Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sardikamilla

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhunyt az egyik utolsó navahó kódbeszélő, akik a II. világháborúban kulcsszerepet játszottak az amerikai hadsereg titkos kommunikációjában. John Kinsel 107 éves korában hunyt el a hétvégén. A navahó tengerészgyalogosok közül Thomas Begay és Peter MacDonald még életben vannak, mindketten 90 év…..
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) 2024-es gólyatáborának eseményei megrázták a nyilvánosságot. A Villamosmérnöki és Informatikai Kar bodajki gólyatáborában a résztvevők többek között megalázó bánásmódról, üvöltöző táborvezetőkről, motozásról és időhöz kötött mosdószünetekről…..
Szombat este újra kihúzták az ötös lottó nyerőszámait a Szerencseszombat című műsorban, és megszületett az eddigi legnagyobb nyeremény: egy szerencsés játékos 6,6 milliárd forintot nyert az öttalálatos szelvényével. Ez a rekordösszeg az ötös lottó történetében soha nem látott mértékű. A sorsolás…..
A Victoria’s Secret hat év kihagyás után látványos brooklyni show-val tért vissza, amelyben újraélesztette a márkára jellemző csillogást, angyalszárnyakat és a szórakoztató elemeket. Az egyórás bemutató igyekezett modernizálni a VS hagyományos esztétikáját, miközben újra felvonultatták a kifutón a…..