a dohányzók, alkoholisták, börtönviseltek, prostituáltak aránya társadalmukban.
Nézzétek meg kik a Cigány Önkormányzatok vezetői, közülük hányan dolgoznak, hányan analfabéták, büntetett előéletűek.

Szánalmas az, aki mindenbe beleugat, úgy, hogy a problémáról fingja nincs, sosem "szagolt puskaport", de mindenről határozott véleménye van, amit ráadásul megfellebbezhetetlen igazságnak tart.
De basszátok meg kedves ballib seggfejek, szembe mentek az autópályán!
Nem mindenki hülye és nektek van eszetek, hanem a többség jól látja és ti rég megavasodott bullshitet nyomtok, amit maga az ÉLET cáfol, hiszen 22 év alatt semmivel sem jobb a cigányság helyzete minden pol.korrektség ellenére. Másrészt megnézném én az olyan üldöztetést, ahol az "üldözött" kisebbség létszáma a II. világháború óta gyakorlatilag megtízszereződött.
Szóval okoskodhattok itt, de merészkedjetek le ide Borsodba és 1 hét után egész más dumát nyomnátok.
Egy svájci rokonom kb. 8 éve jött Magyarországra, és nagyon sajnálta szegény cigányokat, akiknek a magyarok nem adnak munkát.
Aztán mostanra az a véleménye, hogy a cigányok nem akarnak dolgozni, és nem tudják beosztani a pénzt, ami neki, ismerve a svájci mentalitást nagyon furcsa és idegen.
  Ott hagytuk abba, hogy a balliberalizmus régi nagyjai magukra hagyták a híveiket, vagy úton vannak arrafelé. Az utánuk támadt űrt sehogyan sem tudták kitölteni a gombamód szaporodó társadalomtudományi tanszékek, és hiába jöttek a phd-hallgatók falkái, valahogy nem volt az…..
Megszereztük az Európai Bizottságnak írt válaszlevelet. A kormány már mindenre hajlandó.   A kiszivárgott levél szerint halott bírák is ítélkezhetnek és lesz adatvédelmi védelmi biztos, aki csak az adatvédelmi biztos védelmével foglalkozik. Ezen kívül a Kossuth Rádió…..
buckafej 2012.02.25 12:36:39
  Sajnos a legutóbbi hétvégén az Egymillióan a sötétben ólálkodó bloggerek feljelentgetéséért mozgalom mind Budapesten, mind Gyulán elvitte a show-t, pedig a fővárosban lezajlott egy másik tüntetés is, amely a maga nemében szintén hibátlan volt: szombaton Dörner…..
buckafej 2011.10.27 10:00:34
@lebowski71:
És mi a Te bajod?
Újságot valószínűleg nem írsz.
A mandis srácok akkor is csinálták az újságot, amikor ellenzékben volt a Fidesz, klassz volt az UFI, majd a Reakció.
Te valószínűleg irigy vagy, mert ők tehetségesek, te pedig nem.
Jelentkezz Fletónál, hátha alkalmaz!
buckafej 2011.10.27 10:03:03
@Kabbe:
Illik hozzád a nickneved.
Gondolom gyerekkorodban sokat mondták neked, és azt hitted, hogy ez a neved.
Hozzászólásod alapján nekem is ez lenne hozzád az első szavam.
Sötét kommancs.
  6 óra 20-kor felszálltunk egy buszra az Üllői út 82. számú ház előtt. Az úti cél Tápiószentmárton. Hogy mi van ott, nem tudjuk. Az történt, hogy gondoltunk egyet, és igent mondtunk egy kedves meghívásnak: efféle meghívást szinte mindenki kap havonta egyszer-kétszer a…..
buckafej 2011.06.29 15:04:13
@sztrelnyikov:
Hát szó volt a mogyorókról...
Tényleg, nem érdekel egy 400.000 forintért vett fotel 200.000- ért?
A boltba se kapod meg 80.000- nél olcsóbban! :D
buckafej 2011.06.29 15:17:42
www.fogyasztok.hu/cikk/20080609/termekbemutato_arubemutato_toborzas_es_buktato?p=1

"cetli, 2010. augusztus 13. - péntek 13:26
Vettem biokerámia paplant 150.000 ért, azt hittem jól jártam. A férjem az interneten 20 euróért talált olyat. 5000 Ft.-ért kaphattam volna. Most mit csináljak ? Csúnyán átvágott a Sun and light. Ezek is ott veszik, nekem meg eladják hússzoros áron."

Itt: medy67.unas.hu/spd/unas_614585/SOLARCERAMIC_biokeramia_asvanyterapias_alvasrendsz
Termék ára 80 000 Ft + ÁFA (100 000 Ft)
buckafej 2011.06.29 15:23:40
Rövid leírás a termékről Egy új technológiának köszönhető alvásrendszer, ami jobbá tudja tenni mindennapjainkat. Az új technológia természetes ásványokból készített por ami a gyártás folyamán az ágynemű töltetéhez adva bizonyos tulajdonságokkal ruházza fel az ágyneműt.

Huzat: 100% antibakteriális pamut

Maga az alvásrendszer huzata antibakteriális huzat ami azért fontos mert az átlagember naponta mintegy nyolc órát tölt el a hálószobában. Akár egyedül, akár társsal alszik, mindig számíthat nemkívánatos társaságra is poratkák, penészspórák, és esetleg állati eredetű allergének formájában. A mikroszkopikus méretű atkák különösen szívesen tanyáznak az Ön ágyában,párnájában és paplanjában, ahol vígan lakmározhatnak az elhalt hámsejtekből. Ezzel az ágyneművel ezt elkerülheti.

A töltet: 90% -ban polyester 10% ásványtartalom.

Ez elegendő ahhoz, hogy az alvás során mintegy terápiát hajtsunk végre szervezetünkön kihasználva az ásványok jótékony tulajdonságait.

Ásványtartalom a teljesség igénye nélkül: jadeit, turmalin, jáspis, Calcedon,stb

Az ásványoknak számtalan betegséghez köthető jótékony hatását élvezhetjük. Mint sok más terméknél itt is a távolkeleten ismerték fel elösször az ásványoknak azon tulajdonságát, hogy az ember gyógyulását elősegítheti velük. a modern technologiát esőként japánban hasznosították itt készítettek az ásványok segítségével különböző bandázsokat térd és csukló pántokat,polót ruházati termékeket. Majd kifejlesztettek különböző alvásrendszereket. Három részből áll: Párna 50x70cm Paplan 140x196 cm derékalj 90x196 cm

Amennyiben felkeltettük érdeklődését megvásárolná, vagy forgalmazni szeretné hívjon az alábbi telefonszámon vagy írjon mailt. 06305560860

Szóljatok castellumnak, hogy vegyen nekem is, ez annyira fasza! :D
Mandiner blog Hillary, segíts! 2011.06.28 07:01:00
   Olyan régen volt már ilyen demokráciaféltő, fékező, ellensúlyozó aláírásgyűjtés. Már kezdtem azt hinni, hogy a magyar jogállamiság oly magasztos ideája végleg felöltözött a Facebookra, ám megjelent itt a történelem szemétdombjáról néhány mamut, akik a jó…..
  Egy évvel a Biszku-film Menta teraszos bemutatója után újra lehetőséget kaptunk, hogy tovább folytathassuk a komcsivadászatot. A Heti Válasz, pontosabban Borókai Gábor kért meg minket, hogy készítsünk az online kiadásuk számára egy filmet minden hónapban.   Most…..
  Rebootolná hazánkat a magyar demokraták élcsapata: a december óta méltán klasszikussá vált, fél év után is mintegy 85 ezret számláló Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport ezúttal egy huszonnyolc főt számláló kemény maggal jegyeztet be egyesületet. A…..
  Ma választ elnököt, ügyvezető igazgatót és elöljárósági tagokat a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH), május 15-én pedig a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) tart tisztújítást. A választásokon lényegében a régi vezetés kaphat újra…..
Mandiner blog Az alkotmányról 2011.04.25 08:01:00
 „Az a bölcsesség, ha népének hite és szokásai szerint él az ember.” (Hegel)  Van úgy, hogy az ember álmából riad fel, jeges verítékben fürödve, „Úristen! új alkotmány van!” – hasít belé villámcsapásszerűen. Majd megnyugszik lassan és…..
buckafej 2011.04.25 16:00:15
@Megfigyelo:
Mi volt 1944. október 15-én?
Kirándulni vittek cigányokat,
aztán amikor hazajöttek az egyikük lekevert két pofont egy néninek?

Te ostoba vagy esetleg aljas, hogy a nyilasterrort egy ilyen provokációhoz hasonlítod!
Ráadásul az akkori idők áldozatait agresszív cigányokhoz hasonlítod.
Szégyelld magad!
buckafej 2011.04.25 18:15:49
@Látnok14:
"Mi jöhet még?"
Az Armageddon, a Halálcsillag, az Apokaliposzis 4 lovasa, az Antikrisztus és a Cunami.
Borzasztó!
Hogy merték közvetíteni, hogy az elnök aláírja az ország Alaptörvényét!!!
Rettegek én is, ez már a DIKTATÚRA!
Hol vagy cimbi, a szekrényben, az óvóhelyen, vagy ki is léptél közben Hegyeshalomnál?
buckafej 2011.04.25 18:31:58
@nu pagagyí:
"Annyit ér, mint azok az emberek akik pozícióhoz jutnak/jutottak általa: schmittpalik, domokosok, szalayannamáriák, stumpfpisták,járaik - csupa szervilis, önálló gondolatot megfogalmazni képtelen paprikajancsi. A nép hülyének nézése süt e színvonaltalan fércműből. "
Te biztos okosabb vagy, mint Járai, vagy Stumpf, olyan jó neked!
buckafej 2011.04.22 20:47:38
@Tilikov:
Miért van az, hogy a szocialisták, liberálisok szent eszméit nem lehet becsmérelni?
Miért van az, hogy a zsidókat, cigányokat, sőt a mohamedánokat sem! lehet sértegetni, anélkül, hogy ne minősítenének rasszistának, kirekesztőnek, vagy éppen ne fenyegetnének azzal, hogy kinyírnak?
És miért van az, hogy egy 1000 éve keresztény országban, ahol még mindig ezt a vallást követik a legtöbben olyan ostoba, bunkó megjegyzéseket kell olvasnom mint a tiéd?
Nem azt hiányolom, hogy a hatalom büntessen meg, hanem azt, hogy Te magad lásd be, hogy Egyik Vallást, Kisebbséget sem illik otrombán sértegetni.
A KERESZTÉNYT SEM!
Persze a magadfajta csak a saját értékeit védi,másokéba pedig a lábát törli.
De akkor ne csodálkozz, ha a hozzád hasonló ostobák a Te magasztos eszméidre tojnak - csak olyan bunkók, mint Te, a másik oldalról.
buckafej 2011.04.24 17:19:20
@I_Isti:
Nem vagyok sem művészettörténész, sem vallástörténész, de engem és sok hívőt az ábrázolása arra emlékeztet nagyon sokszor, hogy Jézus meghalt a keresztfán, ugyanakkor fel is támadt, mi keresztények ebben hiszünk, ezen alapul a vallásunk.
A halállal nem ér véget, vár ránk Isten országa.
Ha üdvözülni szeretnénk, követnünk kell Jézus tanítását, amelyben legfontosabb a szeretet.
Neked nem kell ebben hinned, de kinevetned sem illik.
buckafej 2011.04.24 17:22:40
@greybull:
Gyerekkoromban én is olvastam Danikent, mára kinőttem.
  A Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának   Budapest.   Mint az MSZMP tagja kommunista kötelességemnek érzem, hogy a Párt tudomására hozzam, hogyan látom ma utolsó három éves tevékenységemet, hol látok ebben olyan hibákat, melyekkel szembe kell…..
buckafej 2011.04.22 09:11:56
@neeskens:
Ez a testileg- lelkileg megviselt öregasszony még elég energikus ahhoz, hogy végigiturnézza a világot, Brüsszeltől Budapestig, és hazudozzon, vádolja a magyar kormányt, és nyíltan támogassa a gazember Gyurcsányt.
Mivel demokrácia van, megteheti.
De akkor ne sértődjön meg, ha a szólásszabadság jegyében ő is kap a szarból, amit másokra dobál.
Nem lehet másokat mocskolni, közben kényeskedni!
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..