Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csumpika1

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meccs előtt fostak, utólag mindenki egyetért: a magyar válogatott tudását túlértékelték. Jó: mondjuk öt gólt sem rúgtak. Eközben Csehország szerte azt beszélik, hogy Jiraceket Magyarországon letartóztatták a fizika törvényeinek duva megszegése miatt! Dzsudzsák viszont…..
Készült számtalan remek vígjáték már az évek során és ha az Oscaron nem is aratnak az ilyen típusú alkotások, azért időről időre feltűnik egy-két vígjátékszínész, vagy akár film is a jelöltek közt. Alan Arkin A család kicsi kincséért nyert pár éve, de a profánabb…..
A szebb napokat látott Nokia leépítései nagy mennyiségű szakképzett munkaerőt szabadítottak fel Finnországban, itt is a legújabb finn startup, akik nem a középszert vették célba, rögtön a csúcsra törnek. Legalábbis árban, ugyanis a Nokiától távozott Heikki Sarajärvi…..
Vándorszékelyék egy kiszakadt aszfaltdarabra hajtottak rá az M3-on, amitől mozgásképtelen állapotba került az autójuk (150 ezer forint értékben). A Homárnak úgy rémlik, mindenhol fizetnek, ha úthiba miatt sérülés keletkezik - KIVÉVE az Állami Autópályakezelő Zrt.-nél.…..
Szerény javaslat: csökkentsük a balesetek számát, állítsuk meg pihenni az átutazókat! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Rasszista viccek, a hunhírről és a kurucinfóról származó bejegyzések a "cigókról" és a "holoagymosásról" - többek között ezek találhatók Siklósi Beatrix Facebook-oldalán, aki jelenleg az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója és a Táncsics-díj kuratóriumának tagja. A…..
csumpika1 2013.03.21 13:31:17
@impudent:

Nem attól vagy "nemzeti érzelmű", hogy mindenki mást gyűlölsz, kirekesztesz.
A blog mostanában átcsapott egy kissé tudományos hangulatba, ezt most kiegyenlítjük némi munkahelyi piszkos témával, ha bánjátok, ha nem. A bejegyzés címében szereplő kérdésre természetesen számtalan morális vagy pénzveszteségben is kifejezhető válasz adható, azonban ha az…..
Holtszezon van, időm nulla, kis színest kerestem, meg nem mellékesen a 90-es évek motorjainak tűrhető felbontású képeit, mert az a hobbim, hogy a számomra érdekes motorok képeivel rakom tele az irodámat. Így akadtam rá egy döbbenetes fotóra. Mi szart csinálhatott ez a robogós?…..
csumpika1 2012.12.28 11:41:30
@attila7575: Mert a halkonzerben is csak hal van.. (ahogy a felvágottakban is hús :D)

Az ilyen sztorit hogy lehet beadni a biztosítónak? :D
csumpika1 2012.12.28 11:46:21
@madandcrazybird: Szerintem Zeppelin, csak túlfújták.. ;)
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
csumpika1 2012.10.01 14:36:21
@shitgun: Ez is egy vélemény. Én másképp látom, a párhuzamot meg nem véltem felfedezni a két hölgy között, ha lenne, Adél sem lenne szimpatikus, mert Muri Enikő nagyon nem volt az.
A "normál ember" kifejezést viszont ki kérem magamnak, én normál ember vagyok és pl. nem fordul ki a belem tőle.
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
csumpika1 2012.03.12 14:29:07
Azért a cikkben több pontatlanság is van (később leírom mik), de alapvetően teljesen igaz a rendőrség hozzáértéséről szóló rész. Én is átmentem ilyesmin (1 napon 2x büntettek meg), az egyik esetben bíróságig jutott az ügy és természetesen nyertem, a másik ügyben rájöttek a hülyeségre és visszavonták a határozatot. Megjegyzem, hosszas telefonálgatás útján az első fokú és a másod fokú hatóság ügyintézőjével is sikerült beszélnem, hogy ne levelezgessünk már meg hagyjuk a bíróságot, mert csak nekik lesz drága, ugyanakkor szembesültem vele, hogy mindkét esetben a Ket. (a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. tv, aminek a szabályai alapján eljár ezen esetben a rendőrség) ismeretének teljes hiánya volt tapasztalható, fogalmuk nincsen a kézbesítési vélelemről, az ügyintézési határidőről, úgy kb. semmiről.
Viszont pár gyakorlati tanács: 1. ha a fellebbezésnél a másodfokú hatóság az irányadó ügyintézési határidőt (30 napot) túllépi, akkor a befizetett illetéket, ha a kétszeresét is túllépi, akkor az illeték kétszeresét köteles visszafizetni a fellebbező félnek! (Ket. 33/A.§) Ezt bármi is a döntés tartalma érvényesítheti a fellebbező, én már CSAK AZÉRT IS felszólítanám őket, hogy intézkedjenek a visszatérítésről. 2. A módosítás után ismét 30 nap van a fellebbezésre, nem 8, amit a módosított határozat ellen kell benyújtani. 3. A bírósági eljárásért nem kell 30.000 Ft illetéket fizetni. 4. Egy ilyen szimpla eljáráshoz ügyvéd sem kell, szépen le kell körmölni a történteket, ugyanúgy csatolni a képeket, stb.
Bocs, ha valaki leírta már ezeket korábban is, nem volt időm végigbogarászni a hsz-eket.
Tibby fejhangon vihogott, amikor összefoglaltam mondanivalóm lényegét: az 504-es mellett nem vezet el út. Csikós csak ingatta a fejét, szerinte az állólámpás mellé állítva Trabant. Pista nem értette, neki csak a kupé szép. Assur meg mindössze annyit kérdezett: mikor veszel már…..
csumpika1 2011.11.04 15:43:47
@BenFranklin: Ekkora baromságot régen olvastam már :))) Le merem fogadni, hogy napi szinten vesz minden Übermagyar állampolgár számos más - számára ellenszenves - országból termékeket.

Ez az előítéletes duma meg, hogy ami francia az szar.. lejárt lemez.
Futótűzként terjedt el autós körökben a hír, mely szerint egy apró joghézagot kihasználva akár tízezer forintból megúszható a sok százezres bírság. A trükk lényege, ahogy azt pl. a Stop.hu is lehozta a legális rendszám-másolaton alapszik.Hatalmas baklövést fedezett fel a…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
csumpika1 2010.02.05 12:18:49
@tintamin: Okos válasz! Igazából nem is számítottam többre a T. kommentelőktől. Nehezedre esik tovább látni az orrodnál? Attól, hogy te nem szereted az adott adót (ami eleve baromság, mert nem az adott műsorszolgáltatót kell szeretni, hanem épp az aktuális műsort / filmet), még adott pár százezer/millió ember, aki bizony másképpen gondolkodik.
A hozzászólásom lényegét ugyanakkor nem sikerült felfogni.
csumpika1 2010.02.05 12:22:12
@Gábor, a jobbszélső: Jaj, hát nagyon tudod, hogy mi kell nekem vagy a családomnak! Képzeld, nem a tévéműsor köré szervezem az életemet/életünket, sőt, valószínűleg sokkal kevesebbet kapcsolom be a dobozt, mint az ilyen "ne nézz tévét, mert árt" szlogent hangoztató emberek. Ettől még van igazságérzetem és azt piszkálja, hogy itt bizony a szolgáltató büntetése mellett sok-sok más embert is büntetnek. Most képzeld el, hogy a netszolgáltatód elkövetne valami szabálytalanságot és ezért 10-től 6-ig nem netezhetnél. Jaj, persze, tudom, beszélgetnél a gyerekkel.. :THINK:
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
csumpika1 2009.12.10 15:08:02
@mintszentkálla: Akkor ne gyere azzal, hogy nem alkalmas rá az idő! Elhatározás (és szokás) kérdése csupán, hogy biciklizik-e valaki télen.
csumpika1 2009.12.10 15:10:31
@kafferbivalybalamber: Őszintén: Szerinted fog? :)
Nem akarom a politika irányába vinni a dolgot, mert elveszik a sok bába közt a gyerek. :)
Sajnos a demokrácia igen rossz, de jobbat nem találtak még ki nála..
Valahol fura, hogy a listakésztők ki sem várják, hogy az évtized véget érjen (2010 december 31-én fog), máris megválasztják a dekád legjeit, vagy az is lehet, hogy az idei termést elnézve úgy vannak vele, ez jövőre sem fog számottevően változni, így közzéteszik már most…..
csumpika1 2009.12.03 11:39:30
@kezike: Igaz.. ízlések és pofonok. Akkor úgy módosítanám, hogy szerintem. :)

Egyébként nemigen van olyan sorozat, amit egyszerűen nem tudok megunni. Van sok jó, de ezek olyanok, hogy 1x megnézem, tetszik, de minek nézném megy még1x?

A Jóbarátok meg kb. olyan, hogy mindig elszórakoztat és még amikor 120. alkalommal nézem meg ugyanazt a részt, akkor is tudok rajta nevetni, akkor is kikapcsol.

Hasonló még a 2 pasi meg 1 kicsi, na az még egy hatalmas sorozat.. :)
csumpika1 2009.12.03 12:44:41
@molnibalage: Sok mindent lehet rá mondani, de hogy bugyuta lenne? Kétlem :)

Amúgy a sorozat nézettségek szerintem elmaradnak pl. egy átlagos Superbowl nézettségétől..