Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O gyerekem!

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
O gyerekem! 2009.07.17 23:02:35
@pimpike_:
"Jellemzően a BÉREK is 10-25X akkorák mint itthon . Ezt (is) pofázzuk ~20 éve csak mindig akadnak süketek és demagógok ... "

Jellemzoen igen, sot meg nagyobb kontraszt is lehet egy angol bankar es egy magyar benzinkutas bere kozt.
O gyerekem! 2009.07.17 23:03:41
@O gyerekem!:
Remelem pimpike felfedezed elozo soraimban az ironiat, mert ha nem, akkor egy utodott hulye vagy.

Nyugaton sincs kolbaszbol a kerites.
Belsőség Anyám pedig megmondta 2009.07.14 22:42:00
2009-ben még mindig elég két ok ahhoz (papír és ceruza), hogy bárki bárkit büntetlenül feljelentsen, megkeserítve ezzel életét. Megértem én, hogy az ellenség vicsorogva kémlel a határ mögül és csak azt várja, hogy éberségünk meginogjon, na de ok nélkül az sem…..
O gyerekem! 2009.07.15 22:07:45
"
Manyizga ·
binary.blog.hu/ 2009.07.15. 08:21:14
"A tulajdonos postáját mindig félretettem a kredencre, így ha alkalomadtán megjelent, nem kellett keresni, "
Vagyis bérlitek a házat? Akkor bármikor mondhatja, hogy hagyjátok abba amit csináltok, mert nem járul hozzá. Aztán felbontja a bérleti szerződést, ha "nem javultok meg". Ennyi. "

Manyizga : Volt olyan pont a szerzodesben, hogy nem fgoadhatnak vendeget/nem szerelhetnek autot az udvaron/ nem hallgathatnak zenet/nem sorozhetnek etc?

Akkor meg?
Az összes papírját, kulcsát, mindenét egy dossziéba zártam, és a fiók mélyére raktam. Az emlékek könnyebben felejtődnek, ha nincs szem előtt rá emlékeztető dolog.Az utolsó pillanatban kaptam még egy papírt a rendőrségtől. Tájékoztatnak hogy lezárják a nyomozást,…..
O gyerekem! 2009.07.13 20:14:09
Ez a cikk is sokat elmond a sundorsegrol. 2-szer volt eddig olyan ugyem veluk, hogy sertett voltam, 2000-ben elloptak a biciklimet. 7 ora varakozas utan (Gyor, zrinyi utca) kozolte a no hogy mara ugyfelfogadas lejart, jojjek vissza holnap. Mondom ne b**n mar ki vleem 7 oraja varok!!! Ok, jolvan tegye meg irasban a feljelenteset. Kerdezem, hogyan, formatum, ilyenek? Elmondta, es latja, ahogy irom le, hogy mi a banatom. Erre kijelenti, hogy megis mit kepzelek, csak nem azt, hogy meglesz? Hat mondom, miert vannak rendorok? Hat mi nem szoktunk bicikliseket igazoltatni...
Erre is keresztet vethetek, gondoltam, es szomoruan hazagyalogoltam, annak tudataban hogy elb*tam 1 egesz napot.

MAsik eset meg 1996-ban tortent. Akkor meg szakkozepbe jartam, es egyik este a sotet vasutallomason (egyedul voltam) 3 megtermett utolso senkihazi troger cigany elvette 3000 ft-mat (mert csak annyi volt nalam, nem tobb, azert annyit) es lecsatoltak kezemrol az orat. Mentem rendorsegre, kis tinedzser, fulet farkat behuzva, es akkor "csak" 4 ora varakozas utan kerultem sorra. Szinten az elobb emlitett helyszinen. Mar akkor feltunt, hogy mennyire "felszerelt" a "rendorseg". Lofralunk es felunk (foleg a ciganyoktol). Na meg felelmet keltunk. Visszaterve, kikerdezett 1 oreg rendor es megirta a jegyzokonyvet. Aztan utamra engedett, hogy ha lesz fejlemeny, majd szolnak. Hat szoltak is. 1 honap mulva kerestek, hogy van fejlemeny. kerdeztem mi az. Hat menjek be majd kozlik. Bementem, behivtak egyik irodaba, 2 "rendor" ult velem szemben (egyik cigany volt). Negyed oraig tartott az egesz. Kerdeztek par semmitmondo kerdest, aztan mondtak (hazudtak ??) hogy voltak a helyszinen, es senki nem latott semmit. Jo hogy, gondoltam, hogy is lathatott volna, az ecsi vasutallomas, ami nem is allomas, csak megallohely jegyet se lehet venni, es eleg messze van a falutol. De nem szoltam, meg voltam szeppenve. Aztan jott a csattano. Azt mondtak a vallatoim, hogy semmi bizonyitek nincs arra, hogy velem ez valoban megtortent, szerintuk eljatszottam a szuleim penzet jatekteremben es nem merem bevallani nekik (!!!!!)
16 evesen felig sirva jottem el onnan, de megtanultam egy eletre, hogy ezek itt sokkal nagyobb gazemberek mint ott akikkel talalkoztam. Akad par rendor ismerosom aki ezt csak megerositeni tudja. Pl kurvazni jarnak a rendorok munkaidoben, be vannak fenyitve, osszes maffiozo a fonokok haverja, ilyenek...
Azt is megtanultam, hogy csak magamra szamithatok trogerorszagban. (Hacsaknem atoperaltatom a boromet barnava, forditva mint Michael Jackson, es akkor majd en is kialthatom hogy rasszizmus aldozata vagyok es pozitivan fognak diszkriminalni)
O gyerekem! 2009.07.15 21:06:11
@rabit: V.A.S.E. forever!!!
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
O gyerekem! 2009.07.08 22:32:08
  A rosszindulatúan hangzó pletyka, mely szerint a gyártók a tartós tesztelést az első néhány ezer vásárlóra bízzák, nem teljesen alaptalan. A jelenlegi modellciklusok mellett többre se idejük, se pénzük nincs.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Taxis kontra buzik 2009.05.13 02:25:00
  A lavinát a hosszú fehér limuzin tetõablakából kilógó táncoló, mosolyogva integetõ fiatalember indította el.  Vélemények az azonos című írásunkról...
O gyerekem! 2009.05.13 19:53:32
@pappito: ""Miert kell nekem 6 oran keresztul magyarazni a gyerekemnek miert vannak smarolo ferfiak meg nok egyrakason fenyes nappal az utcan,"

te vagy az apja bazmeg, azér. Legalább próbálj meg nem olyan szűkagyű parasztot nevelni belőle, mint amilyen az apja. "

Te szelsoseges kirekeszto, azert, mert ha nem tudnad, az emberi tarsadalom alapegysege a CSALAD.

A gyuloletbeszededtol meg kimeld meg azokat, akiknek koszonheti az orszag-vilag a letezeset.
O gyerekem! 2009.05.13 20:01:40
@pappito: nem, egyaltalan nem ugyanolyan elemei a tarsadalomnak. Kocsog devians genetikai hulladekok.
O gyerekem! 2009.05.13 20:14:34
@Mk412: talan ennel talalobban le sem lehetne irni
Már legalább három éve a garázsban pihen a napellenzőbe épített monitor és a tolatókamera. Azt hiszem, születésnapomra kaptam, majd másnap darabokra szedtem, mert a gagyi, műanyag monitoregység szóba se jöhetett napellenzőként, csak a belét használtam volna. Egy évig lehetett…..
Melyik is a Lord? Ja, amelyiknek minden számában van egy közmondás, azonosította egyszer egy atyafi a '80-as években "a szimpatikus szombathelyi Lord együttes" eposzi jelzővel illetett dallamos rock, illetve szerintük west coast-zenekart. Ha van a közelben, és nem kell hozzá…..
Gergő egy igen érdekes reklámozási stratégiára hívta fel a Homár és az Interspar figyelmét. A "másik mosópor szindróma" 2008-as megfelelője ezek szerint, ha kiírják, hogy szerintük egy másik hipermarketben mennyibe kerül a termék. A Homár óvatos tippje szerint már az…..