Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Osvaldo Cavandoli

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlanul meleg volt, mire odaértek a tengerparti kempinghez. Vagy az Algarvén tán nem is volt szokatlan. Viki hosszú nadrágot viselt, de úgy 8-9 óra körül már úgy érezte, hogy rátapad a bőrére, és mindenképp meg kell tőle szabadulnia. Egyetértettek abban, hogy teljesen…..
Osvaldo Cavandoli 2012.05.15 09:58:15
Otávia kezdett idegessé válni, Viki még sosem látta ilyennek. Legszívesebben fogta volna magát és kiviharzik a házból, de nem tehette, vagyis úgy érezte, képtelen megtenni. Diogo is kizökkent a szokásos flegma viselkedési sémából, megérezte, hogy lehet némi tétje annak, amit…..
- És ebben az üzletágban szerinted van önzetlen segítség? Nekem ez nem tűnik hihetőnek.Kati megvonta a vállát.- Nem hiszem, hogy olyan sokat tudnál erről a témáról. - Nem sokat tudok, de félek, hogy megégeted még magad. Bárkit beengedsz a lakásodba, azt se tudod, ki az az ember.…..
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
Hajnalban riadt fel, és hirtelen nem tudta, hol van. Azt hitte, az albérletben, a saját ágyában - már amennyire az az ágy a sajátja. Csak lassan tért vissza a jelenbe. Prága, Diogo hotelszobája, a délutáni elképesztő szeretkezés Carlossal. Ahogy felidézte, ismét elöntötte a…..
Osvaldo Cavandoli 2011.05.19 11:51:31
Amíg meg nem szólalnak, nem dől el semmi. Viki várt. Jó volt ott feküdni, bár minden racionális meggyőződése ellenére úgy érezte, hogy megcsalta Diogót. Ha Carlos nem mesél a gyerek-ügyről, talán nem is jut el vele eddig. Bár ki tudja ... Ugyanakkor a csalódottsága, a…..
Osvaldo Cavandoli 2011.05.05 10:02:07
Belsőség Mad Max bőrében 2011.04.19 06:51:04
Lélekben készülünk arra az időre, amikor a TotalCar stencilezett fanzinként, esetleg kódexek formájában él majd tovább - akkor mivel járunk majd, ha épp nem gyalog? Vélemények az azonos című írásunkról...
Néhány pillanatig haboztak mindketten. Úgy is tehetnének, mintha nem látták volna egymást, akkor nem kell beszélgetniük. Viki már mozdult, hogy folytassa útját, mikor a fiú hangja megállította.- Ha csak látomás vagy, akkor kérlek, ne menj tovább. Ezen mosolyognia kellett.- És, ha…..
Osvaldo Cavandoli 2011.03.31 08:56:06
A Károly-hídon andalgott lassan, mint akinek az égvilágon semmi dolga nincs, ahogy nem is volt, és ez kicsit szomorúvá tette, ahogy a magányos séta is, de csak egy kicsit, csak annyira, hogy még élvezze a szomorúságot, ne süppedjen bele egészen. Este látja Diogót, ez számít csak,…..
Osvaldo Cavandoli 2011.03.29 08:52:04
Osvaldo Cavandoli 2011.03.29 08:53:53
Kedves Olvasók,betegség miatt a mára tervezett poszt elmarad, de igyekszem a héten pótolni.Carmesina..
Osvaldo Cavandoli 2011.02.24 08:19:32
  „Most, hogy a munkavállalók megkapták 2011 első fizetését, mindenki számára nyilvánvaló, hogy a Fidesz hazudott, amikor azt mondta: senki sem fog rosszul járni. Az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetése miatt mindenki rosszul jár, aki nem keres legalább…..
Elbámészkodott, miközben arra várt, hogy elkezdődjék a mise. Mióta nem volt misén? Hát persze, legutóbb António kedves családjával volt kénytelen részt venni egy falusi szertartáson. Mennyire más volt annak a templomnak és annak a napnak a hangulata! Miért jött be ide…..
Osvaldo Cavandoli 2011.02.08 17:05:19
@Carmesina: Ami emlékeztet, az az, ahogy lépésről lépésre, fasziról faszira ismeri meg egyre jobban és műveli egyre jobban a szexet. Csak ennyiben, mert minden más körülmény teljesen más.

A szűzgarázs kifejezést meg kellett keresnem :-)
B-oldal Filmajánló: Kaméleon 2011.01.18 07:22:00
Vannak még csodák. Legalábbis szerintem. Pénteken behúztam az Esőembert a Belvárosi színházban, szombaton pedig ismét egy Nagy Ervin - Kulka János - koprodukció jött velem szembe 990 Ft-ért. A Kaméleon című magyar film. Mit is tehet ilyenkor egy filmrajongó? Végiggondolja magában…..
Rendhagyó módon most nem olvasni-, hanem elsősorban látnivalóval szeretném megörvendeztetni a kedves vendégeket. Azt gondoltam ugyanis, hogy az alábbi képgaléria az autóipar egy fontos mérföldkövét dokumentálja: a Ford, amely a T-modell óta több alkalommal meghatározta a világ…..
Péter visszajött, mégpedig teljesen bohócosan. Viki nem nevette el magát, csak mosolygott, és megrázta a fejét. Ha a fiú így próbálja elcsábítani, akkor nagyon elszámította magát, gondolta, bár nem igazán hitte, hogy tényleg erről van szó. Nehezen tudta elképzelni, hogy…..
Osvaldo Cavandoli 2010.12.21 12:28:20
Később sokáig heverésztek az ágyban meztelenül, összebújva, és beszélgettek. Viki minden pillanatát élvezte. Diogo soha nem volt ennyire kedves és megértő vele eddig, és nehéz volt elképzelni, hogy ismét el fog távolodni, elérhetetlennek fog tűnni, tudatosan vagy ösztönből,…..
Osvaldo Cavandoli 2010.10.05 16:41:28
Osvaldo Cavandoli 2010.10.05 23:43:22
@Carmesina: Ha nem volna Diogo szerelmes, nem erdekelne, hogy Viki miert akar meg vele lenni es miert nem Carlossal. Tudni akarja, hogy maradt-e meg valami Carlosbol Vikiben. Pontosan ezert mondja, hogy csak miatta ne tegye. Ha Viki kitart, akkor Diogo szamithat ra, es ez az ami kell neki.

Viki reszeröl valoban egyszerübb a helyzet, mert egy ilyen ferfira van szüksege. Masreszt az arra valo utalas, hogy Diogo "unalmas" reszet is kiprobalna, egyertelmüen azt jelenti, hogy az egesz ember kell neki es nem eleg csak a "szeretö" Diogo.

...szerintem...
(Az ekezetek hianyaert bocs.)
Megkönnyebbülés volt, mikor Carlos bejelentette, hogy még aznap délután hazautazik vonattal. Otávia ellenkezett, pedig pontosan tudhatta, hogy Carlos miért döntött így. Volt idejük megbeszélni, míg Diogo komótosan végigvezette a házon Vikit, és egy kicsit meg is cirógatta. De…..
Osvaldo Cavandoli 2010.09.28 18:48:02
Ezt a kérést visszautasítani durvaság lett volna. Mintha irtózna Carlostól. Nem erről volt szó, persze, de nem kívánta a közelségét, nem abban a pillanatban. Mégis hagyta. Kicsit kényszeredetten, mereven, nem fészkelődött bele az ölelésbe, nem tett egyetlen mozdulatot sem, amely…..
A délután kínszenvedés volt. Különlegesen gyönyörteljes kínszenvedés, de Viki néha úgy érezte, hogy nem bírja tovább. Diogo minden alkalmat kihasznált az izgatására, de Viki még csak fel sem sóhajthatott, nehogy valaki meghallja. Ha Paulo kiment kávézni vagy mosdóba, esetleg…..
Osvaldo Cavandoli 2010.09.07 08:33:12
Ebéd után megittak egy kávét, Viki mégis nagyon elálmosodott. Lassan andalogtak a városban, igyekeztek árnyékban maradni. De az utcákon alig lézengett valaki. A helyiek sziesztáztak, csak néhány turista tartott ki a melegben. - Látom, nagyon elpilledtél. Jó lenne ledőlni, nem?…..
Péntek délután azonban Diogo alaposan meglepte Vikit. Tulajdonképpen egészen reggeltől fogva nagyon sokat foglalkozott vele, ami a munka rovására is ment. Paulo aznapra szabadságot vett ki, kettesben ültek az irodában, és úgy beszélgettek. Először egymástól távol, aztán Diogo…..
Osvaldo Cavandoli 2010.07.13 08:20:25
Kedves Olvasóim,szerencsés egybeesés, hogy pont kitört a nyár, és ilyenkor a tévé-sorozatok is szünetelnek ... De ne csüggedjetek, én nem tűnök el, csak ritkítom a posztok publikálását. Mostantól heti 2 alkalommal, kedden és csütörtökön olvashattok új részeket.Jó nyaralást…..
Osvaldo Cavandoli 2010.07.05 13:45:07
Osvaldo Cavandoli 2010.07.05 14:06:16
@Carmesina: Nyilván nem állt szándékomban megbántani. A belső lelki vívódásokkal meg nem az a baj, hogy nem lennének fontosak, csak az, hogy annyira nem ösztökélnek hozzászólásra. Legalább is engem. Nem tudok belőlük összeesküvés elméleteket gyártani :-).

Várom a folytatást!
Diogo kilencre jött, bordó Volkswagenje volt, biztos céges autó. Nem szállt ki, nem is parkolt le igazán, csak lassított, és Viki behuppant mellé. A szoknyája combközépig felhúzódott. De nem törődött vele. A férfi felé fordult és megpuszilta kétfelől. Diogo idősebb volt, mint…..
Diogo délután telefonált. Akkorra már ott libegtek a mosott ruhák a napon, és Vikinek volt ideje ismét bőgni egy sort, bőgött, aztán hidegvizes borogatást tett a szemére. Majd ismét bőgött. Enni nem evett egész nap. Nem volt otthon semmi, a bevásárláshoz meg nem érzett erőt…..