Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xantiás,BMWs

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tévedtem. Tudják, még a múltkor. Hogy is fogalmazzak pontosabban – előre ittam a medve bőrére. Akkor azt írtam, hogy kicseréltük Erában a kuplungszerkezetet, -tárcsát, -kinyomócsapágyat, és ezzel meg is szűnt a dobálás, ami kezdett az agyamra menni. Hát egy…..
Mercedes-Benz 123        Ár:     350.000 FtÉvjárat:    1980Műszaki vizsga érv.:    2008 / 11Futott km:    200000 kmÁllapot:    NormálÜzemanyag:   …..
- Revier? …- Autobahn!- Tempo?- Mörderisch!Mindig, de mindig hangosan kell felolvasnom, hogy elnyomjam a szinkront („körzetük az autópálya, tempójuk halálos”), és hangosan röhögjek, még ha épp egyedül vagyok is. Tempo: möredrisch, muhahahaha! Mörderisch, ezt nem…..
Hiába imádom én Pandácskát, rajongok a praktikusságáért, az olaszos ötletességéért, a vászontetőiért, színtiszta nyolcvanas évekes hangulatáért, kiskutyahangon morgó 45 lóerejéért, azért a többség szemében ez mégiscsak egy pici, piros, elaggott, motorizált retikül. Nem…..
Először úgy 1994 táján vezettem Xantiát, addig csupán a hidropneumatikus rugózás legendája jutott el hozzám. Meg is döbbentem rendesen. Az történt, hogy a Citroën akkori importőre csapott egy népszerűsítő bulit a Népligetben, ahol bárki kipróbálhatta az összes típust. Ez…..
Belsőség Szolgálati közlemény 2008.09.03 17:42:00
Eljött az idő, haladni kell a korral nekünk is. Pár napja, vagy pár nap múlva, szóval valamikortól csak regisztrált bejelentkezett indapasszos felhasználóként lehet Suzukisozni, BMW-sezni, zsidózni, cigányozni az Ön kedvenc blogján, a Belsőségen. Meg persze a többi Totalcar…..