Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nordbright

8 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Nordbright 2019.01.31 11:33:47
@Warlimont: na ez egy totál értelmetlen megközelítés és tök hülye példa. Attól mert milliós technika valami már nincs joga a gyártónak éves vagy időszakos szervízelést előírni?
Na pont az ilyenek miatt lehet olyan használt autókat venni, amilyenek vannak... Az nem milliós technika? Nem igényli az éves karbantartást (min. olajcsere) még ha nem is megy tönkre semmi ez idő alatt?
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Nordbright 2019.01.14 16:09:22
@aszekelyek: Mi? Törvény arra, hogy rendőr nem intézkedhet és nem léphet be közintézménybe? Mi? Hogy mi???
Nordbright 2019.01.14 16:56:05
@dare: ez kva jó :)
Nordbright 2019.01.14 17:25:51
@6.Lenin: Soros létez, ő fizeti az MSZP-t, a DK-t , a Jobbikot, az LMP-t, a Párbeszédet, a Momentumot, a függetleneket, a tüntető tanárokat, a tüntető diákokat, a tüntető szakszervezeteket, a tüntető embereket, stb...stb... Mindenkit fizet!

Ismered azt a viccet, hogy egy autós vezet az autópályán és megszólítja az anysülésben ülőt?...:"Te, nézd már, ez a sok hülye meg mind szembe jön velünk a sávunkan!"
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
Nordbright 2019.01.08 16:56:59
@AdamT: "Ha most körbenézek az ellenzéki oldalon, akkor ugyanúgy mindenki hazudik. A rabszolgatörvényről, a diktatúráról, a sajtószabadságról. "
Ezt azért ki lehetne bőven bontani (részleteiben), mert itt aztán komoly problémák állnak fenn.

Mészáros 5 év alatt a leggazdagabb magyarrá növi ki magát - "minden" pályázat nyertese, mindenhez is ért, Lázár telkei közé villa nő, Rogánék pesti villákkal "mutyiznak", közben offshore bizniszelnek kötvényekkel (amelyekkel nem mellesleg orosz kémeket és körözött emebereket hoznak az EU-ba, ja és persze Ázsia más tájairól), aztán Habonyék, Vajnáék bizniszei/koncessziójai, Tiborczék dolgai (ahol szintén elkaszálták a nyomozást), Kósa, stb, stb... és.mennyi, de mennyi ügy, amelyet hajnalig lehetne sorolni.
Erre persze mit mond még mindig az okos fideszes. Hááát....háát oszt a nokiás doboz?
Az bmeg... a nokiás doboz, mikor most nokiás teherautókkal tolják ki a pénzeket az EU-s pályázatokból, a közbeszerzésekből meg osztják viszza a haveroknak. Nokiás doboz....
Nordbright 2019.01.08 17:04:44
@AdamT: ez nyilván így van, szerintem ebben nincs nagy vita csak az igazságosságában.
Illetve mivel összeg nélkül beszélünk nem tudjuk, hogy kinek mennyire "fáj". A példával lehet egy átlagkereset közeli jövedelemmel számolt, de egy felsővezető több milliós tétele már más kategória. Nincs kérdés, hogy rosszabbul jár.
Nordbright 2019.01.08 17:13:55
@AdamT: no no no no no
Nem vagy képben több ponton sem.
1) sok pályázat eleve úgy van kiírva, hogy esélye sem lehet senkinek elindulnia rajta, csak annak, akit a kormány "kiválaszt". (olyan keretrendszert szab, aminek csak az adott vállalkozó képes megfelelni = "ráírják")
2) az EU-s projektek igen is brutálisan túlárazottak rengeteg esetben kiderült, hogy 2-300%-os felárral szerzik be az érintett projektbe az anyagokat, eszközöket, netán szolgáltatásokat
3) arról mit hallottál hogy a pályázatok kivitelezése során hány %-ot kell visszatolnia a szerencsés nyertesnek? (szebbe vagy máshogyan) Korábban 20% körül volt a tarifa (a környéken), de az már 4-5 éve volt.Azóta lehet több.
4) a nyertes vállalkozók által a cimbi fideszes képviselő "privát" focicsapatába visszacsörgetett TAO pénzek ... "szívességből"
5) Hogy korábban Simincska volt, most meg ML és egyenlőségjel van közte az viszont tény.
...nem tudom mit hagytam ki, már fáradok, de van még
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
Nordbright 2018.05.02 12:43:15
@bovorac: szerintem pedig értelmezni kellene, hogy mit írtak és pláne, hogy MIÉRT! Nem fröcsögni rájuk. Lehet hasznosabb lenne mindannyiunk jövője szempontjából.
A felhatalmazás pedig... hát arról is lehetne órákon át értekezni.
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
Nordbright 2018.01.03 20:48:52
@furo80: bírom ezeket az "elvből nem nézünk RTLklubot" emberkéket! :) Mert mi nagyonnemzetiekvagyunk, meg a retekklub csak a szar, népbutító műsorokat nyomja!
És nézik a TV2-t. Mert ugye az a kultúra esszenciája :) :D
Na meg is látszik, hogy kik azok, akiknek célzottan "gyártanak tartalmat".
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Nordbright 2017.11.23 10:50:06
@Fiona J. Jones: én sem írhattam volna le szebben. Korrekt.
Nordbright 2017.11.23 11:10:08
@lujo1111: hogy a fa...mba kerültek már ide is a migránsok? De komolyan, ez már beteg.
Netes celeb, YouTube-sztár, már ha olyan van itthon, de ezek szerint a crossover sikerült, megnyerte az ötödik évadot. Király Viktor vagy Janicsák Veca jobban megérdemelte volna, de nem lehet minden szavazó mellé énektanárt állítani.  ..
Nordbright 2017.11.13 15:56:29
@Raven1975: Azért az hihetetlen, hogy ez a Király gyerek semmilyen vetélkedőt nem tud megnyerni valami miatt...
Meglehetősen nehéz helyzetben van a TV2-nél Hajós András, aki több díjat is nyert a Dalfutár című műsorával, ami a Super TV2-n futott, közben pedig erősen kritizálta a csatorna híradóját, illetve több kormányellenes tüntetésen is felbukkant. Az ezzel kapcsolatos aggodalmairól és meglátásairól beszél…..
Gépek egykor és ma Megszokhattuk, hogy az egykori Szovjetunióban és a mostani Oroszországban minden jól megszokott nyugati termék egy „kicsit más”, de ők erre nagyon büszkék, hiszen van sajátjuk. A második világháború alatti és utáni szovjet fejlesztésekre a kémkedés és a lopás volt a jellemző. Az…..
Megvan ez a jelenet A Tanúból? Mutatunk valamit. A Médiatanács ma délben ült össze, hogy megtárgyalja az RTL Klub 30 százalékos tulajdonszerzési kérelmét a Central médiacsoportban, ami többek között a 24.hu kiadója is. A HVG szerint az Origo 11:35-kor ezzel a címmel jelentetett meg egy…..
Nordbright 2017.01.26 11:39:47
@ccactus: linkelj :)
Ajánlom figyelmedbe az elmúlt pár év bármely nem fideszes médiájának bármely napi cikkét a témában. Haverok, buli, fanta...sztikus lenyúlások. Ezerszámra (és ez nem vicc) találsz cikkeket, hogy éppen most ki mennyit kapott vagy mit nyert el. Nehéz olyan napba belenyúlni amikor épp nem szivárgott ki valami disznóság, vagy épp nem hangzott el valami ámítás (=hazugság). Nyugodtan lehet szemezgetni, még egy szer mondom ... ezer számra!
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Nordbright 2016.11.15 08:30:17
@Csaba Szikora: akkor nézz szét jobban + tájékozódj másfelé :)
Nordbright 2016.11.15 09:26:19
@BALTAZÁR: ha csak ennyi lenne....
Nordbright 2016.11.15 11:12:17
@cukkmukk: ott a pont
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Nordbright 2016.11.06 21:13:28
@Harry Hole: megy az okoskodás... tányéros vétel lehet, hogy van, de normális internetet csak a T-Home tud adni (tel.kábel vagy üvegszál, érted). És azzal jön az IPTV is.
Nordbright 2016.11.07 21:11:18
@Harry Hole: jajj de jó, hogy nem is akarod megérteni csak az észt osztani.
NORMÁLIS netszolgáltatást itt csak a T tud nyújtani. Árban nyilván csak 2 az egyben vagy 3 az egyben konfigurációkkal (IPTV/tel/net). A NatGeo miatt nem fogok előfizetni valami tányéros faszomságra még pluszban... Ezért kibaszás.
Egy őszinte korkritikára adtam a fejem, mert egyre elviselhetetlenebb, ami ebben az országban folyik. Ritkán kérem, de most mégis: amennyiben elgondolkodtatott, oszd meg ismerőseid között, hogy közös tudjuk (akár kommentbe) tovább gondolni. Megállapítom a székemből, amit én látok. Viszont ahány…..
Nordbright 2016.04.16 09:18:40
@Diorella Queen: Na látod... rólad is szól az írás.
Nordbright 2016.04.16 09:21:28
@Ballib cenzúrázók lidérce 1: Vannak emberek akik képtelenek összefüggéseiben értelmezni a helyzetet, csak kiragadott számokkal vagdalóznak. A szemet kinyitni és szétnézni elv néha célszerűbb lehet.
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Nordbright 2016.03.23 19:01:42
@tron.encom: Csak az igazságot mondja ki valaki. Ennyire fáj? Inkább el kellene gondolkodni rajta, hogy miért is van ez!
Nordbright 2016.03.23 21:55:20
@papucshős: "nem lenne szükség arra, hogy az MNB alapítványi pénzeit elrejtsék a támadások elől"
Jézus úristen ! Te tudod értelmezni ezt az általad leírt, alapból paradox kijelentést? Hatalom... elrejteni... ki elől? Ellenzék? Bankrablók? Terroristák? Te jó ég, ilyet valaki leírhat, hogy a kormány igen is dugja el a lóvét és "ne legyen visszakövethető"? Hát komolyan...
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
Nordbright 2016.02.01 14:07:41
@gwr: De azt azért fogtad, hogy elektromos hárfát használnak és nem a klasszikusat.
gitár <> elektromos gitár (pl. népzene <> rock)
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
  Kicsi ez a szakma, kérem szépen, a Got Talentben fellépő és zsűriző zenészemberek nem idegenek egymásnak. Ezzel nem árulunk el nagy titkot, a nagyrészt direct casting, azaz közvetlen megkeresés útján a tehetségkutatóba került zenekarok/zenészek/előadók között vérprofik…..
Nordbright 2015.11.25 10:36:57
@Transylvanianmixedgrill: Aham. Értem. Csak a 4 igen. Akkor a 3 igen + 1 nem szerinted nem többség. Ne matekozz.
Nordbright 2015.11.25 10:56:13
@Transylvanianmixedgrill: ha nagyon egyszerűen akarom megválaszolni , akkor csak annyival meg lehet: azért mert a képkiválszdósdi közben meggyőzték EGYMÁST. Mert kényszerhelyzet volt és sokkal többet ki kiellett dobni mint amennyi benn maradt. Ezért kompromisszumos megoldások is születtek. Te beáldozol valamit a másiknál meg én ragaszkodom valakihez. Ennyi.
És arról még nem is beszélve (de már korábban írta valaki), hogy mindenki 5-5 kártyát maga rakott oda az általa biztos bejutónak tartott indulóhoz. Lehet hogy valaki pont egy ilyen 3+1 szavazatosra is rakott kártyát. Na ez már így legalább két érv volt .
Nordbright 2015.11.25 11:07:05
@Steve the Great: és még ez is benne van a pakliban
Lement a Sztárban sztár első döntője, mert két részre kapták szét a mindent eldöntő pillanatokat, joggal, hadd legyen még egy olyan estéje a TV2-nek, amit megnyer, meg az is faktor persze, hogy így legalább még egyszer sírva röhöghetünk a nőnek öltöztetett Gáspár Lacin. Ezt…..
Nordbright 2015.11.23 14:06:53
@miciur: Rubint Rékát láttad már? (mondjuk nekem már túl "mű", de azért az is egy jó példa erre)
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
Nordbright 2015.11.20 11:17:22
@Zsigó Viktor: nem érted...
A cím arra vonatkozik, hogy Pataky beszopta az Index által "publikált" kamu chemtrailes videót.
És ez tény, hiszen Pataky maga hivatkozik rá a videóban, hogy látta a videót, sőt ISMERI a pilótát is. Aki nem is létezik, mert csak megjátszott tréfa az egész.
Nordbright 2015.11.20 11:18:07
@Nordbright: "hivatkozik rá a videóban, hogy látta a videót" --> hivatkozik rá a műsorban, hogy látta a videót
Nordbright 2015.11.20 12:12:53
@Könnyen elkaptuk, uram!: Ezt értem, csak nem tudom ez mire válasz, mit cáfol vagy támaszt alá.
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
Nordbright 2015.11.10 14:16:39
@burgener: ez egy nagyon kifinomult érvelés volt, köszönjük. Máskor esetleg hosszabban is kifejtheted az álláspontodat.
„Jaszumasza Morimura japán művész több mint három évtizeden keresztül különleges életművet hozott létre, amely újraértelmezi a Nyugat, illetve hazája, Japán vizuális kultúráját. Legyen az Audrey Hepburn, Mao Ce-tung vagy Pablo Picasso ismert arcképe, Morimura ikonikus képei a…..
Néha hallani róla, semmi hype, de rosszat sem szoktak róla mondani. Próbáljuk be, hátha ez a tuti. Ilyen, és ehhez hasonló gondolatokkal álltam neki a vásárlásnak, amikor kinéztem a Thl 5000 helyettesét. Szériahibának tűnik a 4000-nél és az 5000-nél is, hogy egy idő után kevésbé lesz érzékeny a…..
Elképedtem, amikor életemben először láttam termeszvárat. Ezek az apró rovarok hogyan hordanak össze egy ember nagyságú kupacot? Félelmetes, ahogy ott zsizsegnek körülötte. Itt valami nincs rendben, ha így folytatják, bekebelezik a következő falut. Nézd már, ott az a hatalmasra…..
Nordbright 2014.05.21 18:44:32
@Shopping: ezt hol hallottad?