Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antalbal

4 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hű, kedves naplóm, te aztán megsárgultál, mióta nem találkoztunk. Elnézést, de előbb külföldön voltam, aztán nagyon sokat dolgoztam, aztán náthás lettem, és rossz volt a számítógépem is, aztán meg pont megírtam két posztot, de megette a kutya. Most viszont csikósi…..
antalbal 2013.05.23 08:08:05
Kedves Gábor! Régóta olvasom írásaid, egészen kiválónak tartom, és amúgy is minden tiszteletem! Még sosem kommenteltem, de most, hogy látom, hogy az autó esztétikumát is feláldozni készülsz az átkozott ITB-d miatt, nem tudom megállni, hogy ne próbáljalak meg lebeszélni erről. Néhány észérv: feleslegesen bonyolult, és nem működik jól. A gyári megoldás egyszerűbb és működik már most. A hangyász könnyű, miért ragaszkodsz a sok plusz lóerőhöz, amikor még ki sem próbáltad, hogy mire elég a mostani LE/kg arány a pályán? Azt vettem észre, hogy a Te autódban semmi nem korhű, hiszen minden "új", illetve modern. Ebből kifolyólag minden korhű megoldás stílusidegen. Legfőbb érvem: hogy fog az kinézni?! Kivágott motorháztető alól kilógó szívórendszer az annyira Amerika, annyira nem Japán, annyira stílusidegen, kinézetre olcsó, bazári megoldás, hogy szörnyű. Könyörgök, gondold át! Az a véleményem, hogy a motorháztető alá azt raksz amit akarsz, ahhoz senkinek semmi köze. Az autó külső megjelenésének esztétikumát viszont nincs jogod elrontani! Ugyanúgy mint aki crocs papucsban megy postára és ezzel felzaklatja embertársait, Te is bűnt követnél el egy ilyen kilógó ITB-s merénylettel. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az esztétika arcul köpése és a vizuális környezetszennyezés az egyik legkomolyabb vétek. Mindazonáltal úgy gondolom hatalmas császár vagy, hogy ezt a projektet így végigtolod, tényleg! Big ups, mad love, much respect! :)
antalbal 2013.05.23 15:46:35
@Nínó Karotta: Ok. Mindent értek, nincs több kérdésem :)
rongykorong Négy 2011.09.10 23:24:00
Bréking! Rómában jelenleg bibliai méretű eső tombol. Kopog a jég az ablakomon, tombol a vihar, eddig nincs is semmi baj, ez inkább elringat mint felébreszt. Ellenben a Trévi kút csobogása megcsapta a fülemet álmomban, ami korán reggel a pinceszobában nem éppen egy megszokott…..
rongykorong Három 2011.09.06 07:45:00
Az olaszul tanulás borzasztó nehézen megy. Rengeteg az új szó (csak az van), fél órán keresztül rakok össze egy mondatot és a kiejtésem se összetéveszthető a helyiekével. Rossz egy nyelvet a nulláról felépíteni, teljesen új élmény, de még nem tartok ott, hogy feladnám.Az…..
rongykorong Dugó 2011.08.31 23:26:00
Hogy egy újabb aspektusból megismerhessem az olasz közlekedési kultúrát, dugóba kerültünk az autópályán. Dugóban az Olaszok minimum egyel több sorban közlekednek az úton, mint ahány sáv van. Teljesen kaotikus összevisszaságban helyezkednek balra-jobbra, közöttük pedig a…..
2011-08-28Az út hosszú volt, aludni nem igazán sikerült, de azért ki lehetett bírni. Kárpótolt a látvány. Toscana és Umbria csodálatos tájai, epikus méretű viaduktok,  melyen végigrobogva és az ablakon kitekintve olyan mintha repülőben utazva szemléléném a messzi,…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Flóra 2011.06.21 16:29:00
 Voltak itt már világsztárok, amerikai hírességek, szexszimbólumok, de akkor vagytok a legboldogabbak, amikor egy hazai lányt mutatunk nektek, méghozzá az szomszédbóé: a tapasztalatok szerint imádjátok, amikor egy allűröktől mentes kedves hazai csaj fotójával tesszük…..
antalbal 2011.06.22 14:52:38
@version: Basszus igazad van, nem tudtam mi zavar annyira az első képen. Hát vastagabb a nyaka a fejénél! Nagyon előnytelen, én az ilyen képet úgy dugdosnám, megnelássa senki, erre kikerül az appleblogra... Szegény. Amúgy nagyon szép lány, de az a fotó horror.
Zoltán Atya Kalandjai Korai öröm 2010.04.14 07:15:00
ZAK 2. sorozat 22. poszt Székesfővárosunk békés, zombimentes időszaka sajnos a korábbinál is rövidebb ideig tartott. Most már én is azért imádkozom, hogy az elhunyt néni folyton visszatérő rémálma váljon valóra, és miután harmadszor is rákiáltok a szörnyetegre, az…..
A prof távolságtartó volt. Kedves. Nem ért hozzám egész idő alatt, még véletlenül sem. Mosolygott azzal a sejtelmes, kópés mosolygással. Kávézott és sütizett, szinte mohón falta be azt a süteményt. Megkívántam, amit eszik. De nem rendeltem belőle. Kissé cserepes ajkait…..
antalbal 2010.02.22 11:50:57
@Gloria Mundi: Zoltán atya a blogjában nemrég megemlítette Letícia nővért, őt jelölte a Kreatív blogger díjra. Ekkor gondoltam azt hogy hátha, hátha... De ez persze semmilyen intimitást nem feltételez, csak annyit bizonyít hogy tudnak egymásról. De miért is ne találkozhatnának össze? Hiszen tudjuk: Isten útjai...
Szűzgarázs 14. Hatalmi harcok 2010.02.17 08:00:00
A tegnapi jelenetnek meglett a böjtje. Agapé persze tudomást szerzett az egészről. Mi több, felvételről nekem is visszajátszotta. Ugyanis pár éve bekameráztuk az egész iskolát, mert többször betörtek. Most a suli meg a kolostor kábé olyan, mint egy fogház vagy egy pláza. Nem…..
Zoltán Atya Kalandjai Döbbenet 2010.02.11 07:37:00
   A drogrehab egy panelházak között felállított, építkezési barakkszerű konténerépületben nyert elhelyezést. Miután benyitottam, ismert, fülbemászó dallamot hallottam. Ösztönösen beljebb lopóztam  és elrejtőztem. Anti, egy Metadon-programon lévő ex heroinista…..
A Gellérthegyen jártam. Egy villában egy politikus haldokló anyósának adtam fel az utolsó kenetet. Apró piros fénycsóvára, majd folyamatosan villogó kék fényre figyeltem fel és befékeztem. - Bemértük. Nyolcvanhét kilométer per órás sebességgel száguldott le a lejtőn.  …..
Gyónás után a püspök úr elbeszélgetett velem. Végre valahára nem csak a focistáin járt az esze. Tanácsolta, hogy a fölös férfiúi energiáim levezetése céljából nevezzek az ibizai Atleta Christi jezsuita triatlonra. Ez komoly kihívás, nem sétagalopp. Nemrég olvastam az Új…..
Kétüléses autót sokféle megfontolásból választhatunk. Például azért, mert meguntuk az uniformizált kocsikat, és valami formabontót, valami különlegeset, valami nagyon szépet szeretnénk. Vehetünk kétülésest azért is, hogy a vezetés mindig jó érzéssel töltsön el.…..
Egy utolsó posztot még idetolok a Párizsi Autószalonról, nem aktuális dolgokról szól, hiszen ezeket az autókat egy jó darabig még nem forgalmazzák nálunk, mégis talán a legizgalmasabbak valamennyi közül. A GM-területtel szemben, azzal azonos pavilonban találtam a Brilliance…..
Minden autószalon tele van csajokkal. Jó csajokkal. Jó csajokkal, akik azért állnak a standokon, hogy a sok hülye odamenjen, guvassza a szemit. A párizsi szalon is ilyen volt.Azért is vannak ott csajok, hogy a hülye újságíró menjen oda, és fotózzon. Aztán a fotóra…..
  Nem gondolták volna, hogy ez velük is megtörténhet: földdel teli nyílt törések, leszakadt végtagok, szétroncsolódott arcok, nyílt koponyatörések alatt remegő agyvelő. Hozzászólások az azonos című cikkünkhöz...