Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillageva

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 3-ától visszatérhetnek a jégkorongozók a Gyakorló Jégcsarnokba az MJSZ, a korcsolyázószövetség és az Önkormányzati Minisztérium sportszakállamtitkára közötti megállapodás szerint. A hokisok azért szorultak ki, mert olyan palánkot szereltek fel, amelyhez plexi nem…..
csillageva 2010.04.16 23:09:20
Folytatódik a European Golden Puck 2010 eseménysorozat. A múlt heti remek kölyöktorna után egy nem kevésbé erős U16-os és U11-es kupát rendez a Bp. Stars az Icecenterben. A serdülők tízcsapatos mezőnyében a rendező magyar csapaton kívül csak külföldiek lesznek. A péntektől…..
A serdülők és a kölykök bajnokságában is a Bp. Stars áll az élen, a kép azonban még csalóka a küzdelemsorozatok e szakaszában. Egyik csapat sokat játszott, a másik keveset, van, amely még jégre sem lépett. Folytatjuk utánpótlás-sorozatunkat. Immár két számjegyű az induló…..
csillageva 2009.10.29 10:53:35
@goaltender: A kapus statisztika teljesen rosszul van vezetve. Mivel érintett vagyok az ügyben, és az edzőnk vezeti a statisztikát, igy jól tudom, hogy a saját gyerkőcöm az eddigi 4 mérkőzésen kb. 150 lövést kapott, és ebből ment be 36 gól. Minden alkalommal megnézzük, de iszonyú idegesitő igy ez a kimutatás. Lehet, hogy az élvonalban van, akinek jól számolják, és lehet, hogy mert még csak 96-osként védjük a serdülő kaput, ezért azt mondhatják, nem érdekes, és hogy nézne az ki, ha beirnák a valós kapott lövéseket, de ez van, ezek tények. Mást se csinálnak a csapatunk kapusai, csak háritják a lövéseket, a mérkőzések alatt. Jó lenne valami változás a statisztikák ügyében, kapus fronton.
csillageva 2009.10.29 12:28:54
@F. Kapus: Egyetérthetünk tehát abban, hogy az Ifi korosztálytól kéne vezetni ezt a statisztikát:))Az illetékesek miért nem tudják ezt?
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
csillageva 2009.09.01 14:44:58
@heves jeges: köszi, itt már megnéztem az eredményeket, ezért tettem fel a többieknek is a kérdést, hátha összejön egy teljes lista, ha már ezt nem láthatjuk a szövetség oldalán. Drago oldalát már megemliteni sem mertem, nem szeretném, ha cikizné itt bárki, hogy ráutalok. Mit lehet tenni, ha ő az, aki naprakész:))
csillageva 2009.09.01 15:30:23
@MeLa: Nem igazán értem ezt. Az U16 bő kerete olvasható volt a szövetség oldalán. Az U14 mennyiben más gyerekekből áll? Nem a magánéletükre vagyok kiváncsi, sőt a teszteredményeiket sem akarom összehasonlitani a saját gyerekemével, csak egy lista, hogy kik és mely csapatból jutottak be. Ez a titkos?
Korábban publikus volt, mitől változott? Érdekes lenne, ha ilyen okokból nem lenne olvasható a csapatok összeállitása. Ez valami hasonló dolog számomra, aki "csak" egy szülő aki nem ért és nem is akar érteni többhöz a hoki területén.
Évről évre nagyon sok fiatal vesz részt a külföldi nyári edzőtáborokban. Idén is jelentős számban mentek a határokon túlra utánpótláskorú játékosaink. Idehaza eközben nemhogy nőnének a lehetőségek, tavalyhoz képest még szűkültek is. Igazából egy állandó nyári tábor…..
Jégkorong Meghalt Vedres Mátyás 2009.05.23 18:31:00
Szombaton hajnalban 65 éves korában elhunyt a legendás, 150-szeres válogatott kapus, Vedres Mátyás, adta hírül a magyar jégkorongszövetség hivatalos honalpja. Hajtás után pályafutását ismertetjük a hivatkozott cikk alapján. Az UTE hokisai így búcsúztak tőle. Futballkapusként…..