Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arkangyal

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csalóka a cím, lehet sírni vagy éppen kockásat hányni a zongorát pucoló tanárnő/műsorvezető/űrturista láttán, de nem bírtuk ki, hogy ne linkeljük be. A klikk után szigorúan 18 éven felülieknek kiderül, hogyan nem szabad zongorát takarítani...
Sehogy nem fért a fejembe, hogy aki annyira hülye, hogy Budapesten csak úgy leint egy taxit, az hogy tud olyan kérdésekre fejből válaszolni, mint hogy hány könyvet írt Verne vagy mi Szudán fővárosa. Mert hogy még a leghülyébbek is tudják, hogy Budapesten csak a nagy…..
Ott hagytuk abba, hogy Parkman összeesett egy csehóban, és egy gyanús néma fekete gyerek méregette közben, hát most kiderült, hogy Claire apja rabolta és kábította el. Matt próbál gondolatot olvasni, de nem megy, a fekete srác egyik tulajdonsága ezek szerint a képességek…..
Ez a módszer viszonylag egyszerű, és az interneten működik is. Ha az olvasó pinát lát a címben, rákattint, még ha ezt esetleg társaságban nem is vallaná be, és még ha az ilyen címek miatt sokan háborognak is. Ön is itt van. Ezt a hatékonyságot irigyelte meg a Tv2, amikor a…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Subba Seri seri lédi 2007.03.20 15:47:00
Aki az orosz fickókon röhögött azonnal gyakoroljon bűntudatot! Íme Polgári László, a mi saját zeneipari fegyverünk. Laci nem egy átlagos Modern Talking rajongó, ő felénekelte a mesterek műveit. A helye pedig a csúcson van!   ..
Ha a csótányevés és Dobó Kata legféltetteb titkai, a Gáspár család klotyóba ejtett mobilja és Fekete Pákó csupasz segge mögül, közül néha kivillan valami értelem a kertévéken, akkor az ember rögtön odakapja a fejét. A TV2 két munkatársa, Vági Barbara riporter és…..
Szörnyű, ami ebben az országban folyik. There have never been so many anti-Semitic remarks as now, ugye. Azt kellett megérnünk, hogy Klárát antiszemita szórólapokkal terrorizálják (amit aztán átadott a Népszabadság részére, kérésüknek megfelelően). Feltételezett zsidó mivoltuk…..
w Szün 2007.02.13 10:00:00
Most pedig egy hét szünet következik, pontosabban hétfőig nem lesz post. Mármint hétfőn már igen. Adóbevallás, pihenés, olvasás, család, nyugalom. Ha netalán holmi zászlóshajó próbálna befurakodni a levélbedobó nyíláson, ráverek az orrára seprűvel, és megyek vissza…..
Akinél van otthon Viasat Explorer, annak ünnepnap lesz február 18-a. A szovjet kétfejű kutya története kellően lebilincselőnek ígérkezik, az alábbi sajtóközlemény pedig biztosan meggyőzi még azokat is, akik egyébként undorodnak a kétes értékű tudományos…..
A Budapest Tv-be, a többi kis adóhoz hasonlatosan könnyű belerúgni, mert ugye tévé ez is, csak éppen nem olyan, olyan vásárian alpári és ócska. Van nekik is nyeremény műsoruk, a műsorvezető szőke hölgy (aki lehet, hogy x-el írja a nevét) kissé megilletődött viselkedésénél…..