Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seven

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Lost 3x06 - Igen! 2007.11.15 14:01:00
A Leghülyébb Magyar Epizódcím versenyben mindenképpen dobogós Igen! annak idején a Lost első etapjának záró része volt, jó nagy cliffhangerrel, és legyingető nézőkkel, akik közül sokan már nem tértek vissza a februári folytatásra, pedig olyan 16 részes második adagot kaptak…..
hogyvolt House 2x24 - Ok nélkül 2007.11.08 12:00:00
A második évad fináléja ez, ami ritka undorító jelenettel nyit: egy normál méret ötszörösére dagadt nyelvet tolnak az arcunkba nagytotálban, valahogy nem ez a legkellemesebb kép, amivel egy epizódot el lehet indítani. House baromi szórakoztatónak találja, hogy a betege az…..
Az előző rész nem volt rossz, Lokkbácsi flessbekkjei mindig jól sikerülnek (és idén lesz még egy nagyon ütős), rádadásul a partinépség életbe is bekukkanthattunk, volt Dezmond és félhalott Miszterekó, mi kell még? Dzsekk, Szójer meg Katinka, mert ők kimaradtak a dologból.…..
A számok: amíg két hete a Nagy fogyás első adása még 35,8 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18 és 49 év közötti korosztályban, addig kedden már csak 26,4-et. Amíg a múlt héten a Vészhelyzetet 34,4 százalék választotta (vagy a Tv2 hibahatáron…..
Továbbra is ragaszkodunk az angol címekhez, ugyan kitalálhatnánk valami magyart is, de lusta dögök vagyunk és kész. Az előző részben tulajdonképpen csak annyi történt, hogy KicsiSyd is csatlakozott az APO-hoz, már csak Weiss hiányzik, és teljes a gárda - amennyire én JJ Abrams…..
Már a bevezetőből kiviláglott, hogy most nem hagyjuk annyiban a dolgot, és végre megtudjuk, hogy mi történt a parti népséggel a bunker felrobbanását követően, aminek nagyon lehet örülni, mert (ha életben maradtak egyáltalán) akkor lesz Dezmond, Lokkbácsi meg Miszterekó, a…..
Az angol címnél maradunk, mert kényelmesebb, meg lusta is vagyok kikeresni a magyar verziót. Mivel egy héttel le vagyunk maradva, ezért a legfrissebb Alias hogyvolt majd holnap jön ki, addig is itt az évadnyitó folytatása - ez sem volt rossz, ne tessék megijedni, sőt. Argentínában…..
Igaz nálunk még csak most indult be a második, kőkemény meneküléssel és nagyon férfias nézésekkel terhelt évad, de az igazi rajongók már a haradik évad permierjére készülnek, és a malacperselyt abúzálják, hogy meglegyen a lóvé a második etap díszdobozos kiadására (innen…..
seven 2007.09.17 17:51:05
Azt az Ugly Betty című sorozat lelkes nézői sem gondolják komolyan, hogy a rezidens rondanőt alakító America Ferrara valóban olyan csúf, mint amilyennek a gondos sminkmesterek elmaszkírozzák (bónusznak fogszabályzó és borzalmas öltözék), de az mégiscsak túlzás, amit…..
Az a zseniális ebben a sorozatban, hogy ha van egy lassabb rész (mint pl. ez a mai), akkor is akad benne egy-két olyan apróság, hogy az ember csak ott marad előtte, és végignézi az epizódot, mert tudja, hogy a végén úgyis kap a szájára egy nagyot. Kaptunk ma is, habár várható volt,…..
Kérem szépen, kedvenc sorozatunk megtáltosodik, lassan ugyan, de beindul a verkli, három ütős jelenet és a java csak most jön, a hátralevő részeket senki ne hagyja ki. Ezen a héten ráadásul Lokkbácsi flesbekk, kösz, Damon, szeretünk.Kezdjük a múlttal, Lokkbácsi…..