Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wendriner úr

0 bejegyzést írt és 388 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oldboy vs. Oldboy A bűncselekmény: A dél-koreai nemzet talán legemlékezetesebb (azóta persze jelentkeztek egy Élősködőkkel), atomvillanásszerű remekművét ennyire rosszul és (itt ez a jelző hatványozottan igaz) ennyire feleslegesen feldolgozni maga az emberiség ellen elkövetett bűntett. Mindenki…..
Pedro Almodovar napjaink egyik legismertebb spanyol rendezője, forgatókönyvírója és producere, hírnevét pedig elsősorban kimagasló filmes munkásságának köszönheti. Filmjei, drámái készítésekor nem riadt vissza a komolyabb hangvételtől: gyakran ábrázolta a hitelesen az emberi kapcsolatokat,…..
Megtalálni a megfelelő dalt csak az első lépés...
wendriner úr 2020.08.19 23:37:02
A Moszkvában élő, csokoládévállalat-vezető Gábor következő írását egy nemrég a Határátkelőn az orosz üzleti etikettről megjelent írás inspirálta...
wendriner úr 2020.06.23 15:17:29
@geeeteee: Trosztanyec masik ceg, megvan, jol megy.
Egész tavasszal koplaltál, hogy tökéletes legyen az alakod, de még mindig van rajtad néhány kiló plusz? Ne aggódj, ezzel a filléres itallal alig két hét alatt megszabadulhatsz a súlyfeleslegtől. Íme a recept: Facsard ki 1 citrom levét egy turmixgépbe, önts hozzá 3 dl vizet, majd…..
wendriner úr 2015.07.11 11:57:48
Megjelent a Ryanair foglalási rendszerében egy olyan járat, amitől tényleg leesett az állunk: télen három közép-európai városból repülhetnek az izraeli Ovdába, közel a Vörös-tengerhez. Megerősítés nincs, kérdésünkre csak hárítás jött, de több forrásból azt hallottuk, a…..
A Jumeirah Beach Residence-et nehéz lenne egy magyar helyhez hasonlítani, talán a Váci utca és a füredi Tagore sétány pénzzel telepumpált szerelemgyereke állna hozzá a legközelebb. Három évvel ezelőtt még semmi sem létezett a korzóból, butikokból, szalonokból, és a homokos…..
Minden idők legeredményesebb olimpikonja az ingatlanpiacon kevéssé sikeres, hiszen a hírek szerint több mint 400 ezer dollárt bukott most eladott lakásán. Michael Phelps még 2007-ben vette meg a baltimore-i Fells Pointban található több mint 400 négyzetméteres lakást. Az…..
wendriner úr 2012.08.04 21:21:18
@szomorutojas: Ketlem, hogy sok onallo gondolat lenne, csak lusta vagyok megkeresni, honnet jon a tobbi. A realestalker regota a kedvencem a stilusa miatt, az azert ment fejbol.
Ameddig lesz zene, addig fogják keresni minden idők legszomorúbb dalát, persze mindenféle obskúrus módszerekkel, amikre túl sokat ugye nem érdemes adni, az azonban már elgondolkodtató, hogy alig másfél év alatt a második olyan kutatásnak mondott valamiről jelennek meg hírek, ami a…..
wendriner úr 2012.02.03 15:37:01
„A citált mondatát én úgy értelmeztem, hogy már a negyvenes korosztály is annyira beleszocializálódott a múlt rendszerbe és a rendszerváltásba, hogy az ő irányításukkal semmi esély a kilábalásra” – provokálta egy évvel ezelőtt az újságíró a Fidesz fiatal…..
Sikerült hagyományt teremteni abból, hogy a két nagy nemzetközi étteremkalauz híreiről itt a Világevőn (vagy ha épp nincs megfelelő netem, akkor a Világevő Facebook-oldalán) értesül a magyar közönség elsőként. Sok energiát fektetek ebbe, azt gondolom, hogy izgalmas téma és…..
Szinte az egész hétvégét átaludtam Bükfürdőn, és már azt is tudom miért: mindenről a Feng Shui tehet. A Hotel Caramellt ugyanis a kínai térrendezés elvei szerint építették, így elvileg szinte lehetetlen nem kipihenten hazatérni a szállodából. Leteszteltük, így is történt.…..
Szeptember 30.-án nyit ki utoljára a Roberto Cavalli üzlete az Andrássy úton. A folytatás egyelőre bizonytalannak tűnik Nem éri meg harmadik születésnapját az Andrássy úti Robero Cavalli üzlet. Tegnap már “final sale”, illetve “végkiárusítás” feliratok…..
wendriner úr 2011.09.07 20:10:50
@JD Rockefeller: akkor sem irjuk le a legnagyobb marhasagot a lehetseges okok kozul ugy koritve, mintha a nagy Fermat-tetel bizonyitasat prezentalnank.

az igazsag meg konnyen kiderulhet, ugyanis ha franchise volt a bolt, akkor az uzemelteto jo esellyel elarulja egy telefonhivas alatt.
Egy úr a pokolban is úrSoros György már megint mindent előre tudott. Néhány hónap alatt készpénzre váltotta 25,5 milliárd dollár értékű befektetéseinek (a neves Quantum hedge fund eszközeinek) 75 százalékát, majd bejelentette, hogy visszavonul. Jól tette, könnyen lehet, hogy…..
wendriner úr 2011.08.13 15:37:28
@preston: ezért kell a tanár. Dr House megcsinálta az amerikai akcentusát elég rövid idő alatt.

@popocatepetl: ez a fröcsögés hogy jön ide?

lábjegyzetként a zsidókról, mert azért a látens, ill. felszíni antiszemitizmus itt is előjött rögtön.

sok zsidó sikeres? igen. sok zsidó gazdag (burzsuj) lesz? igen. a zsidók összefognak és segítik egymást? igen, illetve nem annyira, illetve egyáltalán nem, de ez az egybites szélsőjobbernek úgyis nagyon magas.

a kérdés: zsigeri gyűlölet helyett miért nem utánozzuk le őket mi magyarok és szárnyaljuk túl őket? tehetségesek vagyunk mi is, nem? megmondom miért: k@rva sokat kellene dolgozni, meg tanulni érte több generáción keresztül, ami a nagy többségnek nem fekszik, egyszerűbb frusztrált módon fröcsögni.
wendriner úr 2011.08.13 20:46:18
wendriner úr 2011.08.14 19:34:34
@neoteny: a tudas es a javak _tarsadalmilag_ is felhalmozhatoak, nem csak _egyenileg_.
Eddigi életem legjobb Sacher tortájához Olaszországig kellett utaznom Már nyaralok, félretettem a munkát, mégis úgy rohantam az autópályán, hogy mihamarabb elkezdhessem a szabadságomat, mintha üldöznének. Így ebédre csak egy gyors szendvicset ettem valami pálya melletti restinél,…..
Angelina Jolie eddig az unalmas hétköznapokat nem bírta Londonban, most pedig a zavargások miatt döntött úgy, hogy eljön Angliából. A színésznő, Brad Pitt és hat gyermekük Pitt filmjének forgatása miatt tartózkodott a szigetországban, de nem bírták a mindennapossá váló…..
wendriner úr 2011.08.10 19:20:43
Újszerű lakás eladó 16,9 millió dollárért. Nem a legdrágább, nem is a legjobb, de mindenképpen érdemes egy kis figyelmet szentelni neki. Nem mindig kerül ugyanis ilyen lakás piacra Manhattan szívében, kilátással a Central Parkra, a Time Warner Center One Central Park tömbjének…..
wendriner úr 2011.06.21 15:36:28
hogyvolt VV4 - 4x120 és 4x121 2011.04.17 17:45:00
Mióta megkezdődött a Vacsoracsata hete, Bombadil Toma barátom jár az eszemben. Több okból kifolyólag. Például azért, mert voltam már a kuktája. Megetettünk úgy százötven embert. Újragondolt ludaskásával és rozé kacsamellel. Büszke vagyok rád, egyszer sem kellett veled…..
wendriner úr 2011.04.17 23:35:36
@Peter_Cs:

Éva nem céltudatos, hanem céljai vannak, de a célok elérésének módjával nincs tisztában. tipikus white-trash jelenség. a meglévő eszét szépen befolyásolja a szocializációja. szép lenne? de gustibus non est disputandum, de azért 28 (?) éves korára alaposan szétesett. beszélni tud (de néha miket!), de az egója és a hü-pi faktor miatt nem alkalmas médiában szereplésre. klasszikus időzített bomba. a múltja pedig kizárja a médiát, kivéve persze a további realityket.
wendriner úr 2011.04.18 00:56:56
@rafijo: a könyvvizsgáló ezzel nem foglalkozik. az a közjegyző esetleg.

@Trevlovics: ez természetesen kijátszható egy "a szavazás állásának megváltoztatása" gomb vagy valami ilyesmi programozásával, amit aztán az nyomogathat, aki akar, a programozó ezután már nem kell, hogy foglalkozzon vele. jóhiszeműen az is végigfuthat rajta, hogy senki nem nyomkodja. persze a paranoid programozó titokban akár loggolhatja is a gomb nyomogatását, de ezt nyilván nem veri dobra, meg ha meg is teszi, a log eredményét nem publikálja, mert akkor az állásával játszik.

túl kicsi az ország, a titkot meg hamar megtudnák az emberek. az sms nincs megbuherálva emiatt, az internetes szavazás viszont más tészta.
addict 101 foltocska 2011.04.17 12:30:00
Mindig nagy öröm számomra, ha egy unalmas FMCG márka humorral próbálja népszerűsíteni a termékeit. Különösen igaz ez a mosószerekre, amiket általában rongyosra használt klisékkel próbálnak eladni. Az izraeli Colon reklámfilmje szerencsére nem ilyen. A készítők szakítanak a…..
wendriner úr 2011.04.17 21:16:34
Subba Napfegyver 2011.02.04 10:41:46
wendriner úr 2011.02.04 10:48:08
Hinni akarok!..
wendriner úr 2010.11.20 14:09:37
marketingtorta.hu/tanacsadas/

"Referenciáim: mivel köt az üzleti titoktartás, ügyfeleim nem publikusak."
Sárdobáló Rogán az új Hunvald? 2010.10.14 07:00:00
Update: az esettel kapcsolatban már kb. 8000 aláírásnál tart a Váralja szövetség.Budapesten nincs sok igazán régi ház. Aki volt már Párizsban, s látta a Quartier latin utcáit, az tudja, hogy nézhetett ki régen Buda. Már már csak mutatóba maradt néhány a régi házak közül, s…..
Pásztor Tibor Lássuk 2010.10.03 19:46:00
... a medvét...
Geekblog The Expendables 2010.10.14 08:40:00
Stallone Expendables-e a legjobb amerikai akciófilm a nyolcvanas évek végének, a kilencvenes évek elejének reneszánsza óta. Az Expendables elrendez, elsimít és meggyógyít dolgokat. Ennyire jó.Nem volt túlzás a film reklámkampányának arra a bizonyos igényre való rájátszása,…..