Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fotóska

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Értéktelen évek 2011.02.08 08:37:00
 Tisztelt Miniszterelnök úr! Túlzás lenne azt állítanom, hogy életem jobbra fordulásának bejelentését vártam az Ön tegnapi beszédétől, de arra nem gondoltam, hogy épp azokban az órákban, amikor Ön nyomja a sódert a semmiről, kapom éppen kézhez az új…..
fotóska 2011.02.08 12:18:06
@fotóska:

hát kérem

A posztoló is egy SEGG

meg a második kommentelő is egy SEGG
(az első meg egy spammer)

- egy medikus
fotóska 2011.02.08 12:19:03
@Csezmiczei Vitéz János:

és ki nem sz@rja le a szociSEGGbebújt

blogod
  Tovább komponálja az űrt Brian Eno, az ambient atyja. A tavalyi év végén jött ki a 62 éves zeneguru immár huszonvalahányadik lemeze, a Small Craft On A Milk Sea. Nem övezte nagy felhajtás a megjelenést - persze, miért is lenne hírverésre szüksége a csend…..
fotóska 2011.01.20 02:05:38
@szkeptikus_:

dallam, ritmus, harmónia - dallam???!!! ritmus???!!! harmónia???!!! maga tök leragadt a 19. században!

amúgy meg: e három összeelegyítve még csak a zene hullája, egy frankenstein
fotóska 2011.01.20 02:49:24
@szkeptikus_:

a dodekafóniát a 19. sz. még megúszta
fotóska 2011.01.20 17:34:24
@latte:

azért növényből - vagy épp gombából - is van sokféle, amit lehet nemesítgetni ...
Archiregnum O tempora, o mores! 2011.01.19 08:00:00
A mainstream témák zászlóshajója a magyar médiában még mindig a médiatörvény, amellyel kapcsolatban számos kritikát fogalmaztak meg. Ami szerintem a legproblematikusabb az új szabályozással kapcsolatban, az a Médiatanács összetétele, de ez nem a törvény részét képezi. Az…..
fotóska 2011.01.20 02:15:37
@Mj:
nekem tetszett, elég világos

az átlag magyar állaímpolgárnak jól jönne egy ilyen kicsit szájbarágós magyarázat
fotóska 2011.01.20 10:50:53
@Herr SturmLikudnik:

a) és ez hogy nézne ki a gyakorlatban?

ha elég alacsony a díjazása akkor könnyedén megvásárolhatóvá válik egy-egy tag szavazata egy-egy döntésnél
fotóska 2011.01.20 17:31:14
@Herr SturmLikudnik:

de mit kezdesz a korrupcióval? a kérdés erre vonatkozott.

az OVB-ben korrumpálni kicsit körülményesebb és alkalom is kevesebb van rá, tehát nem jelenthet folyamatos bevételi forrást, így kevésbé éri meg kockáztatni a potenciális korrumpáltnak is -

ellentétben egy alacsony díjazású, nagyobb létszámú médiatanáccsal
A Szent György tér nyugati oldala a világháborús bombázások és az azt követő bontások áldozata lett. Valaha József főherceg palotája állt itt. Nemrég hivatalos körökben is felmerült a helyreállítás lehetősége, ám nem a világháborút megelőző, hanem annál…..
fotóska 2011.01.20 01:19:20
@trendo+:

"Ezt az országot a vaskalapos nyárspolgár németek is lehagyták már modernitásban. :) "

az utolsó német nyárspolgárok 1 vh-s vaskereszttel a zubbonyukon fagytak bele a kelet-európai síkságba vagy a sarkköri tundrába

a "német" modernitása leginkább a német identitás elvesztésének terméke
fotóska 2011.01.20 01:26:42
@fotóska:

az utóbbi megállapítás általánosan is igaz
A következő hirdetőfelülettel kombinált utcai padot elsősorban a nemrég a BKV helyére lépő Budapesti Közlekedési Központ illetékesei, illetve a vizuális kultúránkat alapjaiban formáló köztéri reklámokért felelős cégek figyelmébe ajánlanám...
A nemzetközi hírszerző közösségen belül ismét egy vicces kis történet kering, amelyet a  The New York Times pár nappal ezelőtt repített világgá: egy (mindeddig ismeretlen) csaló hónapokon keresztül az orránál fogva vezette a teljes afgán (és ami még súlyosabb: a teljes…..
hebronblog hetvenhetedik 2008.05.18 11:17:00
 azt álmodtam, hogy repülök. siklóernyővel. bele kéne húzni a szezonba, mert megint lófaszt se fogok repülni. de vagy az idő szar, vagy nem érek rá, vagy ha jó az idő és rá is érek, akkor nincs senki, akivel tudnék menni. és ez nem csak az én nyűgöm, hogy legyen ott velem…..
fotóska 2008.05.19 13:02:26
Új paranormális balesetveszélyre hívja fel a házasodók figyelmét Zugló önkormányzata. Házisárkány fotóbizonyítéka arra enged következtetni, hogy korábban többek szemét kidobták rizzsel, illetve előfordulhatott tömeges egymásraborulás csoportképeknél. A virágszirom…..
Úristen! Eddig csak olyan szakításokat kaptunk, ahol az egyház által megbolondított lelkek pattintották le tiszta szívű párjaikat. Most meg: egy lelkész töri-zúzza a lányszíveket. A Tövismadarak megelevenedik a magyar pusztában! Az én történetem kissé szokatlan, mert…..
Ezúttal a Best magazin hozta el nekünk a napi betevőt (a kép klikkre nagyul): A cikkból kiderül, hogy Tünde az egy okos ember, csak megfelelő összegért kész magából komplett idiótát csinálni, mint nyilván történt a jelen kétoldalas nagyinterjú esetében is. Mi mással…..
Csatlakozom egy olyan projekthez, ahol azt vizsgálják, miként lehetne alkalmazni a virtuális realitást a rehabilitáció területén. Viszont ötletünk sincs, hol lehetne Magyarországon ilyen célra alkalmas maszkot beszerezni.Bárkinek ötlet?Addig is további olvasmány:Mozgássérültek a…..
Ezen írás alapját egy újonnan megjelent, amerikai DNS-teszt adta, mellyel apasági vizsgálatot lehet végezni. 20$-ért kapható a csomag a patikában, azzal mintát vesznek az apa, a gyermek és az anya szájnyálkahártyájából, elküldik azokat a labornak, ahol további 2-300$ díjért…..
Ilyen történet már pedig nincs. Tényleg létezik ez a kamu szöveg, hogy a barátomnak nem áll fel, ezért veled vígasztalódom? Mert akkor igazságtalan ez a világ akkor. Egyszer hopp, másszor kopp A történetem annyiban kivételes, hogy a szokásos érfelvágós végkifejlet elmarad,…..
MedIQ Az emberi agy atlasza 2008.02.23 21:52:59
David Rothman orvosi könyvtáros blogján találkoztam a Human Brain Atlas oldalával. Igazán hasznos forrás lehet orvosok és medikusok számára is. Vannak olyan mágneses rezonancia felvételek, melyeket egészséges emberről készítettek és vannak, melyeken megfestették az idegsejteket…..
Tudósaink még dolgoznak rajta, van-e értelme az internetes alsónemű-próbafülkének, bár tutira kattintékony. Az egyszerűen használható flesses oldalt egyértelműen férfiakra optimalizálták, bár akkor logikus lépés lenne a több választható modell és a korlátlan zoomolási…..
Az is nézze szerdán a Barátok köztöt, aki az elmúlt 4094 részt kihagyta! Tévétörténeti esemény ugyan nem lesz, a Jóban-rosszbanban szinte már a Woman Secret teljes őszi-téli kollekcióját bemutatták, sőt az RTL Klub szappanoperájában is volt már tinierotika, de akkor is, a…..
fotóska 2007.12.06 19:11:18
Szinkrontolmácsolni iszonyatosan kemény meló. A szakmában járatlanoknak javallok egy nagyon primitív kísérletet, próbálják meg a Shark című sorozat dialógusait magyarul visszaismételni adás közben, forgatókönyv nélkül. Megvan? Na, akkor tessék ezt kapásból németre…..
Lájfizabics Reggeli pussy 2007.11.23 08:54:00
Jó reggelt minden kedves munkába, suliba, zhra, kocsmába, lebujba, wcre induló kispajtásnak. Lássuk a mai menüt.. és igen ez a szép kis cicamica lett a befutó.Élvezzétek!!..
fotóska 2007.11.23 16:39:30
Hálát adok annak a jóravaló és korszerű embernek, aki a hét elején voltam. A gyűjtés bekészítve előre, így míg most másnaposan bóbitázom, ti zavartalanul klikkelhettek.- Fuxos Gyuszi- Tenger mossa- A strand- A tenger- A boszorkánynagymester- Melege volt- Jó nagy verés- Domboris-…..
fotóska 2007.11.23 15:48:19
Végre egy északamerikai ünnep, aminek még csírája sincs nálunk. A pulykavacsora a legősibb amerikai hagyomány: az első telepesek első büntető telének túlélői találták ki négyszáz éve, akik annyira meghatódtak, hogy még az őket gyanútlanul pátyolgató indián törzset is…..
Fogadjunk nem tudjátok még, hogy mit fogtok hallgatni a következő hónapokban! Mi viszont már tudjuk, hogy milyen csapásra készül a Náksi-Brunner párosból a gülüszemű. Tehátakkor mindenki egyszerre: pimpinkin egy cukor kis nyuszimusz, aki hidd el hogy sosem lesz alamusz! ..