Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SEfan

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb a Ház az erdő mélyén volt olyan, hogy a kedves olvasók ilyen-olyan módon nyüstöltek a kritikáért. Most is ez történt, köszönhetően annak, hogy már boldog-boldogtalan látta és írt róla véleményt. Én ismételten meg akartam várni a hazai megjelenést, de ezúttal se…..
A Sony Ericsson hamarosan megjelenő alsókategóriás készüléke tényleg ott spórol ahol tud, főleg a leendő gazdiknak. Maga a mobil nem sok mindenre képes, a kicsiny 128x128 pixel felbontású cSTN kijelzővel, nem is tudom mikor találkozhattunk utoljára, de megkockáztatom, hogy a K300…..
A T650-est már láthattuk párféle színösszeállításban, de amire a minap bukkantam az egy kicsit megfeküdte a gyomromat. Előre is elnézést kérek attól akinek tetszik, de ez hihetetlenül ronda, nem a telefon, férfi ember létemre még a pink-el sincs bajom, csak szimplán útálom :D.…..
Sony Ericsson Blog G705 2008.09.06 10:00:00
A Sony Ericsson hétfőn mutatja be hivatalosan az elsősorban internetezésre szánt „G” sorozat legújabb tagját, a G705 készüléket, mely az elődöktől eltérően nem Symbian UIQ alapokon nyugszik. A 2,4 hüvelykes, 240x320 képpontos kijelzővel, 3,2 megapixeles, LED…..
 SE= Sony Ericsson, egy márka ami az enyém tiéd, mindenkié, és aki nem veszi igénybe az csak magára vethet...  Az ok amiért ezzel a bejegyzéssel kezdeném, egy számomra szomorú hír lenne. Mégpedig ez: a szörnyű hír ezzel nem tudok mit csinálni, a Sony a Sony Ericssont…..