Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xoni

52 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állva kakiló pisiszörny Budapesten!..
Csak hogy ez is legyen.. Papapapaaam! Hosszas kutatás után megvan Tokaj egyetlen, nem hivatalos felirata: (Ezt is kábé lengyelek csinálták..)..
Még látható a belgyógyászat folyosóján ez a meglepő dada installáció. Az ismeretlen padlóművész összekötötte a csempefelújítás praktikumát a művészet öncélúságával. Ennyire ütőset régen láthatott a budapesti közönség! A kiállítás nyitott ajtós, második…..
A budapesti ígérgetés szintjei :)  ..
A Keleti főbejáratával szemben, a metróépitkezésnél. A zseniális felirat már egy éve kommentálja a helyzetet....
Streetart Palma de Mallorca, Alcúdia, Inca.  Német edzőtáborozónak kellett kiadni magunkat az ingyenszálláshoz..  ..
dada on the road Finnsztrít 2010.10.23 11:41:00
Helsinki és Jyväskylä utcái. Az út tanulságai: egy, hogy nincsenek finnek, kettő, hogy mégis vannak és kora délután részegen fetrengenek a parkokban. Három, ilyen hidegben is ragasztgatnak még emberek...              …..
Speciális belépni tilos: Rossz szándék(ú) embereknek belépni tilos!   Igy hát egy se ment oda,.........
 Egy, csak egy értelmes streetart mű található az Észak-magyarországi városban, ezért nem túlzó a Janus Pannoniuszozás. Herkules ilyet a Hesperidák kertjébe’ se látott,  Hősi Ulysses sem Alkinoos szigetén.Még boldog szigetek bő rétjein is csoda lenne,  Nemhogy a pannon-föld…..
Miskolc Leszaggatott hungarista matricák és bezárt üzletek között:.  ..
Graffiti kontra streetart? Dehogy! Toyok fákkoltak a Városligetben! Az MHC azt állítja, tudják, kinek állhatott érdekében felül troapolni a nagynőt. A szervezet azonnali csapásként szivárvány TOY bosszút hajtott végre a helyszínen. Előzmények: Elrontották, fákkoltak: Az…..
Néhány órája boszorkány szerencsétlenség történt a Kacsóh Pongrác úti villamos megállóban. A helyszínen még füstölgött a jármű, ami nem sokkal korábban az aszfaltba csapódott. Feltételezések szerint a seprűs nagy sebességgel hajthatott a Hungária körúton, majd eddig…..
Naccerű Evetke kiállitás volt ottan nemrég. Igaz, a vajdaságban ilyenkor (kiállitásmegnyitókkor) szokásos tökön szúrás elmaradt, ám Dada Suzi megnyitó szavaira azonnal megjelent a tv, a város fesztivált rendezett, a galéria tulajdonosa pedig arisztokratikus mozdulatokkal táncra…..
Miskolc karácsonyi díszbe öltözése az országban egyedülálló módon dada! A városi közkarácsonyfákon a díszek csillogó nejlonnal bevont sárga táblácskák, rajtuk a "vigyázz, 380V" felirat!  Ámultam a meghatottságtól! Ezekkel a fotóval kíván a xoni.blog.hu…..
Az MHC csoport újabb dúrva felvételeket hozott nyilvánosságra. A városligetben, egy hivatalos engedélyekkel fújó fiatal "grafitist" szívatnak meg. Végső céljuk akcióikkal továbbra is a világbéke!-üzenik. A videón látható, ahogy ellopják, majd illegális felhasználása után…..
Az elrettentő tábla novemberben került az egykor hangulatos bolt helyére. "Sejthető egy ideje, hogy politikai okok állnak a szegedi nagy múltú Kenderbolt lebontása mögött."-nyilatkozta valaki. Az biztos, a város ezzel a lépésével hivatalosan is nyilvánosságra hozta, nincs irgalom a…..
dada on the road München-megint 2009.10.16 06:54:00
Nem sok változott. Az Antifa aktív, mint mindig, a híresek ugyanazt nyomják, mint eddig.Plusz pár kattant. Ná schön!    ..
Az iszonyatos mennyiségű forró por belélegezése, tikkadás, izzadás az általános nyáron Budapesten. A problémára reagálva álltak fel a rejtélyes S.O.S. boltláncolatok, illetve a főváros bénább részein az S.O.S. mini-k. Vigyázat! A hálózat még nem aktív, ne használják! A…..
A Rákóczi úton újra támad a kétségbeesés, a betegség és a rútságot kegyesen elrejtő éjszakai élet...
Hogyan születnek az elferdült táblák? A válasz: Erejének tudatára ébredt végre a Táblafújó! ..
Elgndolkodtatok már azon, hogy miért Al Bundy lánya van a Budapest Nyári fesztivál plakátjain? Én igen, de nem jöttem rá..  ..
Győzelem a belvárosban!   Ilyen egy valódi átütő eredmény:Sikerült hatnunk a közterületesek szépérzékére és lefestették a FOSFOLTOKAT! ELŐZMÉNYEK: Falfejlődés 1.rész 2008.10.12. Falfejlődés 2. rész 2008.12.23  Falfejlődés 3.rész A jót lefedik, a aszart itt…..