Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arizmendi

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk (Gasparus Magnus) hívta fel a figyelmünket erre a videóra. Aki nem értené, miről van szó: egy csecsen (azaz legalább kettő, mert a másik videózott) Budapesten kinyomozta, hogy ki dobálta meg a szovjet emlékművet, majd (régi jó csecsen szokás szerint) arra kérte szépen, hogy…..
arizmendi 2017.04.21 11:48:58
@Richard Thuróczy: ezt tette velünk Orbán. aki nincs velünk, az ellenünk, mindkét oldalon. álmodozni lehet, de ez az ország véglegesen kettészakadt és ebből már nincs visszaút és nincs bocsánat.
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
arizmendi 2017.04.06 10:25:09
@Épüljön stadion a CEU helyére: ez egyértelmű. az Orbán Viktor stadion kéne már hogy megépüljön.
arizmendi 2017.04.06 10:28:30
@Skankhunt42: múltkor 27%-kal értek el 2/3-ot. azóta változott a törvény, mostmár 18% is elég lesz.
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
arizmendi 2016.09.23 10:32:05
@Muad\\\'Dib: mi a bajod a nácikkal? miben vagy más, mint ők?
arizmendi 2016.09.23 10:35:08
@Nagy Zoltán J.: elég sok szerzőnk könyve megjelent mindenféle nyelven. az általad emlegetett szerző amúgy y-nal írja a nevét.
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
arizmendi 2016.06.10 10:34:20
@Ballib cenzúrázók réme 12:
Gitler nem adta vissza egész Erdélyt Bécsben sem... a románok is azon az oldalon voltak. lehet, hogy Gitlered nekik adta volna az egész Tiszántúlt.
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
Közel négy éve, 2011 decemberében készítettünk interjút egy belgrádi székhelyű menekültvédő civilszervezet vezetőjével, Radoš Đurovićtyal. Az interjú apropója a szerb-magyar határ menti Szabadka közbeiktatásával az EU-ba illegálisan tartó, zömében afgán és pakisztáni…..
arizmendi 2015.09.16 18:21:49
@gmihaly: tetszett volna nem világháborút kirobbantani egy gyenge erkölcsű halott osztrák herceg miatt...
Jelena Milić, a belgrádi CEAS (Center for Euro-Atlantic Studies) szervezet igazgatója befogadott egy szíriai menekült családot az otthonába. A család életét Milić Facebook adatlapján is nyomon lehet követni. Fotókat közöl a közös mindennapokról, szelfik, közös…..
arizmendi 2015.08.27 19:11:05
@pervie but hot: a szerbekhez hasonló mértékben épp a szírek állnak ellen a Soros-féle Amerikának. és ha van egy zs betűvel közel-keleti nép amit gyűlölsz, nos, a szírek azok ellen is harcolnak. szóval, eléggé érthetetlen, hogy mi bajod van a szírekkel, amikor teljesen úgy gondolkodsz, mint ők.
Könnygázt vetett be a macedón rendőrség, péntek reggel a görög határon, ahol megpróbálnak feltartóztatni egy jelentős tömeget - írja a belgrádi Blic, amely a Reutersre hivatkozva arról számol be, hogy több ezren töltötték az éjszakát a senkiföldjén.  A lap…..
Néhány napja nézhettünk meg egy videót arról, ahogy Aleksandar Vučić, Szerbia miniszterelnöke az életéért fut Boszniában, mert a srebrenicai áldozatokra emlékezni összegyűlt tömeg kővel dobálta meg. Érdekes volt ilyen helyzetben látni a szerb miniszterelnököt, de aligha ez…..
arizmendi 2015.08.19 20:41:07
@chepunk: a horvátokról nekem mindig Jellasics bán jut az eszembe. aki őket védi Damjanich tábornok ellenében, az hazaáruló.
Több mint egy éve mutattam be a csehországi stadionépítések, felújítások pillanatnyi helyzetét, akkor sokan hiányoltátok a szlovákiai körképet. Robert Fico miniszterelnök bejelentése, miszerint a Szlovák Labdarúgó Szövetség (SFZ) a szlovák kormánnyal kötött szerződése…..
arizmendi 2015.08.07 20:22:53
Serbia Insajd A szerb foci szar 2015.06.26 17:30:46
Jól agyon ajnároztuk a szerbeket a kisgyerekek vébéje után. Záporoztak a közhelyek a meccset soha fel nem adó, végsőkig küzdő szerb játékosokról, akik már 6 évesen a Realban játszanak.  A szerb foci azonban nem jó. A fiatalok se jók. Még a magyarokat is csak egy…..
Mikor voltunk a legtöbben mi, magyarok - az elmúlt 65 évben? Megnéztük, hogyan alakult a népesség száma 1950-től napjainkig. A legtöbben 1980-ban voltunk, amikoris 10,7 millióan éltünk Magyarországon - a KSH adatai szerint. Ez azt jelenti, hogy 35 évvel ezelőtt csaknem egy…..
Ezt állítja legalább is a Jutarnji List horvát napilap, amelynek hétvégi száma Toroczkai Lászlóval és ezzel az állítással a címlapján jelent meg. A lap felidézi újságíróinak februári látogatását Ásotthalmon, ahol Toroczkai először beszélt a horvátoknak a fal/kerítés…..
arizmendi 2015.06.23 19:49:37
@Pánikrohamosztagos: onnan meg a Dráván átúszva hozzánk...
A montenegrói Vijesti adta hírül, hogy az egyik kotori gimnázium idén érettségiző tanulója, bizonyos Vanja Jotić egy olyan pólóban jelent meg a tablókép-fotózáson, amin a "NEM FELEJTETTÜK EL – NEM A NATO-RA!" megfogalmazású felirat szerepelt, háttérben az 1999-es bombázások…..
arizmendi 2015.06.19 18:52:09
@zsoBuda: a pesti gettóban élő zsidók tízezrei milyen vagyont szereztek?
a szerbek nagyságának (Jugoszlávia) létrejöttében fogalmam sincs milyen orosz erők játszottak szerepet.
mindenesetre várok egy nyugat vagy dél-nyugat-európai országrész elszakadást, amit tétlenül végignéznek, és amikor majd a hadsereget nem vetik be. egyelőre a gazdasági fenyegetések (Katalónia) és az elcsalt választások (Skócia) időszakát éljük.
Y-GEN Quaestor: fideszes bűnbanda 2015.03.28 12:35:52
Kár ezt szépíteni. Tarsoly Csabáék ellopták az emberek pénzét, ebben pedig a fideszesek segítettek nekik. Hogy kik és milyen szerepet töltöttek be ebben? Alább megtudhatod. Tarsoly Csaba, a tolvaj. Százmilliárdos nagyságrendben lopta el a "keményen dolgozó kisemberek"…..
arizmendi 2015.03.29 11:26:02
@beszélő majom: mi a véleményed arról, hogy Viktorka kivette az állami zsozsót kp-ban, míg a kis-nagyemberek megszívták?
mi a megtisztelő véleményed arról, hogy Viktorka és Szijjas állami pénzeket tárolt egy ezek szerint mszp-s bűnözőnél?
arizmendi 2015.03.29 12:24:48
@Tudományos libsizmus: nyilván a legnagyobb baj az, hogy az adófizetők pénzét egy mocskos mszp-s gengszternél tárolta Viktorkátok... pénzelt egy mocskos mszp-s gengsztert.

majomnak: a mocskos mszp-s gengsztert nem annyira érdekelték a pénzkezelési szabályzatok és a vonatkozó jogszabályok egyszerűen csak fedezet nélkül nyomatta a kötvényeket százmilliárd szám. a gazdáidat sem érdekelték a jogszabályok, ezért aztán az államkincstár helyett egy mocskos mszp-s gengszternél tárolták az adófizetők pénzét. amit aztán kp-ban visszakaptak.
Az elmúlt években sokszor hallhattuk, hogy a szurkolók tartják vissza a családokat, „békés polgárokat” a magyar bajnoki mérkőzések látogatásától. Sorozatunkban korabeli tudósításokra támaszkodva mutatjuk be, hogy az erőszak a kezdetektől fogva része volt a magyar futball…..
   Nem terveztem, hogy az észak -írek elleni mérkőzésről vagy a Pintér- jelenségről írjak, úgy gondoltam utóbbit már itt - ott érintettem egy - két kontextusban, előbbit meg a média igencsak körüljárja. Mégis változtattam a változás igénye és az igénytelen változtatók…..
Az megvolt, hogy a megnyitó első műsorszámaként a kis Puskás Ferenc felcsúti színekben szaladt ki a pályára? Nagy-nagy szerencse, hogy a felcsútiak egyáltalán nem akarják kisajátítani maguknak Puskást. Sem, amikor lenyúlják a nevét, sem, amikor ellopják a hagyatékát. És…..
Szabó Árpád írása A világunkon belüli világok egyikében, a gyermek magánmennyországában éltünk mindannyian, akik szeme még nem szokta a fényt és értelme még nem nyílt ki kellőképp. Gyerekkorunk leghosszabb és legszebb vakációját köszönhettük azoknak az eseményeknek,…..
arizmendi 2014.03.25 16:51:57
Már csak pár hónap és Tarlós mester átadja szeretett városlakóinak a négyes metrót, az elmúlt húsz év egyik legnagyobb elkúrását. Persze a bukásra álló kőbunkó főpolgi helyében bárki más ugyanezt tenné. Nem az ő saruk elsősorban, a fekália ügyes tálalásában és…..
Utolsó bejelentkezésünk óta sok idő telt el, és nem unatkoztunk egy percet sem (mondjuk unatkozni egyébként sem volt sose szokásunk). Ami most itt velünk történik az bizony életmódváltás a köbön, vagy akár a tizediken. A célunk ezzel a bejegyzéssel az, hogy elmeséljük mi…..
Jobbegyenes Diallo könnyei 2013.12.04 21:24:24
Abban a „szerencsés" helyzetben volt részünk, hogy tévén keresztül tekinthettük meg a szerda esti Újpest-Fradi Magyar Kupa derbit. Bár, utóbbi kifejezés eléggé barokkos arra a párharcra, amelyet a két legnépszerűbb magyar csapat vívott egymással. A meccset együtt néztük meg,…..
Mármint Anita és családja Ausztráliában. Határátkelésük az alaposan végiggondolt és megtervezett fajtából való, de nem csak ezért érdemes elolvasni a történetet. (A nyitóképen kívül mindegyik fotó Anitáé, amit külön köszönök.) „Pénteken délután lementünk a…..
Megfogadtam, hogy nem írok többet sem Vadai Ágnesről, sem a családon belüli erőszakról, de mégsem tudom megtenni: egyszerűen nem lehet megkerülni sem a DK harcos szüfrazsettjét, sem a „nők elleni erőszak” mindent uraló emlegetését. A politika nagyágyúi ránehézkedtek egy…..