Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sWeepY

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha itthon plakátol a kormány, az a baj, ha külföldön plakátol, akkor meg az. Májusban jogos értetlenkedés övezte a magyar nyelvű belföldi plakátkampányt – teljesen egyértelmű volt,…..
sWeepY 2015.09.20 00:14:05
Pécsről kaptuk a képet, melyen a Pécsi Szívcentrum, az ország egyik legnevesebb kardiológiai központja látható. Ide is begyűrűzött az egészségügyi reform: növekvő várólisták, pénzügyi gondok, volumenkorlátozás és lemondott igazgató. Bővebb információ itt és itt...
A képeket és a kommentárokat Jász-Nagykun-Szolnok megyéből kaptuk.A 31-es főút állapota ilyen végig a Jászságban......de a mellékutak állapota még rosszabb.A jásziványi iskola és óvoda  felújított épülete.A jásziványi iskola és óvoda 2007-ben bezárt.A jásziványi…..
sWeepY 2008.09.04 20:25:55
A fölső 2 ábrát megcáfolnám avval, mielött mindenki a Gyurcsány kormányt hibáztatja az utak állapotáért!!!!!
Az itt megszólalók biztos FIDESZ rajongók.. Utálom, és gusztustalan amit itt a Gyurcsány kormány művel, de amit az előző kormány(k) műveltek az se volt semmi.. Vegyük célba az utolsó kormányt (FIDESZ-t): Jobb volt az élet??? -Talán.. Jobbak voltak az UTAK???? -NEEEM!! (én mint sofőr tudom)..
Akkor most mi a gond???
Az hogy bármely kormányt választjuk értelmetlen, és azokat köpködjük (IGAZAN).
Mindenki síír hogy az iskolások, meg a nyugdíjasok.. NEEEM
Talán azokat kéne támogatni akik FIZETNEK mint mi adófizető dolgozó emberek akik reggel bemennek dolgozni és este a gyártósortól hazamennek fáradtan.. adjanak nekünk kedvezményt.. Adjanak a kis-középvállalkozók nak kedvezményt!!! MELYIK kormány tette meg ezt??? ki kedvezet az elöbbiekben felsoroltaknak??
MEG AKARJUK TUDNI HOVÁTÜNIK A KORMÁNY PÉNZE!!!
Senki!!!
Gondolkodjunk akkor mivel lehetne megváltoztatni ezt az országot?? Mi mint adófizető (köznép) mit tudnánk tenni?
Talán a szomszédos országok ötleteit kéne ellopni.. Ők hogy csinálják??
Én a munkanélküli segélynél kezdeném a nagy REFORMOT. Minden adott letöltött folyamatos munkaév után adnék 1 hónap munkanélküli segélyt, de egyben max. 6 hónap lehet.. AKI nem talál munkát 6 hónap alatt az már nem akar dolgozni.. ( már spórolunk nem kevés pénzt az ingyenélőktől).
Tiltanám (büntetném) a MUNKANÉLKÜLISÉGET!!!! Valahogy nagyon elfelejtettük azt hogy, "aki nem dolgozik, az ne is egyék". Ma inkább AKI NEM DOLGOZIK AZ EGYÉK megy:PPP
Gondolkodni kéne azon hogy 1 megkeresett forint után mennyit adózunk..
Mindezek mellett a monopolium és a kartelség tiltása (pl:BIZTOSÍTÓK, BANKOK, stb)
Bocsánat ezekért a szavakért picit nagyon ki vagyok bukva, ebben a helyzetben miben az élettársammal vagyok, és gondolom sokan vennek méég ebben a cipőben..
Visszatérve a táblákhoz, MEGKÉRDENÉM az előző kormány alatt mennyi kátyú volt? az előző kormány hány km autópályát épített??? És ha jól emlékszem az előző kormánynál volt a lustuló munkások az autópályán... Ja igen.. kérem rakják fel azt a képet is hogy, melyik út újjult fel az elmúlt években és az előző kormánynál..
Mivel gazdasági fellendülés helyett gazdasági csőd felé haladunk ezért születnek kevesebb gyerekek, és ezért kell bezárni iskolákat és óvodákat..
NE a felületet hibáztassuk, hanem kapargassuk meg a mélyit.. Hisz ti csak az okozatokat látjátok, de nem keresitek, és látjátok az OKOT.. MIT miért??